Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor minek van? <#bee1>#bee1>
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
én Erről beszéltem, a dátumnak megfelelő korábbi előfizetők, most pref. játékosok megkapták, ami jár nekik.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.16. 21:36:30
\"If in doubt, flat out!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hey everyone,
Here is the status on Preferred Access to Strongholds. We are actively granting players access to Strongholds as we speak. This process will be continuing every minute over approximately the next 4 hours from right now (12PM CDT). If you haven't been granted access, just try again a little while later. As a note, if you are online and you are granted access, you will need to log out of your game and then back in. Thank you all for your patience.
In short, all Preferred players should have access to Strongholds by 4PM CDT / 2PM PDT / 9PM GMT
-eric
Hey folks,
Quick update on Preferred Access to Strongholds. We are still working on granting access to everyone but we hit a small issue on our side. We are working through it ASAP, I will have an update within an hour from this post letting you know the current timeline for Preferred players getting access.
Thanks!
-eric
Másik témához: Ha vesztek coruscanton strongholdot, akkor utána az imperial karakterrel gond nélkül áthajózhattok.
Másrészt most keresgélés közben néztem, milyen csúszásban vannak a fiúk. Június 24 az eredeti előfizetői early access, Július 29 a preferred, augusztus a teljes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.16. 15:42:38
Ez nekem tök új,hogy tudok elmenni coruscantra birodalmiként?
Mert ha tudok birodalmi karival a coruscanti házba menni akkor azt venném meg,szeretem coruscantot,dromund kaas-t meg rühellem.<#vigyor5>#vigyor5>
Alapvetően én is csak matériát tartok a legacy bankban, de oda tettem néhány legacy boundos cuccot, elsősorban fizető eszközöket. Sajnos a bankból nem lehet közvetlenül ezeket felhasználni, muszáj az inventoryban lennie vásárláskor.
Ha jól értem amit írnak akkor a nar shadda stronghold úgysem lesz még elérhető a preferedeknek,majd csak október 19-től.Engem pedig az érdekelne,mert a coruscant és dromund kaas kéróba úgysem tudok birodalmi vagy köztársasági karival belépni.
Most próbáltam vásárolni házat,de még mindig azt írja ki hogy csak előfizetőknek.
szerk.: DE IGEN!!!!!!!!!!!!! KÖSZI hogy nem a tudatlanságban élem le a szintjeimet 😄
Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.09.16. 11:25:07
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.16. 10:29:22
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.16. 10:20:58
Ha vissza is adják a karaktereid akkor sem fogják a mostaniakat resetelni,másik kérdés hogy van-e elég aktív üres kari slotod.Mert ingyen nem fognak neked adni +3 kari slotot.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
guild ügyben pedig Nephin elvileg fog postolni hamarosan, ha minden igaz
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.15. 21:22:09