• Nomad90Hun
    @ gunji

Ha sub vagy akkor Makeb után állj neki a Shadow of Revan pre-lude avagy másnéven Forged Alliance flashpoint sorozatnak, SOLO modban kapsz magad mellé 1 GSI droidot is ami szépen tankolgat meg gyógyit rajtad ha kell, és ha végigmész mind a 4 Fp-n kapsz egy 55-ös gear set-et, amit utána a Rishi-n kapott set-ből kiszedett modokkal még tovább lehet turbózni, de már az is elég, egy 45-50-es szintre gearelt healer compi mellett amit Fp-k adnak Rishi-re. Én most húztam újra mainemet meg 1 altot Makeben mglettem 56 úgy mentem SoR pre-lude-ba Rishi-t majdnem 58-as szinten kezdtem, és meglettem 59 mire eljöttem, Yavin 4-en meg végső harc előtt meglettem 60 mindkét karimmal.

@ Zahi

Esetleg megkérdezhetem melyik szerveren vagy? Amúgy sajna launcher mostanság gyengélkedik, de beállítások között ha kilövöd a Bitraidert akkor elég sok bajtól megkíméled magad a továbbiakban.

Amúgy meg aki Makeb végső harccal szívna imp oldalon esetleg, az álljon be Archon droidjának a háta mögé és onnan tessék ütni/lőni mindennel ami a csövön kifér, nem tud megfordulni így a "halálsugarat" sem kapja be az ember. ;)
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.12. 22:01:58