• gunji
    #54300: Ma napközben már nekem is 1-2 megával jött, a kicsomagoláshoz nálam még szükség volt 1-2G plusz helyre, de a telepítő ki is takarított maga után, így most olyan 32G a játék könyvtárának mérete.
    #54312: Eddig vendoroktól lehetett huszonvalahány commendationért különböző dobozokat venni és küldözgetni, de - ahogy látom - azok is megszűntek.
    Egyérteleműen negatív, hogy nerfelték a vendorokat: az eddigi kék modok helyett csak zöldet adnak, s mást már nem is lehet náluk venni (kék vagy modolható barna ruhadarabot és fegyvert sem).
    Nem tudom, milyen elv alapján, de a companionjaimról leszedték a gatyát és a fegyvereiket, az élőkön a többi ruhadarab rajtamaradt. Elég viccesen néznek ki gatya nélkül :D
    A többi leszedett cuccot visszakaptam levélben, de igazából átírhatták volna Bind on Equipre, mert Pickup-pal használhatatlan minden.
    Elég hülyén írják ki az influence-t is. A jedis Kirának volt 10k affectionje, most 0/2100-t mutat (persze rájöttem, hogy mellette van még 10/50 rank is, s hogy a kettő együtt számít).
    A megszűnt makebes achivementekért Ti kaptatok valamit, vagy csak későbbre halasztották?
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.10.21. 21:24:06