Lehet felreertem a dolgot, vagy azota valtozott, de par hete meg ugy volt (kihagytam egy honapot mostansag), hogy ha belekezdesz a KotFE sztoriba, onnantol kezdve Nico ugrik egy idore. A token, amit kaptal, az 1-60 kozott teszi aktivva Nicot, lenyegeben a kotfe chapter 1-ig. Onnantol csak akkor kapod meg, amikor a sztoriban is elersz hozza, illetve korabban elo lehetett hozni a terminallal ot is (ahogy a korabbi tarsakat is lehetett unlockolni - bar ekkora mar lesz annyi uj arc, hogy boven eleg a crew skill slotokra)
En a commandomat vettem elo a hosszu hetvegen, aztan rajottem, hogy Ziost meg kimaradt neki, igy azzal bohockodtam, a kotfe sztoriba vele meg nem kezdtem bele. De az biztos, hogy a "tokenes" Nico ott figyelt a tars listaban az eredeti legenyseggel, kuldtem is melozni mindegyiket. Ma vagy holnap megmondom, hogy kotfe utan mi a helyzet, Mercenary, Gunslinger/sniper es Nyugger eseteben tuti, hogy nem volt elerheto (ezekkel allok valahol Kalyo kornyeken, az uj chapterbe meg nem kezdtem bele egyikkel sem).
De lehet, hogy siman bugos (megint), tul friss meg az uj chapter, csoda lenne, ha nem lenne benne valami marhasag :D Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.16. 11:22:34