• [HUN]Crassus
    nem hinném,hogy ovodás módjára puffogtam volna...viszont az indokaid fanboi indokok amiket nemtudok elfogadni egy értelmes/tartalmas vitához....
    majd biztos egyszer megérted,hogy miért lett volna fontos,hogy éppkézláb demóval jöjjenek elő....a vevőt nem érdekli a lag meg nem az én egeremmel játszottam, azzal a kasztal nem tudom milyen skilleket kell elnyomni stb. álldumák.
    Ha olyannyira bolygó bemutató akart lenni akkor miért nem egy speederrel vagy flyby kamera nézettel járták be a bolygót?
    Színesíteni akarták az akcióval a bemutatót,de szerintem nem igazán úgy sült el ahogy azt kitalálták!
    Nem most keztdem MMO-ni tudom mit várok el egy játéktól ,de ez a videó nem győzött meg pedig én még c64-en is hónapokat játszottam egy ELITE grafikai szintű játékkal../aki nem ismerné keressen rá ,hogy mit nevezek azon "grafikának"/ ezzel arra akarok célozni,hogy igazán nagy igényeim nincsenek ,DE a fércmunkát kiszúrom és ez az volt hiába is szépítitek.....
    Én megveszem a játékot,de lehet egy ilyen blama miatt az első hónapokban mondjuk 50-100.000-el kevesebb ember veszi meg és rengeteg internetes vagy írott sajtó munka kell majd ahhoz,hogy elnyerjék azok bizalmát akik most rálegyintettek a játékra a látottak alapján....

CAPIS?