bekasybalazs#54863
OFF:
Teljesen megéri. Először én is úgy álltam neki, hogy fúj már ez gyerekeknek van...de mint ős Star Wars fan, csak-csak rá vettem magam, hogy egy részt megnézzek a Clone Warsból...és benne is ragadtam. A rajzolt témájú dolgok nem mindig jelentik azt, hogy gyerekes valami. Oké, hogy a droidok viccesen kommunikálnak, az első évadban pedig az animációtól sem dobsz hátat (ez egyre javult minden évaddal) viszont ez nem veszi el a szépségét annak, ahogy ábrázolják a közvetíteni kívánt érzelmeket vagy épp tanulságokat. Ráadásul nagyon sok érdekesség derül ki magáról a Klón hadseregről.
A rebeles viszont komolyabb kategória, azt is ajánlani tudom.
Reagálva a töltelék részekre: lévén, hogy ezek a művek első sorban TV-s vetítésre készültek, muszáj a töltelék rész. Ha 5 részben lepörgetik a fő szálat, mi értelme az egésznek? Hozzá teszem, hogy volt olyan "töltelék" mind a Clone Warsban, mind a Rebelsben, ami jobban lekötött, mint egy fő történeti szálas rész.
ON:
Tapasztalataim szerint nincs olyan nagyon nagy különbség a healek között. Effektekben és mechanikákban különböznek, de erősségben nem. Így tőled függ, mit szeretnél...ha spelleket akarsz látni, szereted a jediket akkor sage leszel, ha szereted a sufni megoldásokat és a kicsit nyersebb tech dolgokat, akkor scoundrel, ha favorizálod a troopereket akkor pedig commando. Ugyan ez Sith oldalon, persze tükör kasztokkal.