Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedden jön a 2.10.1-es patch, (link)
Ha lement a patch, írok majd egy kis kitekintőt októberre (Bounty week, F2p Stronghold, feltételezett új Rakghoul event és remélhetőleg csepegtetnek plusz infót a 3.0-ról, mert eddig elég vékonyka amit kiadtak)
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
De kösz a felvilágosítást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.28. 16:09:58
Nagyon röviden ennyi, egy újabb idő/credit/craft materiál sink (mivel craftolással is lehet pontokat szerezni, akinek sok altja van és nagyon kompetitv, az ezzel kénytelen is élni, a korábban olcsó anyagok ára azért felment a gtn-en és fogynak is rendesen)
Jó magam először talán egy 91-92 körüli Princes Xizor-os angol nyelvű képregényben olvastam róluk, az a szám azóta is relikvia. 😊
http://corellia.hu - SWTOR-ral kapcsolatos hírek, érdekességek, fordítások. Ugorj be hozzánk!
A téma ezúttal a Fekete Nap.
Ugorjatok be hozzánk: Corellia.hu
http://corellia.hu - SWTOR-ral kapcsolatos hírek, érdekességek, fordítások. Ugorj be hozzánk!
Iszonyatos lag viszont zavar.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.21. 22:44:28
(Természetesen a spoileren belül néztem.)
http://kepkezelo.com/images/shbshif5pzrugaygev7q.jpg
Utoljára szerkesztette: archetiz, 2014.09.21. 13:50:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na behalt a képkezelő,és oda a kép.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.21. 08:47:30
Astrid, kicsit több infó kéne, milyen szinten milyen karakter, sőt, nekem a "pvp pont" sem tiszta, mit akar jelenteni.
Treek tervben van,de jelenleg nincs cd galaxisnál 2400 cc pont kártya.venni akartam legalább kettőt.<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.20. 22:30:25
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.20. 21:48:49
HK51-hez: a Section X-beli Heroic 2+ küldetésre gondolsz? Az úgy normális, csak nehezen szólózható, a végén a boss nehéz egyedül. Esetleg próbáld meg egy healer companionnal, s magadnak adj be stimet (inkább cunningot, de ki lehet próbálni endurance-szal is).
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
mellesleg megpróbáltam 50-es smuglerrel elkezdeni a HK-51 küldit,hát egyáltalán nem megy,bowdaar companionnal próbáltam,lehető legjobb cuccokat adtam neki,és pillanatok alatt megfekszik.Vagy ezt a küldit csapatban kéne csinálni?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.19. 14:36:31
aztán kiléptem, ma még nem voltam online, nem tudom, hogy volt-e rollback

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
A coruscanti házamat rendesen berendeztem, de a teljesen kilokkolt DK, félig kilokkolt NS, és csak megvett tatu strongholdot csak trófeákkal, alap questért kapott itemekkel, mountokkal, petekkel és compokkal rendeztem be, és még maradt jónéhány cucc.
Nemcsak a guard, a fókusz is eltűnik a compról. Healerrel úgy questelek, hogy fókuszban van a comp, és néha rá gyógyítok. Sajnos minden egyes mountoláskor (rocket boostot beleszámítva) eltűnik a fókusz. De ez így van kezdetektől. De annyi előnye van, hogy a comp ilyenkor max életen jelenik meg. Ha alacsonyan van a comp, nem gyógyítom fel, rocket boostal megyek a következő mob csoportig.
Utoljára szerkesztette: oz, 2014.09.18. 11:40:21
A skillfát rendszeresen szokták resetelni, ha belenyúlnak valamelyik képességbe.
Tudtommal nem lehet, max. egy olyan ötletem van, hogy kikapcsolod a social notifications-t, mert annak a helyén jelennek meg ezek a figyelmeztetések, de nem próbáltam, ez csak egy ötlet.
"Tank karakternél mount használata után miért tűnik el a guard a companionról ? (és csak róla) Ha player-re rakom az megmarad."
Ez bug, amit nem valószínű, hogy javítani fognak, mert viszonylag nagy meló lenne, mivel a companiont mindig újraspawnolja, ha leszállsz a mountról, átmész másik bolygóra, stb. (szóval mindig, miután a comp. eltűnt és újra megjelenik)
Pl. próbáld ki azt, hogy a companion fél hp-n van, felszállsz mountra, majd rögtön vissza és mindjárt meglátod mi a gond.
Volt másnak is hasonló próblémája?
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
hogy lehet leszoktatni a játékot arról hogy folyton sipogjon ha valami limit közelében vagyok ( planetary comm, stb)
Tank karakternél mount használata után miért tűnik el a guard a companionról ? (és csak róla) Ha player-re rakom az megmarad.
A warzone exploit még működik?
Hogy lehet 4 strongholdot leggyorsabban berendezni (csak a conquest bonus érdekel most, ha lesz időm, később elszöszölök vele) nincs valami autofill lehetőség ami szétdobálja valami rendszer szerint a berendezési tárgyakat.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.17. 16:50:19