• PiszkosFred
    En sem tudom, hogy bug vagy szandekos, de volt par comp nalam is, aki nem tudta hasznalni az original fegyveret. Mivel a fegyver sebzese es statja nem szamit, csak "legyen valami a kezeben es eleg", ezert kezukbe nyomtam gyorsan valamit, amit talaltam a bankban, aztan majd idovel lecserelem frappansabbra, gondolom en. Bar fogalmam sincs, hogy a sok jo heroic kvesztert kapott narancs, aranylag egyedi fegyvereket es pancelokat hogy a picsaba fogom ujra beszerezni, ha csak tokeneket kapok, "skineket" mar nem...

Illetve aprosag, de majdnem az osszes companion elvesztette a gatyajat es ugy kellett rajuk adni az inventorybol :D

Ami a commendation cuccokat illeti, bele kell rakni mondjuk 10 szintenkent egy-egy garnitura modot egy-egy legacy bound szettbe (ha mas nincs, akkor a pilota egyenruhakba - az outfit designer miatt teljsen mindegy, mi van rajtad, nem latszik), es azt tarolni a bankban, aztan amikro kell, felvenni az adott alttal, aztan visszarakni ha "kinotte". 10 szintenkent boven eleg lecserelni oket, es mivel kiszedtek a fobb statokat, igy boven eleg egy szettet osszerakni 10 szintenkent, mondjuk powerre kihegyezve.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.21. 20:54:04