60926
-
Nomad90Hun #54394 @ Mr. Predator
Nekem Deception Assa a mainem, Hatred nekem nem jött be, a Darkness discipline még egész jó. Deception 3.0 óta megjavult, kevésbé van arra korlátozva, hogy az ellenfél háta mögött kelljen állnia, mozgékonyabb, Low slash 30m-en elég brutál módon néz ki mikor elhajítod a fénykardod :D Ráadásul 4.0-al a Hatred / Madness kapott 1 kis nerfet, Death Field már csak az okozott sebzés 10%-át adja lopott életként, passzív skillel együtt is csak 20%-ot 3.0-a óta eléggé lenerfelték azt az ágat.
Amúgy csak én siklottam át afelett, hogy a gathering skillek-el már a skill szintje feletti "gathering node"-ok is használhatóak, és húzzák a skill-t is? Én a magam részéről azt mondom jobban megéri elkezdeni craftolgatni, mert GTN-en pofátlan árak vannak 4.0 óta, eddig az új armor set-ek legalább beszerezhetőek voltak olcsó áron is(volt, hogy komplett set 100k alatt kijött), de 4.0 óta 100k/darab alá nem igazán akarnak menni az árak, a dobozok meg 500k/doboz árnál kezdődnek... -
Gudott #54393 igazából szintezni mindkettő jó
Deception talán kicsit trükkösebb, a low slash néha egész jól használható
Hatred: DoT pakolgatás ág, plusz van self-heal (életlopás) -
gepidaman #54392 Köszi. Megvárom a mai frissitést és előfizetek 1 havit. -
Nem tudod megvenni az utolso kieget, mert nincs konkret onallo ara. Elo kell fizetni legalabb egyszer egy honapra es akkor a tied minden, ami a az adott (mai) napig megjelent a jatekhoz (hutt kieg, revan kieg, fallen empire kieg). Egy honap utan majd preferred statuszu leszel, de mindent hasznalhatsz tovabbra is. Szerintem neked is ezt kellene tenned. -
gepidaman #54390 Sziasztok!
Elértem az 50 es szintlimitet.
Mi a legolcsóbb/legegyszerűbb mód, hogy tudjak tovább fejlődni 65ös szintig?
- Vegyek egyhavi előfizetést? Vagy vegyem meg az utolsó expansion pakkot? Valami más?
Választ előre köszönöm. -
Assassinnak a hatred vagy a deception talent kell most? -
BBence95 #54388 Köszi így már jó lett. -
gunji #54387 #54373-#54373 : Oké, köszi.
#54383: N gomb, vagy a fenti menüben a kéz ikon.
#54386: GTN-en creditért, vagy flottán a Supplies negyedben a Level 8 Equipment Vendortól Basic Commandation-ért, mostani nevén Common Data Crystalért (általában Heroic-okra kapja az ember). -
mate23 #54386 hol tudok fejlödös ruhát szerezni pl ruha fegyver? -
Gudott #54385 Mindig van aki lemarad :)
BBence95:
Elvileg megváltozott a menüje is, keress olyat hogy followers &contracts. -
Nephin #54384 Hmm, pedig kiraktam oda is... -
BBence95 #54383 Valaki tudna segíteni miért nem tudom előhívni egyik compimat sem tudom előhívni? Az új patch óta nem tudok velük semmit csinálni. -
oz #54382 Van eltérés a Star Fortress solo és HM között, mégpedig a végén. Szóló módban a végén az EPHERMIS droidot kell leverni, Hard módban azon a ponton 4 mob jön (2 elit, 2 normál), majd meg kell küzdeni a helyi főnökkel (Exarch), ami egy hosszabb folyamat. El kell jutni hozzá, majd le kell verni. Minden Exarchnak van egy egyedi képessége, ami bolygónként különbözik, de az alap harc ugyanaz. -
Gudott #54381 Nephin tegnap kitette az aktuális klánokat (+ ránézni a FB oldalra, mert valaki jelezte, hogy kimaradt)
Ezek vagyunk mi, avagy a Nagy Magyar Seregszemle -
Illetve még egy kérdés. Van valahol casual beállítottságú pve klán empire oldalon? -
Gondoltam visszatérek és csinálok egy új karit. Marauderre gondoltam. mennyire erős? Illetve ami fontos, mennyire melee barát a raid content? nem szeretnék szopni állandóan a melee miatt. Lehet assasin lesz ha jó a melee. -
DarkBlade #54378 Odessen már most lagzik. Mi lesz még itt. xD -
Plata #54377 Én birom a dumáját.De most szinte meg sem mukkan. -
De meg mindig nem teljesen szotlan :D -
Plata #54375 Corelián megöltem egy 148k hp-s embörkét,amiben az a vicc hogy 12k hp-ja van karimnak,mert 47-es.Treek volt velem csöppet sem izzasztott meg a harc.
Hiányzik Treek sok skillje,most alig van neki.És mintha szótlanabb lenne. -
N3mus #54374 Tudtommal nem kell mert benne van az instant 60 FAQ ban hogy ezt megteheted mielőtt eléred a 61-t. A hivatalos forumokon van egy topic is bugként hogy néha nem megy. 188 rating amúgy. -
188-as, fix statos, nem modolhato. -
zsan666 #54372 A második lehet, nem jó ötlet. Jómagam egy 65-ös karival, ami még nem lépett át az új kiegbe (napikkal felhúztam...), elmentem Odessen-re. Egy karival előtte már végig toltam a kilenc új részt, így tudtam, hogy van ott pár vándor, csak nem emlékeztem mit adnak. A lényeg, hogy ezzel a karival lenyomtam a párbeszédet c2-vel, majd később észrevettem, hogy bekerült a társak közé még egyszer! Amikor elkezdtem ezzel a karival is az új kieget, eltűnt a többi comppal együtt s később sem került vissza a csapatba, bár a küldijét meg tudtam csinálni., aminek a végén csatlakozott volna Sejtésem szerint, ha az imp hajó droiddal is beszéltem volna, azzal is így járok. -
gunji #54371 #54369: Az elsővel én vigyáznék, s megvárnám a BW reakcióját, nehogy exploitnak nyilvánítsák és elkezdjék megint irtani a népet. Amúgy milyen a rating-je?
#54370: Igen. Két garnitúra cucc jár minden companionhoz:
- egyrészt az, ami legutóbb (a 20-i leálláskor) volt rajta és részlegesen lekerült róla,
- másrészt az, ami eredetileg volt rajta, amikor először csatlakozott hozzánk.
Andronikos bugos kicsit, nem fogadja vissza az offhandjét, olvastam, hogy elvileg javítás alatt van. -
Plata #54370 Én fura dologba botlottam,felmentem kicsit játszani,azt láttam egyből hogy jött egy rahedli levél,elmentem postához és ott volt az összes társam cucca a postában,csak hogy nem egyszer hanem többször.Az normális dolog hogy 1 compnak 2-3 nadrágot meg egyéb vackot kapok vissza? -
N3mus #54369 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hali egy két trükk ha még nem volt esetleg : minden class lvl 60 kezdő cucca megszerezhető ha csinálsz egy instant 60 ast és még 61 előtt törölöd újra létre tudod hozni / visszakapod tokent így szépen az összes set beszerezhető 1 instant lvl 60 tokennel. A másik nem nagy valami de ha készítesz egy lvl 1 karit és megvan nico okarr preoderben. Válaszd ki hogy travel to companion és ott tudsz beszélni r2 / valami az imp oldali hajó droiddal kb 30 másodperc és questért lvl 10 leszel instant és már lehet is advanced classt választani. -
Nomad90Hun #54368 Compikat téynleg durván felbuffolták, Yavin 4-en pl HK-t beraktam healerre és levertem 1 olyan champion revanite ellent akit ez életben nem sikerült adott is 1 pet-et :D
Amúgy tegnap este sith-ek lerohanták Tython-t a Progenitor-on, 3-an 1 BH-val karöltve, a jedi templom aulájában párbajoztak pl, a frissen kezdett, leendő Sage-em el is csodálkozott rajtuk.
Amúgy az új karakterválasztó nekem is bejön, Ime a leendő Sage hölgyemény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.25. 11:34:06 -
DarkBlade #54367 Nem vették el, ott van a dps ágon.
Bár azt nem tudom hogy a skill ugyanaz e mint a patch előtt volt.
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2015.10.25. 10:46:09 -
Pacho #54366 Azt írta valaki a fórumon, hogy elvették a HK-51 terminate skilljét. Még nem csekkoltam, de ha igaz, akkor az gáz.
Amúgy a companionok rettentően OP-k lettek (é a heroic moment is), a játék érdekében nagyon durván le kellene nerfelni őket, mert most egy tank compi egyedül letol egy heroic missiont, miközben én a reggelimet csinálom. -
DarkBlade #54365 HK55 -öt, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leselejteztem a 8. epizódban. Rossz választ adtam és scrap metal maradt végérvényesen. Nem húzta sokáig. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, nem lesznek elerhetoek olyan formaban, mint a sztori elkezdese elott. Jovore lesz erre is megoldas, de majd csak egyszer, valamikor.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.25. 00:13:20 -
Kazagor #54363 Ha átváltok a Fallen Empire küldetésekre, akkor onnét kezdve végleg buktam a régi companionjaimat? -
Kazagor #54362 Huhh, köszi, tényleg ott lehet kapni.
-
gunji #54361 Ha elég magas a skill (450<), akkor az armormech-es trainer nem ad ? -
Kazagor #54360 Hogyan lehet szerezni Versatile augment 40-es tervrajzot? -
gunji #54359 #54351: Köszi. igazából az nem jött le nekem, hogy egy f2p játékos egy már meglevő régebbi accára ráaktiválhatja ezt, azaz nem kell újonnan regelni hozzá.
#54357: Köszi a Yavin 4-es vendor infót a 208-as lila modos cuccokról, jól fognak jönni :D
Még annyit - ha volt már, bocs - , hogy a korábban Yavinon beszerezhető 190-es ratingű kék modokat átszínezték zöldre, de a statok úgy tűnik maradtak. Azt nem tudom, hogy ebből 60-as szinten lehet-e lilát fejleszteni (reverse eng), illetve érdemes-e. -
Gudott #54358 danke.
Na akkor lelkiekben készítem magam a lvl 50/55/60-as setbonusos armorok hiányához is,
A CWG-nek nincs solo és hard módja, erre céloztam, a normál megvan (vagyis ez volt az előzetes infó)
-
Nomad90Hun #54357 Nah akkor:
- A Collicoid War Games kivételét passzolom, de esélyes mert futólag csekkoltam a listát, és mintha eltünt volna, de nem 100%-ra mondom,
- Az összes Fp-nek van elviekben (lista szerint), Solo, Tactical, illetve Hard módja, ezek annyiban különböznek, hogy,
- a Solo módban az SoR pre-lude-hoz hasonlóan kapunk 1 GSI droidot, de itt a bossok csak Data Crystal-t és pénzt dobnak, elvileg korlátlanul tolható,
- ha valaki gear-t akar szerezni, akkor a Tactical mód kell, ott bolsterrel felbuffol a game mindenkit 65-ös szintnek megfelelő statokra, ide ugye kell a 4 fős random csapat,
- illetve van a Hard mód még ahova kell szintén a 4 fős csapat, de ide már követelmény a tank - healer - dps felállás.
- HK-51 terminate skillje elviekben megvan ha jól láttam, csak kapott mellé még pár skill-t, amúgy 60-as szinten alapból minden compi 55k hp körül mozog, és a sebzésük olyan 1500-2000 körül van alapból.
- A vendorokat illetően az equipment vendorok totál eltűntek (erre panaszkodnak fórumokon is), kivéve a lvl 8, és a lvl 65 equipment vendort, a lvl 8 viszont ad minden alap kasztnak 1-1 szett narancs geart (kb. mint ami Esseles-en/Black Talon-on esne) átlagban 8-12 kristály/ruhadarab áron fülessel, off-handdel mindennel kb., a mod vendorokat illetően már csak 6 szintenként vannak vendorok 50-es szintig, és utána 58-as szinten még 1, és ezek a vendorok már csak zöld szinű modokat adnak (lvl 58-ast kivéve asszem) elvileg olcsóbban (az árakat nem néztem). Aki kék modokat akar az vagy megveszi GTN-en a családi aranykészletet feláldozva :D, vagy elkezdi legyártogatni.
- Star fortress-t nem néztem még.
Viszont engem meglepett, hogy a bolygók közötti quick travelből kikerült Ziost, illetve a class küldik rewardjai változtak már nem ad minden egyes küldi 12 kristály-t (avagy régi nevén basic commendation-t), hanem van ami csak 2 db-ot ad, amit majd le akarok még csekkolni, hogy változott-e az átváltási ráta pvp vendornál esetleg, illetve még jelzem csöndben, hogy az eddigi lvl 60-as szettek (basic/elite/ultimate) totál kikerültek a játékból, Ziost-on és Yavin 4-en is lvl 65-ös narancs/lila szettet adnak a vendorok, szóval nem lenne meglepő, ha némileg átskinezve/átnevezve ezek a páncélok visszakerülnének majd CM-en keresztül a játékba rövidesen. -
Krusade #54356 nem is tudtam hogy refes linkre kattintva kap az ember 7 nap ingyen subot. szóval köszi szépen.:) -
Gudott #54355 Holnap lesz egy cikk, ami főleg az új és visszatérő játékosoknak fog szólni (nyilván lesz pár érdemi infó az aktívaknak is, de aki nagyjából nézi a fórumot/reddited, annak túl sok újdonság nem lesz)
Annyi kérésem /kérdésem lenne, hogy mivel ez a nyomi patch még mindig nem jött le, így pár infó megerősítését kérném.
-Collicoid War Games kivételévez az összes Fp-nek van szoló ,taktikai és Hard verziója. Ezeknek van-e napi limitje? (mondjuk Black Talon naponta csak 1 alkalommal vihető végig vagy akárhányszor?)
-HK-51 és Treek mennyit változott? (pl Treek AoE-je még most sem töri meg a CC-t, HK-51 terminate skillje megvan-e stb)
-Tényleg egy darab kék szintű vendor sincs már? amit venni lehet az alap kristályokért, az minden zöld szintű és nincs vendornál moddolható gear sem?
A Star Fortress solo és H2+ verziója tartalmilag eltér-e egymástól?
És még egy: ha lenne rá igény, hét közben csinálnék egy alapszintű GSF (Galactic Starfighter) ismertetőt, mivel nagyon mostohagyerek státuszban van szegény és F2P játékosok is korlátozás nélkül annyi meccset tolhatnak, amennyit szeretnének. :)
szerk:
A referal linknél tényleg úgy van elvileg ahogy írjátok ( 90 naponta lehet használni, stb stb) viszont sajnos sokszor bugos, talán az egész játék legbugosabb része...
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.24. 17:53:09