• Nomad90Hun
    Nekem tegnap volt 1 kis gixer, hogy töltőképernyőn meg kari választó képernyőn kiakadt, de ezt 1 hibás windows 7 frissités okozta, mert miután win frissités kijött rá 3 órával jött 1 újabb, aminek felrakása után érdekes módón nem akadt ki a game.

A video alapján ez a leskálázós rendszer jó lesz, és ha jól halottam akkor ha 60-asként megyünk le akkor 60-as szintre való jutalmat / lootot ad, 55-65-ös szintre szintén érvényes, legalábbis videóból nekem úgy tűnt. Ami engem érdekelne, hogy a set-ek a KotFE-al hogy lesznek megoldva megint kapunk 65-re 1-1 basic / elite / ultimate set-et, vagy hogy lesz? Mert erről még semmi infót nem találtam. Másik érdekes kérdés, hogy ha compi gear eltűnik akkor mi lesz pl a yavin 4-es heti küldi jutalma, mert az eddíg compi set-et adott. Másik ,hogy mindenkinek van kedvenc companionja, és ezzel hogy nem lesz többé role specifikus 1-ik compi sem, így nem lesznek lekorlátozva az emberek 1-1 nem túl kedvelt compi használatára. HK-55 megint érdekes kérdés, nekem a múltkori dev videóból úgy tünt mintha ö nem HK-51 "feljavított" változata lenne, hanem 1 másik droid. Szerintem compiknál (followerek lesznek tudom) megtartják a max 5 darab rendszerét azaz ha 1 régi compi helyére esetleg a visszatérése elött felvettünk valaki mást akkor ö nem biztos, hogy visszatér, bár fene tudja mert így, hogy lesznek még crafter meg külön combat pet-ek is így eléggé megkavart rendszer lesz, báár videóból nekem úgy tünt, hogy ha pl lehívunk 1 combat pet-et akkor followert már nem lehet mellé lehívni.