60268
  • Kazagor
    Ha kb. 200 óra a max szint és a mob azé aki megüti, akkor lesz jópár kocka aki 8 nap után max szinten fog rohangálni.:) Olvastam és láttam videót is más MMO-knál, ahogy 7/24-ben fejlesztettek egy karaktert, egymást váltva, miközben 5-6 másik player az illető kezére játszotta a mobokat. A főkari belelőtt/ütött mindenbe ami mozgott, a többiek meg leölték azokat grouppon kivül. Mivel azé volt az xp aki először sebezte a mobot, igy szinte harc nélkül felnyomták a karit.
    Biztos ebben a játékban is lesznek ilyen idióták, aztán majd verik a mellüket a fórumokon.:)
  • N1ggA
    //megvaltoztattam a nick képemet madbeatről erre//
  • j0nNyKa
    az swtor teli sport!! :D

amikor meg nem tel van, akkor a teli sportra gyakorolsz, ennyi.
  • j0nNyKa
    4868: nincs
    4869: en vallalnam, Nephim is, es szerintem Arcos is, jo meglatas volt!
    4870: groupban sokkal jobban lehet fejlodni
    pontos szamokat nem tudok, de mondjuk a pelda kedveert 2en ketszeres sebesseggel oltok, es mondjuk 150% xp-n osztoztok, ergo kb. 50%-al gyorsabb a fejlodes
    pontos szamokat nem tudok, de ranezek a beta forumra, hatha valakik mar kimatekoztak
    a mob aze, aki meguti, nem lehet lenyulni
  • t0xikus
    és a téli sportokkal mi lesz?:)
  • Torzonborz
    ezzel Én is így vagyok nyáron. télen viszont fincsi melegben jól esik kicsit kockulni meló helyett :D
  • t0xikus
    +1
  • BoneDragon
    Soha nem vennék ki szabit játék miatt... Inkább elutazok valahova. :)
  • t0xikus
    überkocka:D
  • Kazagor
    Előre is elnézést, ha már kérdezték előttem.

Mob szerzés hogy megy?
    1./ Aki először megüti, meglövi azé a mob. Ha igy van, akkor az összes xp is az ővé, vagy kevesebbet kap, ha más is sebzi?
    2./ Lehet KS-elni (Kill steal). Vagyis ha többen sebzik, akkor a nagyobb sebzésü kapja a teljes xpt, vagy sebzés arányában? Ilyenkor kié a loot?

Groupban hogy oszlik el az xp? Sebzés arányában, vagy mindenki egyenlően kap, függetlenül a sebzéstől, gyógyitástól?
    A groupban mindenki full xp-t kap, mintha egyedül őlte volna a mobot, vagy leoszlik az xp?
  • Agamemnon69
    Hat inkabb irjon olyan aki vallalna is es aztan megszavazzuk hazigazdanak :-)
  • gavor
    Kérdés. Van olyan az xp-vel kapcsolatban, mint a wowban, hogy attól függően, hol lépsz ki, kapsz bónuszt, vagy ott léphetsz ki a karival, ahol akarsz?
  • Khabbas
    Én azért házigazda szavazásba betenném még arcos-t is. :)
  • Boncmester
    Én már úgy alakítottam az idei szabitervemet, és ezt jeleztem is a cég felé, hogy 1 hét szabadon fölhasználható legyen szeptember és december között erre a célra :)
  • j0nNyKa
    aggrorol picit: jonak tunik ezen a teren is a jatek, IA-nak van feign death-hez hasonlo spellje, SI is tud aggrot csokkenteni (ezt Cloud Mindnak hivjak), illetve a marauder is, BH-knak szerintem nem sok gondja lesz az aggroval, naluk nem is tudok olyanrol, hogy csokkenteni tudnak
  • j0nNyKa
    azzal a megoldassal az a baj, hogy en pl. biztos hogy nem csak a jovobeli klantarsaimmal akarom tartani a kapcsolatot

4861: jolvan, benned nem csalodtam :DD
  • Boncmester
    Mert pl akkor nem sok Jedi Knight lehetne pl Darth Vader után, meg nem is túl sok Sith Warrior :)
  • Boncmester
    Az SG fórumnak ez a sajátja, sokszor napokig csak anyázás megy egy-egy topicban, de szélesebb körhöz lehet szólni.
    Ha olyan fórumot akarsz lenni, ahol nincsenek nagyon trollok, akkor egy-egy jól bevált guild saját fórumára kell menni, ahonnan simán kivágják a hülyéket.
  • Nephin
    Nekem 3 hét van félretéve... khmm... :D
  • Nephin
    Az IA (ami a csempész birodalmi megfelelője lesz gyakorlatilag) rendelkezik egy Portable Cover nevű skillel és mivel nagyon figyelnek a balance-ra, majdnem 100%, hogy a csempésznek is lesz valami hasonló. Némi info itt.

Edit: látom, már meg is erősítette főteszterünk. :)

A PvP-ről hivatalos update még nincs, csak az SWTOUR tapasztalatai, amiket itt olvashatsz.
  • j0nNyKa
    igaz!

4856: az is! :DD (vajon hany ember tervezi ugy, hogy maradjon egy het szabija megjelenesre?)
  • j0nNyKa
    levaltja igen, mar viszonylag hamar

4854: en rad szavazok, ha beleszolhatok a bannerbe... :D

4855: vagy aki programozo, es nappal jatszani fog vegig, ejjel dolgozik, alvas helyett meg kavezik.. bar biztos nincs ilyen marha a foldon.. khm... :D
  • Chris
    Úgy gondolom, hogy ez a fejlődési sebesség egészen a kezdetekig nem releváns kérdés. Gondolom a bétás tapasztalataik alapján kb. olyan egyszerűen tudják majd beállítani a kapott -10% vagy +20% xp-t, mint egy csúszka elhúzása. :)
  • Bhalage
    ki kell venni egy het szabit, mint egy rendes wowos es vegig kell jatszani aztan johet a kieg!
  • Torzonborz
    jó persze aki nem dolgozik mer' napot lop vagy diák vagy mittomén marslakó és egész nap ráér az biztos többet tud vele foglalkozni. :D

mondjuk ha rákattanok valamire akkor meló ide vagy oda tolom én is rendesen még ha másnap reggel hulla fáradtan is megyek dógozóba . :D
  • Nephin
    Megtisztelő :), de szerintem a topik törzsközönségének kellene választania valakit közös döntés alapján.
  • Chris
    Engem nem nagyon szokott már egyáltalán érdekelni sem a megjelenést megelőző napokig bármilyen mmo (ez kivétel volt, de csak felületesen), de most volt időm és én is átlapozgattam ezt a korábban vki által linkelt magyar swtor blogot.
    Amióta elősször olvastam a játékról a játszható kasztok vonatkozásában, azóta van, vagyis inkább már csak volt, az a véleményem, hogy az erőhasználókkal szemben az olyan kasztok, mint a trooper, a bounty hunter meg a smuggler erősen alulreprezentáltak lesznek. De így végignézve jópár videót és képet, úgy látom, mintha szándékosan és helyesen is, több figyelmet fordítottak volna ezeknek a kidolgozására, hogy ezt ellensúlyozzák. Nagyon jónak tűnnek a páncélok, ruhák, a mechanikák, stb. számomra már most jóval vonzóbbak, mint az erőhasználók.
    Ez az egész companionos craftrendszer a kiosztható küldetésekkel, úgy ahogy van, szerintem telitalálat, a félig utazós, félig housingos űrhajós megoldással együtt.
    Ami tetszett, hogy a Warhammer Onlineban már látott zseniális skill megoldások visszaköszönnek, úgymint a tankok guard skillje akár pvp-ben is a társakra (-50% dmg), vagy a hosszabb idő alatt skálázódó és sebző snare. Ezek mind végre nagyon nagy változatosságot és taktikázási lehetőséget adhatnak a group vs group pvp-nek.
    Ehhez egyvmi kell még, amitől a legjobban tartok, egy működő és okos pvp rendszer, ami ugyanúgy ösztönzi mind az open rvr-t, mind az instanceolt pvp-t, mind (és ezt nagyon remélem, hogy lesz) az aréna típusú pvp-t. A lehetőségek adottak, hiszen annyi bolygót raknak bele, amennyit csak nem szégyellnek, ráadásul azok fejlettsége terjedhet az őskortól ameddig csak akarják, szóval a lehetőségek tárháza végtelen.
    Összességében eddig csak jót láttam, jó irányvonalakat, jó elképzeléseket, ami ritka az utóbbi években, kíváncsian várom végre-valahára a pvp szisztémáról való közléseket.

Azért nyugtassatok meg, hogy a smuggler fedezékesdije csak az alsóbb szinteken lesz ilyen terep és terep-dizájn függő. A későbbi szinteken ezt leváltja majd a több helyen látott maga elé letehető erőtér, és főleg arra fog majd támaszkodni, ugye? :)
  • j0nNyKa
    betaban biztos hogy nem fog kiderulni a max szinthez szukseges ido, de a 200 ora az realisnak tunik
    biztos lesznek orultek, akiknek 1 honap utan maxos karakteruk lesz, de igen, a nagyobb resze a jatekosoknak inkabb ilyen 2 honap utan eri el

en pl. tuti nagyjabol parhuzamosan 2 karaktert fogok fejleszteni, meg szerintem sokan masok is, igy megint mas a helyzet

megjegyzem, attol fuggoen, hogy mikor jon ki, lehet, hogy a napi 3 oraval keveset mondtal... :)
  • Torzonborz
    vmi olyasmit írtak hogy egy átlagos játékosnak kb 200 óra a max szint elérése.
    ha napi 3 óra játékidővel számolunk akkor ez kicsit több mint 2 hónap alatt meg is lesz ( persze lehet olyan nap amikor nem játszol , hétvégén meg többet is szóval átlagnak jó ).
    aki grindel mint állat annak meg hamarabb.
    de a bétában úgy is kiderül . majd valamikor.
    ha BW őfenefenségessége is úgy akarja.
  • j0nNyKa
    dolgozhatnak parhuzamosan, igen

Nephin: lennel hazigazda ?
  • Agamemnon69
    3 óra alatt 8-ról lvl 10 elérhető a béta videó alapján :) Hogy lvl 49-50 között mi lesz a helyzet, azt még nem tudjuk de biztosan nem 1 hónap egy szint :)
  • Boncmester
    Hát ha a storykat végig akarom vinni, akkor egy idő után úgyis maxos lesz az összes karim. És ha nem is tudok majd mindent megoldani egyedül (ritka cuccokat nyilván nehezebb lesz szerválni, de alap dolgokra azért csak jó lesz), akkor is úgy fogok választani, hogy minden karakternek más-más skillek, és a végén meglátom.
  • j0nNyKa
    meg mindig semmi koze a silkroadhoz :)
  • Agamemnon69
    Nephin valószínűleg igazad van, mert találtam egy képet, ahol az összeg a küldetésnél pirosan jelenik meg, vagyis nincs elég pénze a karakternek ahhoz, hogy elküldje a companiont dolgozni...

Másik érdekes kérdés, az OK, hogy egy karakter minden companionja dolgozhat, de vajon ugyanez érvényes lehet-e egy accon minden karakter minden companionjára. Én megmondom őszintén jobban támogatnám az EVE-s megoldást, miszerint egy acc, egy aktív tanulás/vagy itt companion mission.

A fórum békéjéhez meg csak annyit, hogy amíg nem tudjuk egymást hol ölni, addig könnyű megtartani a békét... de amint megindul egymásra a hajtóvadászat, úgy egyből elindul sajnos itt is az anyázás - bár ne legyen igazam...

Az új topic gazdára kitérve, én is támogatnám, hogy új ember legyen megszavazva :)
  • datango
    de remélem nem olyan szinten lehet majd haladni mint a silkroad ban mert az fejbelövés... hónapok 1 szintért...
  • N1ggA
    50
  • datango
    itt mekkora lesz a maximális karakterszint? (elnézést ha esetleg már írtátok)
  • j0nNyKa
    lesz, mondtak
  • BoneDragon
    Szerintem holnap nem nagyon lesz update, E3 miatt. Bár ne legyen igazam. :)
  • N1ggA
    Meg nem utolsó sorban sokkal szabadabban lehet alakítani a storyt, meg a környezetet, mert azt találnak ki, amit akarnak. Az filmek idején nagyon sok megkötés van, sok minden történt, vagy tudjuk, hogy fog történni, ami nagyon megköti a készítők kezét. Egyik legfontosabb ezek közül pl. a Jedik és a Sithek száma.