Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.15. 22:07:37
#szerk: megnéztem magyar auto fordítással... hát nem ajánlom 😄 Jézusom, szörnyű.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.15. 21:16:15
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.15. 20:51:21
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kis pomo video, bár tartalmaz pár jelenetet a KotFE-ből, szóval csak saját felelősségre
na annál kevés idegesítőbb csóka van sztem
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
2, volt róla szó, sőt egyfajta gear hotswapról is. Talán egyszer lesz belőle valami
3 ezért kell sisakban járni, problem solved 😄 Amúgy egyszer talán bejön Shae Vizla haja is, ha már az armor elvileg kint van a marketen
1, a companionok harc kozbeni pofazasat ki-be lehessen kapcsolni, gondolok itt foleg a Treek es egyeb idegen tarsak halandzsa dumaira, amely kurvara idegesito, mar evek ota. Azt hiszi az ember, hogy mar megszokta, de nem, csak gyulik csak gyulik az ideg 😊 De a basicet beszelo humanoidok is az idegseitoek tudnak lenni, amikor fel percenkent szajkozza ugyanazt a 3 mondatot, csak hat az legalabb ertheto, nem halandzsa.
2, az outfit designerbe bekerulhetnenek a fegyverek is. Sok proto fegyver van, amelyet hasznalnek a skin miatt, de hat nem modolhatoak igy kuka. A jo hir, hogy legalabb a compok kezebe belerakhatom 4.0 utan, de ez csak sovany vigasz.
3, Torch hajat belerakhatnak a carteles cuccok koze, szegeny female karaktereim olyan frizuraval maszkalnak, kenyszerbol, amely miatt itt nalunk a vadkeleten is egy videki tancmulatsagban nylonzacskot huzna a sajat fejere legszivesebben a holgyemeny.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.09.14. 19:50:30
Mastery-szar,companion gear már csak dekoráció-szar,univerzális companionok-szar.<#levele>#levele><#szomoru2>#szomoru2>
WoW-ot is azért hagytam abba mert a hülye barmok szintjére le könnyítették,és most ezt is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.14. 19:46:31
Aki rendszeresen követte a kikerült híreket és a fórumot, annak nagyon sok újdonság nem lesz, de legalább egy helyen megtalálhatóak a frissebb infók
-Hamarosan várhatóak a class változások magyarul
-Ha úgy érzitek kimarad valami fontos, nem soileres infó, írjátok meg 😊
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Security key gondom nekem is volt,megoldódott.
Az első accomat freemail miatt vesztettem el.<#vigyor>#vigyor>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
- Bitraider: minél hamarabb likvidálni, annál jobb. Szinte csak a szívás van vele (gond a patcheknél, teljesítményromlást okoz, stb)
- Security key: most már mindenki fel tud tenni, még okostelefon sem kell már hozzá , sem aktív előfizetés
- Email cím: Lehetőleg valami ismertebb szolgáltatót használjunk
Ezek mellet is lehet probléma (sőt), de ha ezeket nem tartjuk be, igen komoly gond-cunamit is kaptatunk a nyakunkba
@Nomad99Hun- > nekem csak egy repair gomb van de az sem aktív a launcher fogaskerék mögött
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Fejvadász: szerintem powertech tank elég ideális, első társad amúgy is healer, ha jól geareled magad és őt is, akár a heroicok is szolózhatóak 1-2 szinttel magasabban (persze ésszel játszva). Fejvadászok közül talán ez az AC a legmobilisabb (Jet charge, kb mint a knight/warriornál a force jump)
S esetleg valami tanács, hogy mit érdemes választani Advanced Classnak? Érdemes-e fejvadásszal a heal ág, vagy inkább legyek tank? Melyikre van nagyobb szükség a játékban? Mi az amiből hiány van és mi az amiből sok?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kivéve ha te vagy 60 és kis szintűekre vadászol.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.09.11. 20:49:33
It\'s a trap!!! :)
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.09.11. 19:49:49
Háát amennyire én emlékszem ( annó ott kezdtem swtor-os pályafutásomat én is ), nem igazán 1-1 kisebb guildnek van valami letét guildje talán, de Alliance of Hungary ( rep oldali volt) mióta szétment azóta ott nagyon magyarok nincsenek, leginkább Red Eclipse szerón meg a The Progenitor szervereken vannak magyarok, előbbin 1 köztársasági ( Resonance ), és 1 birodalmi ( Hungarikum ), Progenitoron van 2 köztársasági ( Fényhozók, és Árnyjárók ), illetve 2 birodalmi ( Testvériség, és az Éjhozók (ők a Fényhozók letét, avagy testvér guildje) ), illetve birodalmi oldalon páran vagyunk még magyarok 1 nemzetközi guildben a Detoxified Revan Squad-ban ha esetleg az angol nyelv menne ( ők épp toboroznak ).
It\'s a trap!!! :)
republicnál tudom javasolni ahol én is vagyok pl : Resonance fórumon kell jelentkezni
a 2 guild között a 2 oldalon van "átjárás" is, hogy megkönnyítsük egymás életét
De fogok szerintem csinálni egy köztársasági karaktert is hamarosan. 😊