Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány apróbb módosítás:
A Jedi Enforcer-re szerintem felesleges pontot rakni, mert a Rebuke nem képvisel annyira nagy dmg-t, az inkább menjen a Burning Focusra és a Swift Slash 1 pontját tenném a Merciless Slash-re, mert alig szükséges ennél a buildnél használni a Slash-t (gyakorlatilag csak akkor jön jól, ha minden egyéb cd-n van).
A Recompense-nek sincs igazán értelme, a Riposte-ot inkább a Guardian tank használja, helyette inkább legyen egy Weakening Wounds.
Viszonylag jelentős sebzés növekedést érhetsz el a Dual Wield Mastery-vel, a Swelling Winds 2 pontját, és még 1-et az Insight-ról inkább átpakolnék arra.
Összességében valami ilyesmi: http://www.torhead.com/skill-calc#501bIbRrRrfsMzZhGZM.3
Esetleg még a Force Fade 2 pontjával játszadozhatsz, hogy hova rakod, az már nem jelent sokat (mindenképp az 1. ágra kell, hogy a végén kijöjjön a Merciless Slash).
Hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem és egy ideje nem játszom aktívan Sentinel-lel, ha meg igen, akkor is már több, mint fél éve Combat-et használok, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést kérek!
Te hogyan csinalnad, hogyan venned ra a f2p/pref jatekosokat, hogy havonta fizessenek 3500 penzt, ha a mostani megannyi korlatozas ellenere sem fizetnek, hanem grindelnek es unlockolnak a havidij tobbszoroseert? Ne felejtsd el, hogy ha valami akcioval atcsabitod a prefet a sub "oldalra", ahogy javaslod, akkor onnantol az atcsabult jatekos b*szhatja, hiszen vege a kedvezmenyeknek, mert onnantol o mar sub, es ugyebar szerinted nem a suboknak kell adni a kedvezmenyt, extrat hanem a prefeknek... 😊 Komolyan, mit adnal az egyszeri prefnek, hogy onnantol sokaig sub legyen? Mert gondolom ez a cel, ezert kell oket "atcsabitani".
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szerk: kicsit szórakoztam a skill calculatorral, erről a kiosztásról mi a vélemény?
link
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.04. 20:26:56
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
S azért tegyük hozzá, hogy a strongoldon is halasztottak legalább egyszer, így nem lennék meglepve, ha most is ez lenne a háttérben.
A gonoszkodást félretéve: a halasztás szvsz nem volt jó ötlet, ha közben valami tényleg történt, akkor legalább egy-két screenshootot azért ki lehetett volna adni, s akkor az embernek nem lenne olyan érzése, hogy valami baj van a projekttel.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nem kötekedésként, de általában nem a programozás szokott sokáig tartani, hanem inkább a "művészi" munkálatok (környezet/textúrák, stb. elkészítése). Másrészt ELVILEG (bár őket ismerve ki tudja) a kieg. maga nem késik, csak az infókat hozzák nyilvánosságra később.
Az egész halasztás mögött szvsz a kieg leprogramozásának késlekedése állhat. Direkt nem bugfixet írtam, mert az itt nincs. Aztán csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a játékos.
Tharan Cedrax: őt kb csak arra az egy küldetésre használtam amikor műszáj volt, mivel healer híbrid a sage-em, most kezdtem el növelni giftekkel a pontokat nála.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 22:11:26
Consularnak van Tharan Cedrax companion,szerintem mókás fickó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 22:04:59
1M credit, (ha megvan a 40-es legacy) +700CC
más: a Consular nekem hihetetlen pozitív csalódás, ezt már írtam, egészen egyben van a sztori, tetszenek hogy vannak a companionok történetében utalások másokra ( Qyzen-Mako Iresso-Jorgen) Az egyetlen ami zavar, de az nagyon: Nadia már legalább 3 bolygó óta a hajómon dekkol és még mindig nem tudom használni, pedig melle dps-sel jobban lehetne haladni, annyira nem vagyok rászorulva Qyzen tankolására. Na mindegy, azt hittem ezt csak a smugglerral játszották el.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 21:56:26
(link)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 21:35:50
Azt gondoltam hogy 1-es szinttől nem jöhet velem.
Még kérdeznék valamit,van már egy híler ződbőrű scoundrelem,asszem miralian vagy miraluka,ezeket mindig keverem.
De még akkor kipróbálnám a scoundrelt nem hílerként is.Mi a véleményetek a scoundrel másik két ágáról?
Farmoláshoz talán majd használom a jedi shadow-t.
Elsőnek meg kell venni
1: ha megvan legacy level 40 akkor a Cartel Bazaar-ban lévő droidtól lehet megvenni a "szerződést" amivel eléred ( 1M credit)
2: CC-ért is meg lehet venni (ezt nem tudom konkrétan mennyi)
Ha egy karakterrel megvan, akkor a többi karakter 300e creditért megveheti magának a legacy panelen keresztül (de előtte aktiválni kell treek-et az első karakternek)
illetve 1200CC az össze karakter (jövőbeni is) megkapja
Nyilván nem 1-es szinttől van veled, hanem ha jól rémlik 10-es szinttől
Farmolás: szerintem stealth-es karakter a legideálisabb, ki tuood kerülni a felesleges trash-t
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.10.03. 21:07:29
Hogy rakod be a collectionsba?Vagy magától bekerül?Ilyen spéci cuccom még nem volt ,így nem tudom hogy működik-e.
Most jut eszembe Collectionsban vannak ruhák,de azt másik karival nem tudom kivenni,max GTN-ről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 18:03:34
Tomb of Freedon Nadd
Neten megtaláltam a cicát.katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 14:50:30
Huh, a petet én sem láttam, de jól néz ki így tigriscsíkokkal 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.03. 14:22:57
Steam kép szóval nem az igazi,print screen valamiért nem megy Sw Tor-al.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Néha szokott morgós kedvében is lenni,olykor harap vagy vicsorog,és morog.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 13:47:06
Ha megveszem Treek companiont,akkor azt megkapja az összes karim vagy csak egy?
Ma reggel is megnéztem Cd Galaxis honlapját,de csak a fő oldalt,azt hittem kiírják ha van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.03. 13:00:43
#52759: Nem, nem fogja unlockolni 😞
Pár hete, amikor visszautasította a játék az előfizetési szándékomat, utána néztem a dolognak, még kérdeztem is itt. A lényege, hogy egy sub megadja a referral code-ját, azt egy másik nem sub beírja az accába (szvsz böngészőbe), s így ez utóbbi játékos kap hét (7) nap teljes előfizetői hozzáférést és azt a pakkot, de a Hutt-os bővítőt nem, s CC sem jár érte neki. A hét nap elteltével a sub lejár, s preferred lesz az illető. S ha majd egyszer ő normál előfizető lesz, akkor nem csak ő fog kapni havi CC apanázst, hanem az is kap valamennyit, akitől a ref kódot kapta.
Azt írják, hogy aki a kódot használni szeretné, az csak régi előfizető lehet, mégpedig úgy, hogy legalább 90 napja lejárt már az előfizuja. Tehát f2p játékosnál ez nem működik (szerintem pont náluk kellene), de valamelyik fórumban olvastam, hogy van akinek működött úgy is, illetve múltkor ingame chaten is nagyon osztogatták. Így nem tartom kizártnak, hogy olyan is tudja használni, aki nem volt még soha előfizető. Csak ki kellene próbálni.
Aki egy ilyen kódot kipróbált, az normál módon bármikor előfizethet a játékra, de újabb kódot nem használhat 90 napig.
Elvileg egy ilyen referral code csak egyszer használható, de itt is olvastam olyat, hogy többször is. Elvileg a 7 napos előfizus is adhat egy ref kódot.
Az ilyen egy hetes előfizetés szerintetek unlockolja hutt cartelt?
Ja meg nem kéne hazudniuk. Szvsz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4990-ért szoktam vásárolni,és kihozzák postához,oda amint tudok elmegyek érte és átveszem.
Ha felhúzom fejvadászt 50-re majd lehet vele nekiállok pénzt farmolni.DPS gunslingerrel nem igazán megy.
És talán hátha lentebb megy a kari slot ára is.
Az altalad leirt modszer nem tunik egy ropke 1 oras melonak, vagyis legjobb esetben is - ami persze kizart - minimum 2 oras farmolt jelent, mindennel egyutt. Ekkor mar csak 650 Ft/oradijert melozol, ami egy paraszthajszallal tobb, mint a mai minimalber kb. 600 Ft/ora dija 😊 Ha pedig 2 oranal tovabb tart a muvelet, ami sanszos, de majd megvalaszolod, hogy mennyi az annyi, na ha 2+ ora akkor, na tudod ki mozditja meg az egeret annyiert.... 😊
En azt javaslom tovabbra is Plata (irtam mar parszor), hogy regelj egy paypal accountot. 2 perc az egesz, semmit sem kotelezo megadni, lehetsz akar "Misi Mokus" nevvel is a Futrinka utcabol, a Macskafogo nevu varosban, a Lost szamait tukorozo hazszam alatt. A lenyeg, hogy ezt a paypal accountot barmikor barmire ugyanugy tudod hasznalni (egyszeri alkalmas, nem elofizetoi jellegu) netes vasarlasoknal, mint barmelyik hitelkartyat, csak elotte fel kell toltened. Ez pedig szinten 2 perc: bemesz a legkozelebbi bankba es vagy atutalsz ra penzt, vagy befizetsz ra penzt. Ha van Unicredit a kornyeken, oda menj, mert ott ingyenes a transzfer (ok kezelik itthon a paypalt), a tobbi banknal lesz tranzakcios ado, par szaz forint is akar amit levonnak. Innentol kezdve pedig annyi CC-t veszel, vagy annyi 60 napos elofizetest, olyan helyekrol, amennyit es ahonnan csak akarsz. Az egesz folyamat 10 perc alatt megoldhato (+ seta/utazas a bankba), es a vilagon semmi szemelyes adatot nem kell megadnod, semmit el nem tudnak lopni, stb. Akar csinalhatsz ujabb es ujabb paypal accokat minden egyes feltoltesre, es akar tolthetsz fel kicentizve, fillerre pontos osszegeket is (bar az euro arfolyam barmikor elindulhat, ha megint mond valaki valami okosat a vilagban, erdemes hagyni par szaz forintot, tureshataron belul).
De ha egyik modszer sem megoldas, ezen ne muljon a kedv es a hangulat, megveszem neked az a +1 slotot ingame CC-bol es postazom, se nem tetel, se nem problema. Sot, legalabb mar oktober elsejen letudom a havi kotelezo jocselekedetemet 😊 Csak mondj egy karakternevet, akinek kuldhetem.