• PiszkosFred
    Igaz amit leirsz, nagyon is.

DE, en meg mindnig nem ertem, hogy 4.0 utan hogy lehet meghalni heroic bosson? Most nem nagy arcbol vagy ilyesmi, de mindenki tudja aki jatszik, hogy egy healer comppal a seggunkben nincs az a H2 boss, amelyik problemat okozna. Ha dps vagy tank szerepben van a tars, akkor oke, mert heal az kell, de anelkul ha leviszd a kutyat setalni 10 percig, akkor sem vernek agyon :) (talan csak akkor, ha behuzol mellette meg 2 groupot es CC-zik a healer tarsat, na akkor kampo). Es itt most teljesen mindegy, hogy tankkal vagy dpssel jatszol, mert a healer tarsad ugyanugy eletben tart. Sot, tank specben heroicot (h2) tolni szerintem idopocseklas, bar ez fugg az adot ttank dpsetol is persze.

Jimbo eseteben en szinte biztosra veszem, hogy valami bug lehet, vagy a tars volt passzivban, vagy bugzott be (akadt be valahova es nem healelet), vagy kapott egy CC-t nem tudom, de shadowkent ha dps cuccban probal tankolni sem fog gondot okozni egy H2-es 25-30-as szintu boss (meg nem mondom fejbol hanyas Morgukai, de NarShaada miatt kb ennyi lehet).