Azt azért nem mondhatod, hogy nem újdonság. A kör négyszögesítése azért szép teljesítmény (az mmo single playeresítése). Értem, hogy van egy csomó minden más, de engem a KotFE érdekelt, mert eddig is a történet miatt játszottam (illetve annak kifulladása miatt szüneteltettem), de pont az volt benne a jó, hogy barátokkal közösen lehetett játszani: szörnyülködni a döntéseiken (ahogy végig nézed, hogy a sötét oldal mélységeibe taszít egy jedi karaktert), vagy együtt nevetni velük (amikor egy döntés, vagy küldetés miatt eszetekbe jut egy poén, vagy egy jelenet a filmekből). Most meg lekorlátoznak single playerre. Értem, hogy így gyorsabban tudnak contentet kitolni magukból, és bonyolultabb történetet lehet rittyenteni, de egy másik aspektusa a játéknak számomra elveszett. Inkább tolunk kis karaktereket, a gyors fejlődés miatt nem kell érdektelen mellékküldetésekkel szarakodni...
Az előfizetői bónuszok meg kriminálisan szarok. HK inspired helmet? topkek go kill yourself
tl;dr; Most nincs értelme előfizetni, mert havonta másfél óra single player nem ér meg 4k pengőt, az egyéb ajándékok eddig vicc kategória. Augusztusban viszont majd megéri, mert akkor egyben megkapod az egészet (ez is egy agyrém üzletpolitika).