• Shion
    Ha már van Juggernaut-od a szerveren, akkor egyik ésszerű választás a Guardian lenne Republic oldalon. Ugyanis ha legacy boundos ruhába öltözteted a Juggernaut-odat és legacy-s a fegyvere is, akkor a guardiannak is megvan a gearje nagyjából. Csak az ékszereket (earpiece, implant, relic) amit egyenként kell megszerezned a két karakterrel, a többi átadható. Én is ezt csinálom, a Guardian-on van a tankos gear, Juggernaut-ot a dps gear. Tank/dps skill fa váltása és hotkey bar beigazítása 2-3 perc, már rutinból tolom.

Nekem már 18 karakterem van, ebből 8 imperial és 10 republic. Mindegyiket szeretem, de nem játszom egyszerre mindegyikkel. Pár havonta vagy akár fél évente más más karakterekre helyeződik a fókusz, mindig van 2-3 kiemelt kedvenc. Mindegyik class szerintem nagyon jó, ha tud vele játszani az ember.

Amiket te említettél:
    - Guardian: jó tank és jó dps. Ha a fenti legacy-s gear játékot megléped, akkor hamar lehet egy jó tankod és egy jó dps-ed.
    - Sentinel: 3 dps skill fája van, tehát kizárólag fájdalmat tud osztani, de abban legalább nagyon jó. A Watchman (dot-os) verziójára mondják, hogy most a legjobb Operation-ön. Viszont melee dps, tehát tudni kell vele mozogni.
    - Vanguard: blaster rifle-val szerelt figura, ennek ellenére melee dps. Ezt az én gyomrom nem tudja bevenni, ezért csak tankként használom. Könnyebb használni, mint a Guardian-t és könnyebb a sok mobot egybentartani a sok aoe-jának köszönhetően. Van odaugrása és rántása is, iszonyat táp :)
    - Commando: burst dps-t tud a Gunnary ágon (nekem ez van), tehát hirtelen nagyon sokat üt. Nála a magas dps szinten tartása a kihívás, de ha az megvan, akkor könnyen játszható ranged dps. Egy gyengéje van a Commando dps-nek, az a gyenge AoE. Jó-jó, tudom, van neki Mortal Volley-ja, viszont csak 45 másodpercenként! A többit hagyjuk, csak a power-t pazaroljuk vele. Healer-ben elvileg a leggyengébb gyógyító a 3 típus közül, őt nerfelték le a legjobban. De ha jó a játékos és ismeri nagyon a karakterét, akkor ez a különbség nem nagyon észrevehető.