Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Red Eclipsen mi a fene van,akár hiler akár dps karival próbáltam menni FP-re egyiket sem hívta be.
Kuat drive-ra arra igen,de rendesre egyikre sem.Kuat drive-on láttam egy 46-os gunslingert,szinte egyedül vitte végig,alig lehetett bármit is sebezni,minden csapatot levert gyorsan,nyomta a térsebző vackokat és piszkos erős volt.
Ne lepődjön meg senki ha a közeljövőben ban lesz-.
Gibson9: a netes letöltös verzió elvileg alapból bitraiderrel települ ( ami szerintem a hero engine mellett a másik sorscsapás a játékban)
de amúgy nem, a dobozoshoz jár 30 nap, de van hasonló starter kit a neten G2A-n is 5 euróért.
de hogy megvételi verzióra ez hogy áll azt nem tudom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ui: Ne felejtsétek el kivenni a 3. évfordulós ajándékokat a holnapi patch-ig.
El Protector: igen, elképzelhető hogy akkor az előfizetők nagy részét bannolni kellene
ha a Bioware áltvált troll módba, akkor szerintem hamar gear inflálódás lesz, a companionok már holnaptól megkapják a rating 192-es felszerelést, valami történni fog.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.12. 19:34:30
Kérdés követni fogja-e tömeges banhammer?
Artifact unlock csak lvl50-ig kell.
Ha megvan a hutt cartel vagy SoR és a max szinted 55 vagy 60 akkor a lvl 51+ lila itemeket tudod az unlock nélkül is hordani.
- igaz, pénzbe kerülnek, de szerintem megéri vesződni velük
3 féle van 50k , 150k és 600k
és ha van elég kredit az escrowban többet is felhasználhatsz
legyen itt egy példa, pl Treek elsőre kerül 1m creditbe de egyszerre preferedként csak 350k credit lehet nálad, viszont az escrowodban van credit dögivel, agy nincs más dolgod mint beszerezni egy 50k és 350k escrow-ot
így a max nálad lévő 350k credit mellé jön még 50k és 600k credit, amik így együtt kiadják az 1m creditet és treek kilockolható.
Tudom hogy "melós" és ezek csak egy egy alkalomra emelik meg a creditet, de ez az egy járható út van ha nem akarsz több pénz költeni a játékban.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.01.08. 20:32:12
Tomb of Freedon Nadd
Minden karid és a companion is viselhet lilát.Nekem is ilyenem van mert pref vagyok,és red eclipsen mind a 16 karimnál unlockolta.Bár nem lilát viselek hanem modolt adapted armorokat,legtöbbször companion is azt kap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.08. 16:45:17
Nagyon hosszú szünet után játszom újra, preffered vagyok. Az a problémám, hogyha megveszem a Cartel marketban az Artifact Equipment Authorization-t, akkor mindkét karakterem, valamint a companionok is hordhatnak majd lila cuccokat vagy ez csak arra a karakterre vonatkozik, amelyik éppen megveszi a jogosultságot?
Ez azért nagyon fontos számomra, mert a Cartel Market-ban ott van ugyan a két ikon az Authorization alatt, az egyik az aktuális karakterre vonatkozik vásárláskor, a másik az egész account-ra, de nem lehet közülük választani(mint máshol) és az ár is konstans. Főleg az érdekel, a companionok viselhetnek-e majd a vásárlás után lilákat?
Előre is köszi!
Aki nem érti elsőre mi a gond:
- A BW állította, hogy a Shadow Realm készítése semmiben nem befolyásolja a The Old Republic fejlesztését, minden úgy megy ahogy eltervezték
- Ennek ellenére folyamatos csúszásokat produkáltak, kezdve a Galactic Strongholddal
- Bejelentik a kiegészítőt (SoR), majd egy két fejlesztő elsimeri, hogy igen komoly erőforrás megosztás volt a Shadow Realm és a TOR között
- Erre ha hinni lehet a fenti cikknek, újrakezdik a komplett Shadow Realm fejlesztését (részletek a cikkben)
<#gun>#gun>
A játék egyébként megint belassult sajna, de legalább megint tanultam valami új dolgot a számítástudomány területéről: volt 76 dobozom, vettem két holofát egyenként 20 doboz áron, s így maradt 13 dobozom. <#email>#email> <#lama>#lama> Aztán lehet, h az új évben a vendorok már áfát is számolnak fel <#eplus2>#eplus2>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Normál esetben 1000 a limit, Bw gondolkodik, hogy megemelje-e 2000-re, de még semmi konkrétum nincs. Elvileg lehet transzferolni a commoak t karakterek között, black hole vagy oricon lockboxok segítségével ( beteszed a legacy bankba, másik karakter kiveszi és visszaváltja)
Athletic Bilbo : az oké, de típusonként 50 lehet ( legacynként) valamit farmolni is kell... <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.04. 19:23:09
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Ha a Life Day Leveler npc megdob engem, abból eshet valami (bármi, akár doboz is)?
Egyébként csapatban elég jól esik, nekem van lassan 300 parcelem és 160 holofám
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.03. 16:29:39
Kétszer bepróbálkoztam Coruscanton, de még doboz se nagyon esett náluk, nemhogy ilyen plusz holofa. Dehát valahogy csak kijön az a 30% <#nemtudom>#nemtudom>
A Life Day Bundléban levő cuccok közül pár érdekelne, dehát GTN-en nem lehet kapni semmit, Csak egy bundle pack volt 5 millióért, meg egy wampa pet kettőért <#guluszem1>#guluszem1> Vicces <#nevetes2>#nevetes2>
Köszönöm a tanácsokat, s a segítséget.
Igen, ez a karakter egy jedi sentinel (jedi knight -> sentinel -> watchman) volt v3 előtt, most is az lett. Azért írtam csak watchmant, mert azt gondoltam, hogy ez eléggé meghatároz mindent a karakterrel kapcsolatban 😊.
Az elmúlt nyolc-tíz hónapban nem nagyon játszottam, előtte komolyabban, bár nem voltam akkor se egy hard core játékos (ezzel a jedimmel is csak 47 napnál járok). A leírásokhoz a tippeket köszönöm, tudok ezek létezéséről, aktívabb koromban mindkettőt nézegettem. Emlékeim szerint akkoriban a class guide-okat még nem tette ki Dulfy az oldalára, de elnézést, ha tévednék. Így inkább a csak a fórumokat olvasgattam, meg igen, a noxxicc-ról próbáltam ellesni dolgokat (tudom, hogy sok a hiba ott, de legalább van). Az SWTOR fóruma nekem hol túl száraz, hol túl hosszú volt, sokszor azt se lehetett tudni, hogy melyik verzióra vonatkozik az adott információ. S sok dolgot ott sem találtam meg (pl. companion gearhez segítség).
A hiányzó skillekhez: a v3 élesítése után nálam négy skill/ability került le a quick barról, az említett kettőn (riposte, crippling throw) kívül a dispatch és a cyclone slash is hiányzott. Hiába tanultam újra mindent, amit lehetett, ez a kettő nem szerepelt az abilities panelen, így nálam ezek is hiányoztak. Most már vannak, vissza is tettem őket, nem is értem a dolgot 😞 De a lényeg: így értettem a hiányzó 3-4 skillt. A ripostot valóban ritkán használtam, de a crippling throw-t és a dispatch-et gyakran (mindig 😊, így elég érzékenyen érintett a hiányuk. Szerencsére a dispatch előkerült 😊
Nincs még új kiegem, egy ideig biztos nem is lesz (nem azért, mert nem tetszene), így új skillek nekem nincsenek, azaz egyelőre nekem még negatív a mérleg a v3 indulása után. 😉
De azért köszönöm még egyszer 😊
Szóval azzal kapcsolatban, hogy 2.X-hez nem volt normális/érthető leírás, fogalmazzunk úgy, hogy volt csak Te nem találtál 😊 (dulfy-n vannak/voltak 2.X-hez leírások minden klassz összes ágához).
Pluszban lehet még találni segítséget az swtor.com hivatalos fórumán is, csak keresgélni kell egy kicsit.
Boldog Új Évet Mindenkinek!
KETTŐ darab skill szünt meg a sentinél, az egyik az kb. csak pvp-re volt (Crippling Throw) a másik is csak amolyan filler volt ha sok a focusod (Riposte), de lvl 60on amúgy sem lehetett volna nagyon használni, mert a rotája miatt nincs felesleges focus (3 dot, mercilesh slash cd-re, master strike, stb). Mindezek alapján nem értem, mikor azt írod, hogy fontos 3-4 skillt elvettek...pedig csak kettőt vettek el és csak az egyik volt fontos, de az is csak pvpben (és csak combat ágon).
A discipline rendszer szerintem jobb mint ami volt és aki a szabadság hiányára hivatkozik az nem játszott túl sokat. A fás rendszerben sem volt szabadság, meg volt adva mikre kell tenni pontot a különböző ágakon, hogy a maxot ki tudd hozni a karidból. Sőt az új rendszerben több a szabaság a felhasználható utility pontok miatt, mivel azokat sokszor kell cserélgetni, attól függően milyen bosst kell kínyirni.
Szóval összefoglalva a kieg (nekem) megérte az árát, a két új bolygó és insták jók, ahogy a karik se lettek rosszabbak,sőt... (van minden advanced classom mielőtt valaki belekötne).
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2014.12.31. 12:51:45
Tavalyról van még negyvenvalahány dobozom, azt beosztom majd.
A jedim meg watchman, így eléggé megvan kötve a keze.
A többi karaktert meg sem mertem még nézni 😞
csak a rotája brutál
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
azok alapján lehet azért agyalgatni + sorci/sage dps guide-kt fent vannak
Bár még van idő, mindenki vegye ki az ingyenes 3. évfordulós ajándékokat a fleet-en (tűzijáték, holotérkép egyéb decor)
Ilum-on nincs Gree event jelenleg, 30.-ától lehet jön a Rakghoul event újra.
Nem tudom konkrétan melyik jedi a 4 AC közül és milyen role, de az utility pontokkal tudsz variálni egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.12.27. 12:00:54
Először is boldog karácsonyt mindenkinek!
Jó ideje már abbahagytam a játékot, de úgy terveztem, hogy az ünnepek táján visszanézek az új kieg és a Life Day Event miatt. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Nézegettem a Life Day Eventet, s nem találtam mást, minthogy dobáljuk egymást és az npc-ket hógolyókkal és talán esik egy-egy doboz, amiből ha elég összegyűlik, akkor vehetünk pár szobadíszt. A dobálás önmagában jópofa, tavaly is volt, de akkor Ilumon volt más is, amivel el lehetett tölteni az időt. Most idén Ilum - ha jól nézem - nincs. Van még esetleg valami más is, amit nem találtam meg, vagy csak a dobálás, mert az egy kicsit soványka? 😞
Az új kieget egyelőre kihagynám, jelenleg nem feltétlenül költenék erre 5200 forintot, csak ha sikerül előfizetni megint és megbarátkozni ezzel az új disciplines rendszerrel. De ahhoz kéne valami guide. A jedimmel nézegettem, de egyelőre nagy csalódás. Normális/érthető leírások híján a v2 alatt is saját kútfő alapján harcoltam, de ebből most kiesik 3-4 megszüntetett skill, amik fontos építőkövei voltak a harcmodoromnak. Sajnos most ki kell találni valami újat, úgy érzek, mintha egy új játékot kezdtem volna, csak épp lvl55-ön. 😞 Lehet, h inkább megvárom a következő patchet a togrutákkal, s kezdek egy új karaktert.
Azt viszont örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen gyorsult a játék. Ezt mindenképpen pozitívumként értékelem.