• PiszkosFred
    Csak azt tudom leirni, amit en is csinalok. Tuti van jobb modszer is, de nekem bevalt egyelore.
    Szoval
    - Felejtsd el a mod vendorokat :)
    - De meg craftingbol is total felesleges gyartani modokat a szintezes kozben. (oke, esetleg modolt fegyverbe lehet belefer egy-egy hilt/barrel, hogy a max sebzese meglegyen a fegyvernek - bar szerintem teljesen jo a kapott reward fegyver is)
    - A heroic kvesztkbol nagyon fel lehet oltozni, de csak akkor, ha az ember nem bolond modszerrel egyszerre tolja le az osszeset szerdan, aztan egy hetig nincs mit csinalnia.
    - En ugy csinalom, hogy felveszem az osszes elerheto heroicot, de csak nagyjabol 5 szintenkent csinalok meg beloluk 5-6 darabot. Az ezekert kapott dobozokban mindig van 2 darab szintre passzolo cucc a speccednek megfeleloen, amelyek boven elegek szintezesre.
    - Ha kezded kinoni ezeket, megint csinalsz 5-6 herociot (lesznek uj elerhetoek, ha no a szinted, erdemes a flottan ezt mindig csekkolni), es megint feloltozol.

+1: Sokan elkovetik azt az apro hibat, hogy uj karakterrel a kezdo bolygon mar lvl9 kornyeken megcsinaljak a heroic kveszteket, pedig erdemes varni vele legalabb lvl10-ig, es valasztani egy speccet, majd utana csinalni meg. Mert ha specc nelkul csinalod, nincs lada/loot, csak token meg penz, amely bizonyos kezdo teruleteken akar 2-3 heroic "elpocsekolasat" is jelentheti.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.06. 16:01:38