• gunji
    Hát, izé..., a változások többsége rontja a játékélményt, így nem tetszik. A craft helyzetbe hozását megértem, de jó lenne, ha nem csak pár cuccot lehetne gyártani (legalábbis, amikor még aktívan gyártottam geart, akkor slotonként csak egy-kétféle ruhadarabot lehetett készíteni). Ahogy jó lenne, ha az artifice kapna valamit az elvett enhancementek helyett, mert így teljesen felesleges (pl. két színű, vagy lvl50+ kristályokat). A light/dark side vendoroknál láttam pár lábbelit és kesztyűt, de cserébe relicet már nem árulnak.
    Nem értem, hogy Makeben miért 56-os szintű vagyok (eredetileg 60-as JK), ha a bolygó 55-ös, s miért kapok XP-t, mikor még nem szabadna (elvileg nincs early accessem).
    A Makeb Staged Weekly is megmaradt, egy terminálba betettek a régi küldetések közül hatot (inkább a hosszabbakat), Avestan lehet felvenni őket.
    Kissé pipa vagyok a fű alatt behozott class-változásokra, mint pl. hogy tönkreszabták a sentinelt azzal, hogy a force leap már nem használható 0-10 méter között, ezzel a harcstílus egyik alappillére esett ki. :(

Ma egy assasin járt a flottán: