Shion#55381
Hm, érdekes amit írsz, hasonlót nem nagyon tapasztaltam. Nekem elsősorban Juggernaut/Guardian a fő tank tapasztalatom, de van Assassin és Powertech/Vanguard tankjaim egyaránt (igaz már 65-ös mindegyik).
Morgukai Heroic 2 sose volt könnyű zóna, ha van CC-d, akkor érdemes használni, illetőleg amikor csak tudod, interruptold a mobokat. Anno kezdő dps Sage-ként, gyengébb companion-nal (20 alatt) simán elhasaltam, mert piszok nagyokat ütnek ott. De rank 50-es companion esetében sem chatelhetek csata közben, mert megesznek. Egy szó, mint száz, mindenképpen oda kell figyelni, stun és interrupt használta ajánlott :)
Guardian nagy előnye, hogy van 5 másodperces Saber Reflect-je, ezt pull után szeretem használni (AoE taunt és utána Saber Reflect), iszonyat sokat visszasebeznek a mobok magukba :) Na, ez sajnos a többi tanknak nincs meg, ergo ott másképp kell ügyeskedni.
Dps-ben szerintem nincs nagy különbség a tankok között, itt is inkább a gear és skill használatfüggő. Guardiannal szóló boss fighton simán tolok 2500 dps-t. Shadow tanktól én a Force Breach-et irigylem, na az ütős kis skill :) Vanguard meg tud ugrani és rántani is. Imádom mindegyik tankot.
Hm, péntek reggel van, össze vissza írogattam, úgy látom. A lényeg, mindegyik tank jó, de ismerd a skilljeit, legyen jó geared és erős companionod. Használd a stun és interrupt skilleket, amikor csak tudod. Akkor mennie kell.