• PiszkosFred
    En tokeletesen tisztaban vagyok az uj rendszerrel, ami info van/volt rola a neten azt az elmult hetekben vegigolvastam/neztem (kizarolag meloban, mert ne itthon menjen ilyennel az ido ugyebar :D), egy cseppet sem felek tole, sot, azon kevesek koze tartozom itt, akiknek tetszik az otlet. Oly'anyira, h lealltam a fejlodes kozben allo altokkal is, mert nem fogom hallgatni Treek vinnyogasat tizensokadjara, inkabb megvarom a 4.0-as barki lehet healer/tank/dps felallast es megyek a kedvencekkel, nem a kenyszer szulte tarsakkal...

A kerdesem mar eleg regota motoszkal a fejemben, mert Treek es HK azert volt jo, mert fasza healer/tank/dps tarsak voltak mar alacsony szinten, es barmilyen karaktert is inditottunk, ok ketten ugy alkalmazkodtak, ahogy nekunk tetszett. De most, hogy mar barki lehet barmi (es meg gearelni sem kell oket), igy ez az extra elony ugrik veluk, vagyis aki eddig nem unlockolta, az mar nem a hasznossaga miatt fogja, hanem "coolsagbol" vagy mittomen, a wing commander achi miatt, stb. Gondolom en.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.13. 20:03:32