• Zahi
    Nem hinném, hogy a gombok nyomkodása nekem gondot jelentene.. Olyat meg ,hogy 200 FPS max leírásokban láttam máshol nem!
    Nem mindenki játszik a papa pénztárcájából! Már írtam, de leírom még egyszer: Nem ma kezdtem, nem vagyok takony kölyök már! (sajnos)
    Segítséget kértem, kaptam, megköszöntem.
    Ezek után véleményt nyilvánítottam, aminek köszönhetően ismeretlenül pálcát törnek felettem egyesek.. Inkább nem is reagálnék rá, ha nem gond... :)
    Amint mondtam a játék jellege zavar, ( irányítás, kérdezz-felelek etc), de ezzel nem azt mondtam hogy xar, csak nekem nem tetszik! ENNYI!
    Nem több, nem kevesebb! Na mindegy, azt hittem közösség van itt, nem tanoda.
    Am Én csak kikapcsolódni járok fel lövöldözni, nem életelemem..Én iknkább Szimulátorozok, és ha elfáradok a kormány mögött, akkor meek lődözni picit. Csak megörültem, hogy ingyenesen játszható online SW van, gondoltam rápróbálkozok, de nem jött be sajna.

@Although: Fogalmad sincs Ki vagyok, milyen alapon bírálsz, vagy feltételezel rólam bármit?? Gondolom TE különb ember vagy mindenkinél, meg okosabb, szebb, rád teljesen más nap süt, ugye?! Honnan a fenéből veszed, hogy nem tudok angolul, spanyolul, németül, akármiül???
    Te szoktál segíteni is másnak, vagy csak oltogatni tudsz? Nagy segítség lehetsz...