• Gudott
    CM-es cuccokat viszonylag egyszerűbb megalkotni, nem egy armor-set régi PvE vagy PvP gear átszínezett / kissé módosított verziója. Nem véletlenül erőltetik őket, minimális munkával lehet pénzt keresni vele.

Ami nyilvánvaló szemét húzás volt, az a random drop a packokból, nem véletlenül kerül egy egy item milliókba a GTN-en
    Az swtor abból a szempontból felhasználóbarát, hogy nem feltétlenül kell valós pénzt költeni unlockokra (nyilván akinek erre van kedve,ideje, stb, mivel grindelni nem sokan szeretnek) Vagy a havi CC-t is fel lehet ere használni, stb

Ez a közösség kérte cucc meg tényleg csak vakítás, sokan akarják az új EP7-es kardot is, én remélem hogy nem lesz :)
    az "amig masok nem az en penzemet koltik" kitételt nem értem (ha csak nem arra gondolsz, hogy a befolyt pénzt kis % fordítják csak új , tényleges tartalmak elkészítésére)

A másik amit írtál a direktben f2p MMO és hű bajtársa az in-app purchase (játékon belül vásárlás) pedig tényleg kissé visszatetsző, de ez van. Sokan a day0 DLC láttán is háborogtak, mégis megveszik őket. Amíg légy van, lócitrom is lesz, ilyen a világ

gunji:
    Szintezni ráérsz később is, ha kell valami deco vagy achievement, inkább arra fókuszálj. Én tegnap este fejeztem be a makeb staged weekly-t empire oldalon
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.06. 14:01:13