Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem fordítással,ez a fordító nagyon gáz,totál ökörségeket fordított.Már ezért megérte megnézni.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.15. 22:07:37

Na ez eszembe sem jutott,nem vagyok valami nagy jútúb őrült.

PiszkosFred
Azt tudod, hogy van a youtubeon most már automatikus fordítás, akár magyarra is? Oké, guglitransz, vagyis ne várj csodát, de a semminél több 😊

#szerk: megnéztem magyar auto fordítással... hát nem ajánlom 😄 Jézusom, szörnyű.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.15. 21:16:15

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Videót megnéztem,de angolul nem tudok,így egy büdös szót sem értettem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz választási lehetőség. Talán az első komolyabb LS/DS az lesz, hogy hogyan válunk el a társaktól. A Hunternél pedig eléggé mókás lesz, ahogy olvasom

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.15. 20:51:21

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hat szepen ott hagyott "minket" Kira meg Doc - gondolom a tobbi classnal is hasonlo lesz a forgatokonyv/script, bar nem tudom elkepzelni, hogy Mako csak igy siman lelepne a Hunter nelkul, az osszes class kozul talan ott a legerosebb a kotelek -, igy mar nagyjabol sejtheto, hogyan maradtunk egyedul es vesztettuk el a lefagyasztas elott a csapatunkat.

SWTOR: Knights of the Fallen Empire - "Story & Writing" Trailer (with Charles Boyd)

Egy kis pomo video, bár tartalmaz pár jelenetet a KotFE-ből, szóval csak saját felelősségre

PiszkosFred
Neztem anno, de ugy vagyok vele, hogy inkabb nem kockaztatok es nem modositom (se nem torlom) a kliens allomanyait, mert meg a vegen "3rd partynak" nezik es mehetek magyarazkodni az "indiai" EA supporthoz.

nekem shadowm van, és ugye én a healert vittem magammal
na annál kevés idegesítőbb csóka van sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A healer consularommal általában (megszokásból) Qyzent használom. Régebben volt egy olyan bug, hogy a gyík FOLYAMATOSAN beszélt, nem csak néha lehetett hallani a vartyogását. Alapvetően addig nem zavart a hangja, de ott fenn voltam a plafonon.

1, volt valami fájl hack amivel az alien halandzsát ki lehetett iktatni ( treeknek az egyik costumisationja valami maszkot ad, az eléggé letompítja, jó ez is sufni megoldás 😄 )
2, volt róla szó, sőt egyfajta gear hotswapról is. Talán egyszer lesz belőle valami
3 ezért kell sisakban járni, problem solved 😄 Amúgy egyszer talán bejön Shae Vizla haja is, ha már az armor elvileg kint van a marketen

PiszkosFred
Harom apro kis dolgot hianyolok, nem a cikkbol, hanem a valtoztatasokbol 😊
1, a companionok harc kozbeni pofazasat ki-be lehessen kapcsolni, gondolok itt foleg a Treek es egyeb idegen tarsak halandzsa dumaira, amely kurvara idegesito, mar evek ota. Azt hiszi az ember, hogy mar megszokta, de nem, csak gyulik csak gyulik az ideg 😊 De a basicet beszelo humanoidok is az idegseitoek tudnak lenni, amikor fel percenkent szajkozza ugyanazt a 3 mondatot, csak hat az legalabb ertheto, nem halandzsa.
2, az outfit designerbe bekerulhetnenek a fegyverek is. Sok proto fegyver van, amelyet hasznalnek a skin miatt, de hat nem modolhatoak igy kuka. A jo hir, hogy legalabb a compok kezebe belerakhatom 4.0 utan, de ez csak sovany vigasz.
3, Torch hajat belerakhatnak a carteles cuccok koze, szegeny female karaktereim olyan frizuraval maszkalnak, kenyszerbol, amely miatt itt nalunk a vadkeleten is egy videki tancmulatsagban nylonzacskot huzna a sajat fejere legszivesebben a holgyemeny.

Én a mastery miatt nem sírok, a companion gear kivétele nekem sem tetszik én is szerettem szintezés közben ezzel szórakozni . Univerzális companonok, ezektől függetlenül Treek és HK-51 marad az etalon. viszont végre nem lesz "ki**ász" érzése az embernek, hogy a fejvadász első társa healer a csempész pedig szobrozhat a Hothig vagy hanyagolja a gunsliger AC-t ( jó ott a hajódroid, de azért ne vicceljünk már <#circling> )
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.14. 19:50:30

Köszi az infókat,de nagyon nem örülök,megint egyszerűsítik a játékot,így egyre kevesebb értelmet látok benne.
Mastery-szar,companion gear már csak dekoráció-szar,univerzális companionok-szar.<#levele><#szomoru2>

WoW-ot is azért hagytam abba mert a hülye barmok szintjére le könnyítették,és most ezt is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.14. 19:46:31

Knights of the Fallen Empire: előretekintés

Aki rendszeresen követte a kikerült híreket és a fórumot, annak nagyon sok újdonság nem lesz, de legalább egy helyen megtalálhatóak a frissebb infók

-Hamarosan várhatóak a class változások magyarul

-Ha úgy érzitek kimarad valami fontos, nem soileres infó, írjátok meg 😊

Nekem is "letöltött" kb ugyanannyit, de a kliens mérete maradt 29,8 Gb -t, akkor mégis hova tette amit leszedett?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Asse tom mi az a bitraider.
Security key gondom nekem is volt,megoldódott.
Az első accomat freemail miatt vesztettem el.<#vigyor>

De hát a sec keyt pont nem az ilyen problémák ellen találták ki 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Nem kioktatásként, de ezek mindig előjönnek

- Bitraider: minél hamarabb likvidálni, annál jobb. Szinte csak a szívás van vele (gond a patcheknél, teljesítményromlást okoz, stb)
- Security key: most már mindenki fel tud tenni, még okostelefon sem kell már hozzá , sem aktív előfizetés
- Email cím: Lehetőleg valami ismertebb szolgáltatót használjunk

Ezek mellet is lehet probléma (sőt), de ha ezeket nem tartjuk be, igen komoly gond-cunamit is kaptatunk a nyakunkba

Én dvd-ről telepítettem de nekem olyan 40 giga.

De jó neked, egyszer elindult akkor a játék kérte a mail cimem megadom kilépek csekkolom a mailt és azóta sem indul !
@Nomad99Hun- > nekem csak egy repair gomb van de az sem aktív a launcher fogaskerék mögött
Nah nekem leszedett így círka 20 gigát kb., mióta launcher settingsben beraktam, hogy bitraider kikapcs, azóta nem csekkol semmit, nem nyavalyog inditásnál, és 2mp alatt indul a launcher. 😉

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Néhány napja nekem is ezt írja ki minden első indításnál, de szerencsére ha kilövöm és újra elindítom a laincher-t, akkor már simán indul. Szóval nagyon nem izgat, csak megjegyeztem, hogy nem egyedi a pár napja felbukkanó hiba az indításnál.

Nekem gond nélkül fut.

hol kapcsoltad ki?
Hali nekem sem indul this application has encountered an unspecified error. please try this patch again
Nah ez marha jó... Kikapcsoltam bitraidert és kiderült, hogy game fáljainak kb. 50%-a le sem volt szedve powered by bitraider... Most elkdezdte leszedni ezt a launcher, aki kitalálta ezt a bitraidert az feldughatja a duplapengés fénykardomat keresztbe magának...

Érdekes lelkivilága van a gamenek... Hazajöttünk nyaralásból hétfőn, szerda óta tolom aktívan swtor-t erre tegnap óta elkezdte, hogy bejelentkezek majd kiköpi a "unspecified error" szöveget amikor csekkolná a file-okat, kilépek-belépek, ugyanaz, gép restart és ugyanaz, fogtam kitöröltem bitraider mappát, erre leszedi újra, 1x be tudok lépni tudok játszani aztán következő indításnál megint csinálja, örülök ilyenkor hogy előfizettem 2 hónapra, szép dolgokat kap az ember pénzéért.... Most fogtam és launcher settings file-ban átirtam, hogy bitraider-t ne használja, erre elkezdett valami 1,6 gigát letöltögetni, meglátjuk így hogy megy...

Guddot szavaihoz annyit tennék hozzá, hogy közben még válaszoljak is az újabb kérdésedre, kinek mi tetszik igazából, mert tank is kevés van és heal is főleg endgame-ben, mivel az emberek többsége utállja ha felelősséget raknak a vállára ezért többség dps-t választ abból így meg rohadás sok van.. Rendszeresen látom a hirdetéseket Prog-on is imp flottán keresik tank/heal párost. Jelenleg Merc heal talán a legerősebb a 3 közül szorosan mellette/mögötte ott van sorci heal, régen a operative heal-t én imádtam, még a legdurvább flashpoint-okat is végig lehetett úgy nyomni operative heal-el, hogy közben meccset nézett az ember és néha fél kézzel rátenyerelt a billentyűzetre 😄 , komolyra véve az opi heal téynleg jó volt mert rádobta az ember a HoT (Healing over Time) healeket a tankra aztán sok dolga nem volt, bossnál volt kicsit trükkösebb, de mióta a Tactical Advantage-et kiherélték finoman szólva azóta kb. vért pisilős lett az opi heal..., Én személy szerint tank Assassin-t húzok új mainnek a régi Sorcim helyébe, és nem kell mondanom hogy pvp-ben milyen élvezet látni, hogy jönne elfoglalni a pylon-t pl a kis vérpistike ráugrok a "semmiből", röhög 1-et, hehe ez csak 1 assassin, aztán kezdenek dagadni az erek a fején a kezdődő agyvérzéstől amikor nem érti miért nem sebez rajtam szinte semmit, miközben én módszeresen leaprítom a hp-ját... 😄D

Annyi, hogy van egy field respec nevű legacy perk, amit egyszer kell megvenni (200k kredit, szóval a tiszta f2p is ki tudja lockolni) amivel nem kell ezekhez a mentorokhoz visszacsámborogni de ugyanúgy fizetős (kredit) talán előfizetőknek ez is ingyenes végtelen alkalommal. Kedd 14:00 ez is rezetelődik, szóval nem mehet fel csilliárd kreditig

Fejvadász: szerintem powertech tank elég ideális, első társad amúgy is healer, ha jól geareled magad és őt is, akár a heroicok is szolózhatóak 1-2 szinttel magasabban (persze ésszel játszva). Fejvadászok közül talán ez az AC a legmobilisabb (Jet charge, kb mint a knight/warriornál a force jump)

Köszi szépen a precíz választ. 😊
S esetleg valami tanács, hogy mit érdemes választani Advanced Classnak? Érdemes-e fejvadásszal a heal ág, vagy inkább legyek tank? Melyikre van nagyobb szükség a játékban? Mi az amiből hiány van és mi az amiből sok?

Az Advanced Class-t egyszer választhatod ki a 10.-ik szintet elérve, ezek a Marauder, Guardian, Gunslinger, Powertech, stb minden kasztnak (Inkvizitor, Fejvadász, Jedi lovag, stb) 2 van ebből 1-et választhatsz, ezek mindegyikének függően attól milyen karaktert kezdtél lesz 1 tank és 2 dps ága (Guardian, Assassin, Juggernaut, Powertech, Vanguard, Shadow), vagy 1 gyógyító és 2 dps ága (Operative, Scoundrel, Sorcerer, Sage, Mercenary, Commando), vagy 3 dps ága (Gunslinger, Marauder, Sniper, Sentinel), ezeket az "ágakat" nevezik 3.0 óta Discipline-okanak, ezek kedv szerint cserélhetők, 1 úgynevezett Skill Mentor-nál akit vagy a flottán, vagy az adott frakció fő bolygóján (Dromund Kaas impeknek, Coruscant repeseknek) 1 adott összegért ő lenullázza a választott ágadat, és visszakapod a kiosztott Utility pontjaidat is, ezeket újra kioszthatod ugyanúgy mint első alkalommal, az hogy mennyit kér az attól függ hányas szintű a karaktered, minél magasabb annál nagyobb lesz az összeg, de nem vészes pár ezer credit általában még max szinten is ha jól emlékszem, ott meg már úgyis jönnek a 100k creditek befele csuklóból kb. szóval nem vészes.

Igen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az Advanced Class ugyebár egyszer választható ki és az végleges. De azon belül is van 3 ág. Azokat esetleg menet közben lehet cserélni?

Ebben igazad van,pvp szerveren igencsak nagy cumi az élet.
Kivéve ha te vagy 60 és kis szintűekre vadászol.<#zavart1>

ToFN-ot sokan ( többek közt jómagam is ) azért hagyják/hagyták ott mert az ellenséges frakció top lvl játékosai általában 2-3 esetleg nagyobb akár 10 fős csoportokban ( rep és imp egyaránt ) előszeretettel "vadásznak" az alacsony ( lvl 10-40 ) szintű játékosokra, akkor is nekiesnek az embernek ha nincs rajta pvp zászló, sőőt van olyan, hogy az npc-ket is végigölik 1-1 bázison ha esetleg egy játékos bemenekülne a "védett" bázisra előlük, velem olyan is előfordult, hogy 1-1 adott bolygóra lemenve a saját frakcióm space portjában ugrottak rám, a még szemetebb az volt mikor leütöttek, nyomtam a probe-ot, hogy felkeljek, erre még fel sem áltam a probe után máris levertek... Egyetlen menedék ezek elől ha bemész 1 story area-ba ahova nem tudnak utánad jönni, ám az ilyen szemétládák általában ilyenkor letáboroznak a bejáratánál a story area-nak, aztán előbb-utóbb úgyis ki kell jönnöd... és ezt 1 idő után az ember idegei nem bírják. A másik megoldás ezek ellen ha belépsz 1 guildbe és kérsz magad mellé 2-3 "testőrt" csak erre 1 idő után ráunnak a guild tagok, arról nem is beszélve, hogy ezzel meg nekik nulla az élmény, hogy a low lvl társakat kell kísérgetni...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.09.11. 20:49:33

ehh, mindegy akkor, haverral megpróbáljuk be népesíteni akkor ToFN-t 😄

It\'s a trap!!! :)

Én csak emlékezetből soroltam párat, hogy ők tuti vannak, nem azt mondtam, hogy ennyi és kész. Egyébként mióta bekerültem Detox-ba úgy vagyok vele, hogy kösz de nem is vágyok magyar guildre.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.09.11. 19:49:49

Van több magyar guild is Red Eclipsen.Nem csak reso és hungaricum,múltkor is láttam jó pár magyart valami fura nevű guildben voltak.És birodalmi oldalon is reklámoztak egy guildet,de meg nem mondom mi volt a neve.

Szia!

Háát amennyire én emlékszem ( annó ott kezdtem swtor-os pályafutásomat én is ), nem igazán 1-1 kisebb guildnek van valami letét guildje talán, de Alliance of Hungary ( rep oldali volt) mióta szétment azóta ott nagyon magyarok nincsenek, leginkább Red Eclipse szerón meg a The Progenitor szervereken vannak magyarok, előbbin 1 köztársasági ( Resonance ), és 1 birodalmi ( Hungarikum ), Progenitoron van 2 köztársasági ( Fényhozók, és Árnyjárók ), illetve 2 birodalmi ( Testvériség, és az Éjhozók (ők a Fényhozók letét, avagy testvér guildje) ), illetve birodalmi oldalon páran vagyunk még magyarok 1 nemzetközi guildben a Detoxified Revan Squad-ban ha esetleg az angol nyelv menne ( ők épp toboroznak ).

Sziasztok! , Tomb of Freedon Nadd szerveren birodalmi oldalon van-e ugyanúgy guild, normális létszámban játszó magyarok? :o

It\'s a trap!!! :)

a lentebb említett Hungarikum birodalmi oldalon (remélem jót linkelek)

republicnál tudom javasolni ahol én is vagyok pl : Resonance fórumon kell jelentkezni
a 2 guild között a 2 oldalon van "átjárás" is, hogy megkönnyítsük egymás életét

Egy sith karakterem van eddig. The Red Eclipse szerveren vagyok.
De fogok szerintem csinálni egy köztársasági karaktert is hamarosan. 😊

oldal, server?

Hali. Guildet keresek. Vannak olyan guildek ahol viszonylag normális létszámban játszanak magyarok? Esetleg van felvétel? 😊

Sziasztok! Nem tudom, hogy ez itt mennyire elfogadott de szeretném megosztani a sub ref linkemet ami 7 nap ingyen játékot jelent. Én úgy tudom, hogy csak a prefer acc-cal használható, de próbáljátok ki.
nincs itt semmi image romboló hatás, mindössze reagáltam a saját tapasztalataim alapján. én több mint három éve vagyok Hungarikumos, nem vagyok officer, csak egy sima tag, s mivel én nem bírom a kötöttségeket, ezért nekem tökéletes a guild. Nem vagyunk progress banda, nálunk jól megfér egymás mellett a pve és a pvp-tartalom, kötelezni meg pláne nem kötelezünk senkit semmire, ezért is van az, hogy gyakorlatilag bárkit beveszünk. Top geart nem varunk el senkitől, nekünk sincs. Clickereket is ugyanúgy viszünk ops-ra, mint bindeseket, persze, ha csinálunk valamit, szeretnénk jól csinálni, de inkább segítünk a másiknak, minthogy kioktassuk, pláne elüldözzük. Ezért is van az, hogy az elmúlt három évben talán két-három embert kellett kirúgni, nem voltak komolyabb összezördülések Persze kilépők is akadtak, van aki a main karijával inkább átment progress guildbe, mert szeretett volna jobban haladni az endgame contenttel, de a többivel maradt, valószínűleg pont azért, mert jó a közösség. Ez nem a reklám helye, ilyen társaság vagyunk, fiúk, lányok egyaránt, nem véletlen, hogy találkozókat is rendezünk, a tavalyi is igen jó hangulatú volt, s a mostani sem lesz más, ebben biztos vagyok 😊
Bocs de válaszolnom kell arra amit írtál.Ugyanis nincs igazad bizonyos dologban,szerintem semmilyen cseten sem szabad megemlíteni hogy magyar vagy.Ha jót akarsz inkább kerülöd a magyarokat.

Én egyáltalán nem akartam image romboló hatást gyakorolni, ha így jött le elnézést kérek, azt hogy mi van a tapasztalataim hátterében nem tudtam, megértem persze a ti helyzeteteket is, azonban én már túl sok magyar guildben fordultam meg ahhoz, hogy legyen lelkieröm 50-edszerre ugyanazt látni, mert akármelyik szerveren nézzük meg akármelyik guildet, vagy a komplett magyar közösséget sajnos mindig ugyanaz megy. Különbség a magyar és a nemzetközi guildek között, hogy míg a mi kis "mini napoleon"-jaink személyesre veszik a dolgokat, addig a nemzetközi guildekben (azok közül is megfordultam párban) rendszerint sokkal diplomatikusabban, egymás felé nyíltabban, megértőbben rendezik le az esetleges vitáikat, és meg is tudják azokat oldani, míg nálunk mindig a "na most megsértődtem megyek megmondalak ovónéninek" magatartás megy, aztán jön a táborokra szakadás a guildeken belül, meg az elitista magatartás, stb, és előbb-utóbb szakadnak a guildek, ez nemzetközi guildekben is megvan, csak ott normális hangulatban szakadnak ki a nem oda vágyók, a kapcsolatokat megtartva, és nem a másik hátába belevágva a kiskapát.. Voltam olyan guildben ahol ez az elitista magatartás abban jött ki, hogy ha nem fullos gear-ben feszítő top 50/55/60-as karival léptél be, akkor a tagok kétharmada már köszönni sem volt hajlandó, stb, a másik amit rendzeresen láttam magyar guildekben a kelletlenség, a megmozdulni nem akarás, aztán megint jön a veszekedés, pl ops esetében esetleg néhány embernek közben elmegy a kedve a dologtól kezdés elött, akkor lőttek a dolognak mert azonos oldalon lévő magyar guildek általában utálják egymást mint a nem mondom mit, és emiatt együttműködés nincs, arról meg amikor komplett guild a másik ellen áskálódik vagy a magyar közösség rovására tesz dolgokat meg megint nem szeretnék beszéllni (emiatt pl Progenitor szerveren flotta general chaten már jobb ha az ember meg sem említi ha magyar)...

Én Hungarikum tag vagyok, de mi finoman szólva sem vagyunk az az acsarkodó, arcoskodó, tagokat kelletlenül felvevő guild. Gondolom a honlapon kitöltöttél mindent, ami a felvételhez szükséges, ezért valószínűleg az lehetett a probléma, hogy mostanában igen kevés officer van online.