thomyboynk#54351
Ez a hét napos ingyenes előfizetés még működik, annyi a kitétel, hogy:
vagy előfizetőnek kell lenni (subscriber),
vagy olyan account amin több mint 90 napja nem volt előfizetés (preferred status),
vagy olyan account ami még új és nem volt használva hozzá referral (free to play).
Elvileg 90 naponként egy ilyen linkkel újra és újra lehet aktiválni egy hetet, de ezt nem tudom biztosra, ha van itt ilyen ember akkor erősítse meg, nem akarok hülyeséget mondani. :)
Aztán ahogy írtad mindenféle jóságot kaphat az ember, amiből egyértelműen a legjobb mindkét félnek az ingyen inventory slot. Ha a legutolsó sort unlockolod ki vele akkor spórolsz 200k creditet (ezt ki lehet számolni, hogy pl. 5 karakterre is már 1 milla, ha nem felejted el mint pl én :D )
Nekem kifejezetten tetszik az új story és az új endgame rendszer, a kraft átszabása már kellett, de most csak kapkodom a fejemet, hogy melyik karimmal mit érdemes csinálni. Annyi biztos, hogy a legalapabb gyűjthető craft alapanyagok felértékelődtek nem kicsit. Az is nagyon tetszik, hogy aki pl nem szeret annyira raidelni, de kraftolni igen, annak majdnem a legjobb gear is kiszedhető.
Kis karival még nem néztem meg a bolygókat, de szerintem az is jó, hogy a flashpointokat leszólózhatóvá tették, illetve taktikai módjuk is van. De majd kiderül mennyire lesz életképes ez az új rendszer.