-
Nomad90Hun #54357 Nah akkor:
- A Collicoid War Games kivételét passzolom, de esélyes mert futólag csekkoltam a listát, és mintha eltünt volna, de nem 100%-ra mondom,
- Az összes Fp-nek van elviekben (lista szerint), Solo, Tactical, illetve Hard módja, ezek annyiban különböznek, hogy,
- a Solo módban az SoR pre-lude-hoz hasonlóan kapunk 1 GSI droidot, de itt a bossok csak Data Crystal-t és pénzt dobnak, elvileg korlátlanul tolható,
- ha valaki gear-t akar szerezni, akkor a Tactical mód kell, ott bolsterrel felbuffol a game mindenkit 65-ös szintnek megfelelő statokra, ide ugye kell a 4 fős random csapat,
- illetve van a Hard mód még ahova kell szintén a 4 fős csapat, de ide már követelmény a tank - healer - dps felállás.
- HK-51 terminate skillje elviekben megvan ha jól láttam, csak kapott mellé még pár skill-t, amúgy 60-as szinten alapból minden compi 55k hp körül mozog, és a sebzésük olyan 1500-2000 körül van alapból.
- A vendorokat illetően az equipment vendorok totál eltűntek (erre panaszkodnak fórumokon is), kivéve a lvl 8, és a lvl 65 equipment vendort, a lvl 8 viszont ad minden alap kasztnak 1-1 szett narancs geart (kb. mint ami Esseles-en/Black Talon-on esne) átlagban 8-12 kristály/ruhadarab áron fülessel, off-handdel mindennel kb., a mod vendorokat illetően már csak 6 szintenként vannak vendorok 50-es szintig, és utána 58-as szinten még 1, és ezek a vendorok már csak zöld szinű modokat adnak (lvl 58-ast kivéve asszem) elvileg olcsóbban (az árakat nem néztem). Aki kék modokat akar az vagy megveszi GTN-en a családi aranykészletet feláldozva :D, vagy elkezdi legyártogatni.
- Star fortress-t nem néztem még.
Viszont engem meglepett, hogy a bolygók közötti quick travelből kikerült Ziost, illetve a class küldik rewardjai változtak már nem ad minden egyes küldi 12 kristály-t (avagy régi nevén basic commendation-t), hanem van ami csak 2 db-ot ad, amit majd le akarok még csekkolni, hogy változott-e az átváltási ráta pvp vendornál esetleg, illetve még jelzem csöndben, hogy az eddigi lvl 60-as szettek (basic/elite/ultimate) totál kikerültek a játékból, Ziost-on és Yavin 4-en is lvl 65-ös narancs/lila szettet adnak a vendorok, szóval nem lenne meglepő, ha némileg átskinezve/átnevezve ezek a páncélok visszakerülnének majd CM-en keresztül a játékba rövidesen.