• Nomad90Hun
    Ami a compikon volt gear azok nagy része rajtuk is maradt, kivéve a nem élő compikat pl HK-51, ami a kieget illeti a story-t én megnéztem dulfy-nál nem bírtam magammal sajna, de tényleg jó lett.

Ami meg a változásokat illeti, van 1-2 dolog amin megemelkedett a szemöldököm... A craft változásokra még azt mondom, hogy jó is lett tulajdonképp, ami most marhára fel fog futni a gear crafter képességek (armormech pl), illetve a modokat gyártó képességek. Ami nekem nem tetszik, hogy a vendorokat csúnyán nerfelték. Na és ha jól értem akkor a lvl 8 és, a max lvl equipment vendort kivéve kikerült az összes equipment vendor? Mert ha igen akkor vagy GTN vagy legyártja magának az ember amit akar, mert ha jól vettem le, akkor a flaspointokra hiába került solo mód az is adatkristályokat ad, és nem geart, pedíg utóbbi jobb lenne.. Jah és ha már emlegetem a geart, háát megnéztem az új lvl 65 armorokat, a BW ismét negatív csúcsot döntött kreativitás terén, ráadásul ha jól néztem adaptív az összes, szóval halál mindegy mit rak az ember a karira...