Igen sajnos a magyar "klánok" többségében az elitista magatartás megy, múltkor pl 1 volt klántársam panaszkodott rá, hogy mivel nem volt jobb választása miután széthullott a guildünk, belépett a Testvériségbe, majd azok ops kellős közepén feldobták neki a kérést, hogy tankként legyen már szíves respeccelni, meg átgearelni dps-re, mert a dps assa kollégának épp kedve támadt dps-ként tankolni kicsit, és arról szó nem volt, hogy az említett kolléga is átgearel majd meg respeccel, csak ö legyen már szíves ezt így 2 perc alatt lerendezni... Jelenleg ahogy néztem normális 60-as relic-ek meg implantok olyan 200k/db áron mozognak nem beszélve a gearelési költségről.. Azt már meg sem említem, hogy az ilyen guildekben általában a kis szintűeket annyira lenézik, hogy tudomást sem vesznek róluk... Annó még Alliance of Hungary-nél volt 1 olyan esetem, hogy 1 akkoriban még max szintü (lvl 50) gunslinger mainnel futkorászó guildtárs folyamatosan oltogatott, nem csak guild chaten de RL guild meetingen is nekiállt beszólogatni... Szóval vannak szép esetek, de ugyanezek előfordulnak nemzetközi guildekben is, volt olyan, hogy GM irt felhívást guild chatre és én épp töltőképernyőn voltam nem láttam, aztán visszarakott a legalacsonyabb rangra majd nekiállt leordítani fejemet a "köznép"előtt, én illedelmesen megköszöntem a lecseszést és közöltem ,hogy ilyen guildet, ahol a GM ilyen alpári stílusban tud kommunikálni (angolul méghozzá, hogy a dolog még viccesebb legyen), annak a tagságát én nem fogom erősíteni majd kiléptem...
@PiszkosFred
Ezek a laggspike-ok érdekesek, nekem Rishi-n szokott nagyon laggolni, az a 5-6000ms meg semmi nekem volt olyan, hogy 15k+ ms-em volt és nem vágott le 20k+ tartományban viszont erősen hajlamos rá, szerintem nézd meg a neted néhány speedmeter-el meg pingtest-es miniprogival szolgáltató is lehet a ludas. Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.05. 13:06:36