• Shion
    Tactical Flashpoint-okon nagyon változó, milyen embereket fog ki az ember. Lehet veteránokat kifogni, akikkel 20 perc alatt még akár egy HM Fp is lemegy, de vannak, akikkel a Tactical is rémálom. Csak egy példa a hétvégéről: mentem egy napi Tactical Fp-t a Sage Balance Dps karakteremmel, amivel Hard Operation-re járok (értsd 220 / 224 gear-ben van). Kikaptam olyan "csodálatos" társakat, akik level 18-30 szintűekként előttem rohantak mindig, mindent behúztak és persze meghaltak. A kedvencem az volt, amikor behúztam egy champion-t és a többiek elrohantak mellette és behúztak egy másik 5 fős elite csapatot. A sok hülye annak rendje módja szerint meghalt, én sem damage-el, sem bubival, sem heal-el nem segítettem rajtuk. Aki hülye, az feküdjön. Én nyugodtan levertem mindent a magam tempójában. Persze 4-5 halál után lassan kezdték felfogni, hogy jobb, ha én megyek előre. Csak hát boss fight-okon is én voltam a tank, a healer , a kolto tartály tapizó és main dps egyaránt. Fél óra alatt elértem, hogy mire a főboss-hoz értünk, akkor már odafigyeltek a taktikai tanácsokra, amiket beírtam chat-re.

The Red Eclipse szerver most jól pörög, van élet rajta. Az én guildemben (Republic oldalon a Jedi Köztársaság) is nagyon sok olyan játékos van, aki más szerverekről jött át hozzánk. Most hétvégén is jött egy Hard játékos, mert a Progenitor-ból elege lett, de más szerverekről is heti rendszerességgel jön új tag. A Guild 20-30%-a visszatérő vagy más szerverről érkező játékosokból áll.

Nem tudom milyen guildre vágy, a mi guildünk fél-HC guild lett az idő folyamán. Alapvetően casual guildként indultunk bő fél évvel ezelőtt, de olyan nagy volt az igény az Operation-re, hogy gyakorlatilag az utóbbi pár hónapban napi rendszerességgel megyünk 1-2 Ops-t. Emiatt vetődött fel az igény többek részéről, hogy legyünk inkább fél-HC guild, mert aki szeretne, az hadd menjen (akár) napi szinten Hard Operation-öket, aki meg nem, az marad kötetlenül casual tag :) HM Ops-ra nem kötelező minden nap járni, bőven elég ha hetente 1-2 alkalommal eljön az ember, hiszen nálunk a többség dolgozó/családos ember, akik főleg csak este érnek rá. Van aki csak hétköznap játszik, van aki csak hétvégén, van aki 24/48-ban tolja a műszakot. Mégis, mindenki megtalálja a számítását. Toljuk a Conquest-et is, fejlesztjük a guild hajót, vannak Warzone-ra járók is, egyszóval nem unatkozunk. Teamspeak-et folyamatosan használjuk, legkényelmesebb és leginformatívabb kommunikációs csatorna. Ha felkeltettem az érdeklődésed, csak szólj.