Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Reggel még a leállás előtt olvastam a játék fórumában, hogy másnál is előjött (de sokan nem foglalkoztak vele, bár teljesíteni kell a
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Amúgy tök jó lenne a 190-es gear, ha nem most költöttem volna el közel ezer basic commt 186-osra 😄
A powertech tankommal ált nekem sem szokott gondot okozni, igaz sokszor szerencse is kell, hogy a knockback immunitást jókor használjam, illetve az addokat hamar lekapjam a healer companionról.
Nekem bounty hunterrel nem szokott gond lenni kingpin küldi,megizzaszt rendesen de sikerülni szokott.
A Nar Shadda Nightlife -ról meg jövőhétre fog elkészülni egy magyar nyelvű útmutató.
A gree eventes útmutató nagyon jó volt.
"we are lowering the damage output across the board. Players at level 55 will find that their damage has dropped"
Hát akkor őszintén örülök, hogy mégse vagyok annyira béna <#lama>#lama>
"while players at level 60 end up having about the same amount of damage output that they did pre-3.0 at 55."
Hehe, ezt akkor viccnek írtam, nem tudtam, hogy tényleg így van <#nevetes1>#nevetes1>
Más. Bevásároltam a jedimnek a Yavin 4-en 186-os cuccokat, de hogy mennyire jó/használható statokat adnak, arra nem igazán találtam sehol infót. Gondoltam, megnézem a dps-em, de a korábban használt torparse hálózati hibát ír (ami vicces, miközben megy a játék), de más se nagyon indul el.
Ti milyen dps-mérőt használtok? S watchmannél milyen dps mondható jónak?
Nem vitás, ha csak egy karakterem lenne, akkor slicing-biochem-es párosom lenne (harmadikra passz most fejből), de így most már maradok a jelenlegi megosztásnál. Régebben a kristályok is sokat hoztak, de azóta ez is nehezebb lett, ahogy több lett a >lvl 50 játékos.
a mostani viszonyokat nem vágom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A Yavin holdján rengeteg van, lehet, h ha befejeztem a küldetéseket, visszamegyek farmolni 😄
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A SOR viszont a korábban említett hibák mellett is jó. Remek ismét új küldetések után járkálni új bolygókon, közben gyűjtögetve a kristályokat. A kezdetek jutnak eszembe erről. Az viszont kár, hogy végül csak öt szintet léphetünk, Rishi vége előtt már elérhetjük a 60-as szintet booster nélkül is.
Illetve pár bugot megint javítanak.
Nincs másik SW MMO,vagy talán újat csinál a Disney?
És én szeretem az SW ToR-t akár mennyire is pénzéhes,de jó játék.
Már pedig mi másért engednének hirtelen ilyen sokat,ha nem azért mert bezárják.
pár lényegesebb dolog:
- Emergency Fleet Pass and Quick Travel cooldowns for Preferred players now match the Subscriber cooldowns as intended. (vagyis preferedeknek is 0-ra csökken a QT és FP cooldownja)
- Achievements earned during the Nar Shaddaa Nightlife event that were lost have been restored thanks to a gracious donation from Czerka Corporation. Czerka Corp: Anytime, anywhere…we’re there
- Preferred accounts may once again unlock a third Crew Skill via the Cartel Market.
- Preferred accounts may once again unlock up to six Quick Slot Bars via the Cartel Market.
További részletek (link)
-
Vagy csak telon nem jön be a többi?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Vannak lvl 50 és 55-ös Pve és PvP set bonusok, ill lvl 60-as megosztott PvE/PvP set bonusok
A lvl 55 és lvl 60 settek bonusait itt találod meg (link)
A lvl50-es bonus nagyjából megegyezik az 55-sel ( az operative/scoundler biztosan eltér 50-es szinten, de a többi szerintem ugyanaz)
Köszi az előző választ! Akkor ezek szerint jól gondoltam.
Újabb kérdés: Athiss fegyver és páncél kombináció ad valami extra képességet? Vagy ha veszek más kinézetű felsőt, nacit, stb, akkor is ugyan olyan erős lesz a ruha képessége, mint az athis-é, főleg ha olyan modokat pakolok bele?
A havi CC (sub és ha van akkor security key) az elvileg az előfizetés napján jár (esetleg pár nap csúszás)
Az amazon bundle 60napos non recurring, játékidőt tartalmazott, nem hosszabbít semmit automatikusan, ha leketyeg akkor vagy előfizetsz egy recurring,-ra vagy újabb 60napos feltöltést veszel vagy pref státuszba kerülsz.
Sokaknak ez jobban tervezhető, ezért is van ilyen gamecard a legtöbb mmo-ben. (plusz sok helyen fizikai formában is lehet kapni a 60napos és pár féle cartel coinos kártyát is, főleg azoknak akiknek nincs megfelelő bankkártyájuk)
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Nem lehet valahogy elkerülni ezt a mail címre való biztonsági kód küldést?
Email-re már nem tudok belépni ahova küldi a kódot
Tomb of Freedon Nadd
-Jövő héten is az eheti conquest lesz
-A Bounty Contract Week eltolódik 1 héttel
-valamikor a héten lesz egy karbantartás, hogy helyrerázzák a conquestet.