Shion#55367
Minden panaszáradatom ellenére én napi szinten játszom 3-5 órát. Így erős hiányérzetem inkább a napi szintű játék, a 10+ éves MMO tapasztalatból és a nagy elvárásaimból/vágyaimból adódik.
CC-t én sem nagyon költök, néha karakter kinézet módosítás nálam is, mindenféle Unlock és más egyéb semmi. Utóbbi időben Artifact Authorization (account) item-eket vettem guild társaknak, ezekre ment el elég sok.
Szerencsére az elmúlt fél évben sikerült egy eleven magyar társaságot összehozni és összekovácsolni, már hónapok óta napi szinten járunk Operation-re, hetek óta toljuk a Conquest-eket, stb. Warzone és GSF téren még nem vagyunk túl erősek, de vannak akik ezt is tolják "unalmas" perceikben. Fókusz nálunk most a Hard Operation, mert élvezzük a kihívásokat, az achievement-eket és a közös játékot.
Jut eszembe, mivel szeretnénk az összes HM OPS-t letolni 4.x-ben 8/16 fővel, ezért bővülni kívánunk! Nem csak új / veterán casual játékosok jelentkezését várjuk társaságunkba, hanem Hard Operation-re járó embereket is szívesen várunk! Nem elvárás nálunk, hogy minden karaktered nálunk legyen, bőven elég, ha egy karakterrel (amivel jönni szeretnél Ops-ra) csatlakozol hozzánk és tudunk közösen HM Ops-okat tolni. A honlapunk DKP oldalán és fórumán szerintem sok mindent meg tudtok nézni, ha kérdésetek van, bátran tegyétek fel!