Nekem a beharangozott dontesek es kovetkezmenyek hianyoznak nagyon, es nagyon remelem, hogy most mar tenyleg lesz valami. Eddig egyetlen egy dolog volt, ami szamitott es vegleges (vegleges?) kovetkezmennyel jart, amikor leamortizaltam Zakuult es az egyik tars fogta magat es lelepett anyazva, vegleg (spoiler miatt nev nelkul). Oszt' ennyi. Ha mar kozos a sztori, kozos a duma, kozos minden mindenkinek, legalabb ezekben lehett volna valtozatossag, de egyelore nincs. (jo, a regi tarsak kaptak 2-3 extra mondatot, ha az adott class, a korabbi "fonok/ferj/feleseg" talalkozik veluk - de hat ez lofasz, mar bocsanat). Remelem kesobb lesz valami. Nem szamitok egy Mass Effect 2 vegi ongyilkos kuldetesre (amikor leiras nelkul csinaltad eloszor), es az ottani lehetseges kovetezkemenyekre, de azert na, lehetne mas is, mint egy mondat, hogy "ezt megjegyezte XY"
A sztori nagysaga chapterenkent tenyleg eleg sovany a korabbi vanilla chapterekhez kepest. Nagyjabol ott tartunk, hogy amig a vanilla jatekban a chapterek 4-5 bolygon erinto ativelo komoly sztorik voltak, most nagyjabol egy uj kotfe chapter egy regi bolygo sztorijanak felel meg. Nem is tudom, miert hivjak chapternek, ha anno is ennek hivtak oket, ez most igy gaz, eg es fold a kulonbseg.
De, egy szo mint szaz, en tovabbra is jol elvagyok vele, minden honapban visszaterek par oracskara es jol szorakozok, de.... hat van hianyerzetem es maradnek nagyon szivesen tobb idore is. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.30. 10:42:56