"Azt azért nem mondhatod, hogy nem újdonság. "
De mondhatom, meg is tettem. :), hiszen a KotFE premierje ota (chapter 1-9, amit o maga is latott es unt) mi is valtozott a sztorit leszamitva? Az haladt elore, visszajott par tars (ki nagyobb, ki lofasznyi "sztori" utan) es ennyi egyelore. Abban egyetertunk, hogy azoknak, akik eddig nem kovettek a sztorit, most mar tenyleg erdemes varni a vegeig (en is ezt javasoltam, hozzateszem), mert akkor egyben kapnak mindent.
Elofizetes dolog az izlesek es pofonok. En speciel fizetem a teljes kotfe szezont eddig. A jetpack tetszett (bar az iranyitas miatt eltornek valamelyik BW alkalmazott kezet, aki kitalalta igy), a HK tarsnak is orultem, a sisak kuka, a jovo heti fegyverek is valoszinuleg kukaban vegzik.
Nem a rewardok miatt fizetem (mert nincs ketsegem afelol, hogy a season vegi HK chapter is olyan lesz, amilyen...), hanem mert nem vagyok hajlando pref statuszban jatszani a megkotesek miatt (kenyelmes hulye vagyok), es annal (is) lustabb vagyok, hogy most unlocokoljak minden szart. Hozzateszem, van annyi CC-m, hogy nem lenne gond szerintem, mert CM cuccokra nem koltok, faji unlockok megvannak, igy nem tudok mit kezdeni vele - a fodrasz visz el max havonta 100-200 CC-t, amikor reaktivalok egy regi karaktert,e s mondjuk atvarialom kicsit. De mindez egy pizza ara havonta, annyit nekem boven meger. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.30. 10:30:35