Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtam, hogy lesz példa a matekismeretek hiányára, de hát akkor következzen a szerda délutáni matekóra:
Összefarmolsz mondjuk 1 millió kreditet, ebből 350k cash, 650k escrow.
A 350K-s kreditből veszel egy 150k-s escrowt, majd tovább gyűjtöd a pénzt. Amikor elérted a cappet, akkor aktiválod és veszel egy 600k-s escrowt. Újból gyűjtesz pénzt, és amikor eléred cappet aktiválod a 600k-st. ÉS LÁSSATOK CSODÁT: máris van 950k-d.(Ezzel a módszerrel egyébként TÖBB pénzed is lehet, mint 950k, én a múlt héten 2,8 milliót hívtam le escrowból.
Ha esetleg egy karival nagyon unalmas lenne a pénzgyűjtés, akkor több karival is meg lehet tenni, a pénzt pedig egyetlen karihoz csoportosítani. Erre is van megoldás, még akkor is, ha nincsenek barátaid (ami persze egy mmo-ban kizárt, hiszen pont ez a lényege, de whatever). Azzal a karakterrel akinél össze akarod gyűjteni a pénzt a későbbiekre, azzal beraksz egy medpacket a gtn-re, 350k-ért, és a másik kariddal akivel most farmoltál pénzt megveszed. Buksz rajta valamennyi "tranzakciós díjat" természetesen, de kényelmes.
ÉS LÁSS CSODÁT: nem kell egy karival grindelned naphosszat.

Na most, hogy a matektanfolyam megvolt tedd fel magadnak a kérdést: dollárért akarsz venni magadnak karakterslotot, vagy rászánsz plusz egy kis játékidőt?<#email>

Tomb of Freedon Nadd

Keress egy megbízható előfizetőt aztán részletekben add át neki a slot árát, ő majd megveszi és átadja.

Ha lesz újra Cd galaxisnál CC kártya biztos veszek 2-t.Kellene egy Treek,és kellene kari slot is.És persze kellene a házamra a balkon.
Mivel nem tudok bankkártyával vásárolni így marad az utánvétes CC kártya,ha volna,de jelenleg kifogyott.<#rinya>
Vagy majd lehet nézek valami más megoldást,teszem azt hátha ad el valaki Bb tokenért slot kártyát,25 darabért csak adna el valaki.
Van Sw Torban erre valami trade cset?

600 ezres escrow-t vegyek 400k-ért?Hogy mikor sokkal többe kerül és max 350k-m lehet?<#buck>

600 CC, vagyis átszámítva kb. 1500 forint. Persze van más megoldás, pl. vesz egy 600 ezres és egy 150 ezres escrowt a GTN-en, kb. 400k ingame creditért, és szépen összefarmolja a pénzt.

De hát tudod hogy van vannak egy csomóan akik szarok matekból és inkább költenek real moneyt egy karakter slotra, mintsem menjenek +3 kört a Black Hole-ban, mert az a +3*15 perc nekik megér 1500 forintot. <#nevetes1>

Tomb of Freedon Nadd

PiszkosFred
Mennyi CC ez egyebkent?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Basszus,egy hamar nem lesz új sith karim.990 ezer a legolcsóbb kari slot.Mi a fenéért lett ez ilyen iszonyat drága?

Azért a PVE szerverség régen (induláskor) nem volt akadály, pont Tatooinon mosták fel velem a padlót (homokozót) questelés közben. Akkor hirtelen felindulásból majdnem uninstalláltam a játékot, nagyon morcos lettem miatta, hogy PVE szerveren akaratomon kívül pvp szituációba lehet keveredni.

PiszkosFred
Hja tenyleg, pve a szerver. 😊

4 bart hasznalok en is (bar van meg ketto, de sose voltmeg rajuk szuksegem), az otodik a companion kinyitott barja az aoe/nincs aoe CC van szituaciok miatt - mert 3 eve nem sikerult engedelyezni az UI-nal azt a funkciot, hogy esetleg lehessen a companion kepessegeket picit mozgatni az action baron. Eleg lenne csak a sajatjan, mar az is nagy segitseg lenne.

A Bolygok/Holdak bonus kuldeteseit kvazi felkinalja a jatek ugy, hogy mindenkeppen eszrevedd. Vagy a bolygorol kifele menet szolnak utanad, hogy "koszi, de lenne meg valami", vagy a class kuldetesek kuldenek vissza olyan helyekre (persze megfelelo szinten), ahol mar jartal, de hirtelen felbukkan a lancot elindito NPC es mehetsz a szintnek megfelelo uj teruletre, vagy hirtelen csak ugy belejuk botlasz 😊

Nem tudsz rám ugrani mert Red Eclipsen játszom.<#buck>Ott nincs pvp.
Én nem direkt mentem a bonus series bandához,a Bait nevű smuggler küldi pont mögöttük van,én meg berobogtam közéjük motorral mert nem nagyon figyeltem,és ahogy közéjük szálltam megkaptam a bonus küldit.
Úgy látom neked eggyel több action bar-od van.
Néggyel én nagyjából elégedett vagyok,több nem is lehet csak ha vennék CC-ért,de jelenleg nem tudok CC-t szerezni,mert a Cd galaxisnál elfogyott,pedig nagyon kellene egy kari slot,mert kedvem támadt kezdeni még egy karit,egy Madness Sith Inkvizítort.Aki ráadásul még genyó is,eddig csupa jó sith és jedi karim volt.<#buck>
De pénzért nem tudok most venni slotot mert iszonyat drága.

PiszkosFred
Most nezem, hogy lassan figyelnem kell a szembejovo "rep scum" forgalmat is, mert hasonlo szinten jarok a par napja reaktivalt agentemmel, mint te 😊 Ki tudja, meg a vegen radugrok valahol valamikor, a semmibol elobukkanva 😊

Az UI-ban hasonlo rendezesi elveket vallok en is, ahogy nezem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Mielott valaki racuppanna a jatekosok szamara, nem csak 3-an vagyunk a holdon. 😊 Ez az en hulyesegem, hogy kezdetben direkt vagyok a Nar Shadaa 4-es instaban (mas bolygokon is), mert igy jelen esetben osszesen 3 emberrel osztozok a kvesztitemeken es celpontokon, ergo gyorsan lehet haladni a kuldikkel. 😊 Aztan megyek vissza heroicok miatt az 1-2-3-x fullos instsakba.)

Ami a helyszint illeti, kapcsolodva a tegnap(elotti) temahoz: a NS Bonus sztori helyszineul szolgalo 30-32-es teruleteken szinte barki dobhalhat - es meg is tette - dekor datacront. Sima mob, szurke es akar elite is, bar leginkabb a kepen is lathato nem elite Mercenary csapatokbol estek. Tegnap este harom is.

Tatuinon most esett egy dark datacron,sima hétköznapi mob-ból,tatuinon tartok a gunslinger küldivel.

Ja igen, a kedvetekért átszabtam az interface-t.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.29. 11:24:39

PiszkosFred
Inkabb a drop % az, amiben jobb a heroic teruletes elite. Bar, en ugy fogalmaznek, hogy a heroic kuldetesek TERULETEIN/kornyeken talalhato barmilyen mob is nagy esellyel dobhat, akar ezust (strong? vagy minek hivjak) mob is. Foleg azokon a helyeken, ahol nincs instazva a heroic mission terulete, hanem outdoor terulet. Ha valaki farmolni akarja, akkor heroic teruletre menjen. Akinek eleg az, ami esik, az sztori kozben fog annyit talalni ugyis, hogy a vegen nem lesz eleg hook a hazikoban, hogy lerakja mindet 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.29. 00:38:51

Eddig én sem gondoltam volna hogy sima utamba kerülő elitből esik ilyesmi,azért is írtam be.Nekem tetszik a consular története.Tharan Cedrax meg vicces companion.

Corso is jó, amikor smuggler-t vittem (scoundler healer) én is őt használtam, ha fontos volt a cc tartása akkor kikapcsoltam az AoE támadásait és nem volt gond. Jó, mobilis a jetpack-nek hála (olyan mint egy powertech tank, kis túlzással) ha megfelelően van elosztva a def/shield/absorb statja és kap egy kis +crit-et akkor nagyon jól lehet vele haladni.
Azt nem tudtam hogy "normál" elite-ből is eshetnek datacron decorok, köszi az infót! ( archetiz & Plata)

Amúgy smuggler történetében vannak a legjobb szövegek ahogy kiosztja azt a pár wannabe fejvadász gyereket, vagy a dadogós fickót 😊 , de most a consular történetében is pozitívan csalódtam. Az act1 vége meglepett, másnak gondoltam a főgonoszt. és sikerült egy wwokie-t is eltenni láb alól 😄
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.28. 21:26:30

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Treek nincs.
De Corso nagyon jól bevált,erős és jó,persze adapted armort kapott,a szintjére modolva.
Alderaan-on abban a küldiben amikor bemegyünk egy idegen kikötőbe hogy leverjük Skavak-ot ott találkoztam az elittel,a hangár előtti téren.
Nem vagyok klánban,de majd jövőhéten jobban figyelek erre a dologra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.28. 21:07:54

Sima (nem heroic-os) elite-kből is esik datacron, csak sokkal ritkábban.
Amúgy ha valaki kíváncsi mik is az adott heti conquest feladatok, az nyomjon egy "L"-t majd válassza ki a conquest fület, ott látni lehet a feladatokat is ( aminél egy x van az legacy szinten csak egyszer csinálható meg az adott héten, aholy egy végtelen jel/ fektetet 8-as van az pedig ismételhető) ugyanitt bolygónként lebontva a top 10-es lista valamint saját és guild conquest pontok.

Scoundler: elvileg bowdaar nak is jónak kellene lenni, de sokan panaszkodnak rá,(lehet mivel ő elvileg AoE Tank), viszont ha van lehetőséged, használd treek-et, ő nem töri meg az AoE képességével a CC-t, amiből a scoundlernek kettő is van ( az egyik amit stealthben tud használni a másik a droidok elleni)
Sőt ha jól van gearelve (sok Health) akkor akaavi is használható , bár az aggrót nem tartja, de gyorsabban halnak a mobok és a heavy armorjának köszönhetően ő sem fekszik el könnyen.

Dekor: Azok véletlenül nem heroic küldetések voltak? Mivel ott simán eshet datacron dekor, minden bolygón egyféle.

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.28. 20:29:17

Nem is tudtam hogy eshet dísz elitekből,most esett egy light datacron,egy Hired assasin captain nevű elite dobta.

Kipróbáltam amit mondtatok,és scoundrelem mellé betettem tanknak Corso-t,sokkal jobb mint Bowdaar,épp alderaanon kergetjük a sztorit.

nincsmit 😊

Kedden jön a 2.10.1-es patch, (link)
Ha lement a patch, írok majd egy kis kitekintőt októberre (Bounty week, F2p Stronghold, feltételezett új Rakghoul event és remélhetőleg csepegtetnek plusz infót a 3.0-ról, mert eddig elég vékonyka amit kiadtak)

Hát nekem asszem van olyan 10 ezer pontom összevissza.
De kösz a felvilágosítást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.28. 16:09:58

Van ez a conquest event ( az event nem is igazán jó szó rá, mivel 2.9 óta folyamatosan van) Itt minden héten más a cél, ami alapján kapod ezeket a pontokat. Ha elérted a saját limitedet ( általában 35000pont) akkor kapsz jutalmat érte,: credit, strongholdhoz cuccok, stb. Ezeket a pontokat a guilded is megkapja. Minden event elején a guildvezér kiválasztja hogy melyik bolygó meghódításáért akar a guild versenyezni. A tagok által gyűjtött pontok alapján bolygónként van egy top tízes lista, aki az event végén elsőnek végez, az kap esélyt az adott bolygó/régió meghódítására. Akinek a guilde top 10-ben végez, az a teljesített conquest goal (gyak a pont kimaxolása) után kap még jutalmat, credit, item, stb , és kap un. encription modulokat, amivel a guild hajót lehet bővíteni, ebből három féle van, és nagyon sok kell egy egy plusz szobához.

Nagyon röviden ennyi, egy újabb idő/credit/craft materiál sink (mivel craftolással is lehet pontokat szerezni, akinek sok altja van és nagyon kompetitv, az ezzel kénytelen is élni, a korábban olcsó anyagok ára azért felment a gtn-en és fogynak is rendesen)

A játékban ezek a conquest pontok mire jók?Ezt nem igazán vágom,azt észrevettem hogy FP-n kapok meg űr pvp-n is.

Valahol vannak eltéve ezeréves Star wars képregények,de hogy merre nem tudom,a könyvek itt vannak előttem,egy szekrény tele van velük.De vannak képregényeim is valahol,ha jól emlékszem a negyedik és az ötödik film közötti időről is van képregényem,meg a hatodik film utánról is.

RandomJedi
Valóban nem új keletű a dolog, ezért is volt külön öröm anno a bétában megtapasztalni, hogy bekerültek a Tor-ba.
Jó magam először talán egy 91-92 körüli Princes Xizor-os angol nyelvű képregényben olvastam róluk, az a szám azóta is relikvia. 😊

http://corellia.hu - SWTOR-ral kapcsolatos hírek, érdekességek, fordítások. Ugorj be hozzánk!

Ha jól emlékszem több könyvben is szerepeltek.De ez nem biztos,már vagy 15-20 éve is van hogy olvastam azokat a könyveket.

RandomJedi
Olvasható Lore Nap rovatunk következő része!
A téma ezúttal a Fekete Nap.
Ugorjatok be hozzánk: Corellia.hu

http://corellia.hu - SWTOR-ral kapcsolatos hírek, érdekességek, fordítások. Ugorj be hozzánk!

Őszintén szólva még nem izgatott az a kilógó kérdőjel.<#vigyor2>
Iszonyatos lag viszont zavar.<#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.21. 22:44:28

Nem tudom, nekem csak egy 1x1 pixeles valamit jelenít meg a helyén, csak akkor látom a teljes képet, ha külön megnyitom. <#fejvakaras>
(Természetesen a spoileren belül néztem.)
Ja, még egy dolog, a képernyőképet nézve. Az interfész editorban beállíthatod, hogy a felső ikonsor ne két sorban jelenjen meg, hanem egyben. Szerintem kicsit idétlen az a kérdőjel úgy magában a második sorban.

Nálam régebben hasonlóan működött a gree legacy kétpengés. Mondjuk ott a markolat nem fénylett, csak úgy viselkedett, mint egy hosszú markolatú egypengés.

Nekem behozza,csak spoiler-be raktam.

Ha esetleg valakinek ugyanúgy nem hozza be, mint nekem, kibányásztam belőle az URL-t:
http://kepkezelo.com/images/shbshif5pzrugaygev7q.jpg
Utoljára szerkesztette: archetiz, 2014.09.21. 13:50:24
Na végre talán jó a képkezelő.Nekem ilyen a kard.

Tegnap csináltam róla képet,csak nekem a print screen nem műkszik valamiért,steam meg fos minőségű képet csinál.
Na behalt a képkezelő,és oda a kép.<#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.21. 08:47:30

a vukit és halfejet szinte sosem használtam a scoundler healermmel, Corso jó tanknak, akavii bár dps eléggé ütésálló, de nem tartja az aggrót jól magán (ami nem csoda) , rishával is jól lehet haladni, főleg AP módban, treek, meg az ultimate társ healernek. én monmdjuk régebben használtam, azóta sokat nerfeltek rajta mind dps ügyileg ( XS flyby) mind gyógyítás teren (emergency medpack), de még mindig a smuggler szövegein tudok a legjobban nevetni 😊

Az a vicc hogy a scundrellel is gond van,még csak bowdar meg corso companionja van,de bowdaar olyan gyatra tank hogy nem igaz.pedig neki is modolt gearje van.Mivel híler scoundrel a sok fp miatt telik neki modra.

ja hogy gunslinger, akkor nem szóltam, tisztán dps classzal tényleg nehezek azok a küldetések, helaer+tank (vagy tank+healer, mindegy) kombóval viszonylag könnyű, csak ott meg a sima mobok hullanak lassabban mint ha két dps menne. Treek-ben amúgy az a jó, hogy tank módban is tud kicsit gyógyítani és nem töri meg a cc-t sem.

Gondolom valor,vagy mi a ragya,elköltheti bútorra itemre egyébre.

Én azt akaratm mondani neki, ürítse ki, ha betelt, de megelőztél 😊

Astrid, kicsit több infó kéne, milyen szinten milyen karakter, sőt, nekem a "pvp pont" sem tiszta, mit akar jelenteni.

Nincs sajnos Treek,és nem híler.Gunslinger kari saboteur ág.
Treek tervben van,de jelenleg nincs cd galaxisnál 2400 cc pont kártya.venni akartam legalább kettőt.<#kuss>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.20. 22:30:25

Elköltöd?

Mit lehet csinálni a pvp pontokal ha betelt ?
Ha jól rémlik a végső harcnál a boss-on kivül van még 3 mob, amikor kezdődik a battle akkor egyből vanish, majd stealt cc az egyik mobra (szerintem a bossra nem lehet, de ha igen akkor még jobb) Én corso-t használtam, az Aoe támadásokat előtte kapcsold kis, és gyógyítsd rendesen (gondolom healer vagy) vagy ha van treek az még jobb, mivel az ő aoe attackja nem töri meg a cc-t.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.20. 21:48:49

Hát akkor smuglerrel hanyagolom,majd ha fejvadász 50 lesz vele megcsinálom,vele jól mennek a kingpin fejvadász küldik is.

bár ebben nincs benne minden world boss, de meg tudod nézni nagyjából miket dobhatnak link

Van értelme farmolni a wordbossokat dobnak valami hasznosat?
A kardhoz: a fórumban írják, hogy bug. Gondolom hasonló sorsra jut, mint a többi bug 😊 Elterjed XD

HK51-hez: a Section X-beli Heroic 2+ küldetésre gondolsz? Az úgy normális, csak nehezen szólózható, a végén a boss nehéz egyedül. Esetleg próbáld meg egy healer companionnal, s magadnak adj be stimet (inkább cunningot, de ki lehet próbálni endurance-szal is).

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe