60268
-
gunji #53532 Esetleg egy - ha van azon a bolygón, akkor - egy ellenséges frakciójú játékos általi karakterhalál, utána a medcenterben ébredés.
JC-nél ilyenkor nem használható a pull? -
GaborST #53531 meg van stonghold utána vissza -
Negritis #53530 login-logout?
és gyorsan próbálj utána tolni valamit
esetleg /stuck -
GaborST #53529 Sziasztok beakadt a karim egy sziklába úgy, hogy remeg egyfolytában és nem tudok kijönni ilyenkor mi van mert se teleport se flottatransz nem működik!
Hel me létszi valaki!!!!!!!!!!!! -
Negritis #53528 DK semmi Hothhoz képest :D
én arra ált egy délután szántam :D -
gunji #53527 Ha megváltozik a géped IP-címe, akkor kér a játék ismét ilyen azonosítást, s ez otthoni netnél elég gyakori és normális jelenség.
Most épp Dromund Kaason HK motivátorját keresgélem (mintha régebben meglett volna, de azóta lába kélt). Nehéz, macerás meló :( Hacsak nem trollkodik velem.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.01. 22:19:20 -
#53526 35-ös Bountyval becsekkoltam Yavin4-re. Csak 3-szor haltam meg, mert véletlenül belefutottam élőlényekbe :D Aztán találtam egy dobozt. Slice 451, mikor nekem csak 400-ig lehet még pimpelni :D Fasza kör volt... :D -
#53525 Az oké, de régebben csak akkor kellett írni, ha hetekig nem léptem be vagy más gépről tettem. Most ugyanarról a gépről is minden nap elküldi a kódot. Akkor nincs semmi gáz ezek szerint?
Más: Mi annak a cuccnak a neve, ami nem speeder, de meggyorsítja a futást a karakter lábán van valami rakéta és azzal repül.
Még másabb: Ez WTF? Megy a diszkógömb, meg a zene és a karakterek ott csapják a tánctéren :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
El Protector #53524 hogy védve legyen az accountod. Le lehet cserélni azt is, mondjuk security key-re, azt viszont minden belépésnél be kell írni :)
Nekem volt guildtársam, akinek feltörték az accountját, hidd el, inkább írom be 100x a jelszót, minthogy heteket görcsöljek a visszaállításért. -
#53523 Miért kell minden nap belépéskor one time passwordot beírni???? -
gunji #53522 Én inkább csak a SOR-beli új bolygókon voltam, ott annyira nem volt vészes a helyzet, előfordult, hogy npc-re várni is kellett (sorbaállás) :D
Coruscanton jártam a BH event miatt, ott sokan voltak, sokan kértek segítséget heroichoz, igaz, nem annyian, mint évekkel ezelőtt.
Meg elmentem Alderaanra kipróbálni a Trade Secretset (GSI H2), mert a skill revamp után lvl55-ön nem ment, de nem sikerült, ehelyett generáltam egy bugot. Ami abból áll, hogy ha ennek a H2 vagy a Big Red keresése közben a daily reset átállítja a helyet (amit meg kell találni) egy olyanra, amit már vizsgáltál, akkor cumi van, s lehet kezdeni az egész küldetést elölről.
#53513: Tegnap sikerült Maelstrom Prison HM is szólóban csont nélkül. :D Nagyon durva ez a 190-es gear, még optimalizálatlanul is. Így most majd a többinek ugrok majd neki, meg a WB-knek, hátha sikerül valamelyikük :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.01. 15:12:04 -
Negritis #53521 yavin slice :D
meg csinálod a napikat onnan is jön bőven -
#53520 Én Dromund Kaas-on illetve kis szintű bolygókon mindig futok össze szintezőkkel. Mondjuk én is szintezek. Nem tudom Ti mennyi időt öltök a játékba, én már rengeteget beletettem és hozzá kell tenni, hogy mindig magasabb szintű voltam mint az adott bolygó, mert öz összer mellékküldit megcsináltam bolygónként, így ment az idő valamennyire gyűlt a money és nem nőtt az xp-m, mert jóval nagyobb szintű voltam. Így a 12-szeres xp-vel, meg tök jól megyek és csak a főszálat csinálom minden bolygón, kicsivel gyorsabban fejlődök. Nem is értem még most se, mikor mondjátok, hogy ripsz ropsz, össze lehet szedni 1 misit előfizuval. Hogy?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.06.01. 07:29:16 -
Plata #53519 Nekem más tűnt fel,az hogy mennyire kevés a kis szintű játékos.
Máskor Hutta Coruscant vagy Dromund kaas esetleg Ord mantell-en mindig sok sok játékost látott az ember,most meg teljesen panganak.Tatuinon vagy nar shaddán sem nagyon találkozol szintezős karival.Szinte csak fejvadász küldit csináló nagy szintű játékost látni. -
#53518 Mit tudok csinálni olyan dye modulokkal, amik tök drágák lennének, mégse lehet eladni mert boundos, se vendornál se GTN-en?
Eddig is ki lehetett szedni a cuccokból a modokat? Vagy csak nekem tűnt fel most, hogy ki lehet szedegetni?? Akkor minek van rajtuk lakat?
Dy modult és egyéb CC-s cuccokat csak ilyen packokba lehet CC-ből venni? PLD Dye modulok közül egy csomót látok GTN-en CC-s ikonnal a sarkában. -
gunji #53517 A coruscanti kingpinnel én is hasonlóan jártam, két napja nem tudom megcsinálni. A mostani játékosok többsége valahogy kevésbé segítőkész :/ -
Plata #53516 Nekem segítettek,bár nem volt rá szükség és én is segítettem másnak. -
#53515 "Ha látjuk, hogy egy játékosnak/csoportnak problémája akadt, segítsünk nekik. Különösen egy kis plusz gyógyítás jöhet jól, de dps/tank segítség is jól jön.
- Ugyanez áll a másik frakció játékosaira is. A /say opcióval a közelben lévő játékosokkal is tudunk kommunikálni. Várjuk meg, míg kicsalja a célpontot és segítsünk be. Ne feledjük, ő is segíteni fog nekünk!"
Muhaha... Kb 1 órája baszik nekem segíteni bárki is aki arra jár, pedig bőszen irtom az ő küldetésükhöz tartozó bountyt.... Mondjuk az elmult napokban is minden 5. volt képes segíteni... -
gunji #53514 Nem tudom, mennyire szólózhatók 55-ös szinten, szerintem erősen függ a kaszttól, a buildtől és talán magától a játékostól is. Tavaly anno még a skill revamp előtt 156-os lila gearrel nem ment az Esseles, a többibe bele se néztem. Ma próbáltam, lvl60-on viszont túl könnyűnek tűnt, így most kíváncsi vagyok a Maelstromra is :) -
Gudott #53513 Igen, drága mind cc , mind normál creditárfolyamon számolva, de ez van. ezek a csalik.
Amúgy néha érdemes rápillantani a GTN-re én nemrég egy Juhani settet olyan 500e kreditért vettem, Bastila Shan-t olyan 6-700e, Last Handmaiden-t pedig kb 800e creditért.. (nyilván darabokban és nem egyszerre, viszont a gold scalene két darabjáról pont lemaradtam, na majd legközelebb)
HK-51:
Mind a Foundry mind a Maelstorm Prison szolózható akár már 55-ös szinten is, komolyabb gear nélkül.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.31. 17:26:56 -
gunji #53512 A tatooini kégli jó ötlet köszi, megnézem, bár - ha jól emlékszek - nagyon drága. Egyebet nem terveztem már vásárolni, ami érdekelne, az túl drága (3-5 millió) vagy nem kapható.
A reverse engineering nálam sokszor bugos, mert rosszul mutatja az esélyt, vagy olyankor is mutatja, amikor már meglett a tervrajz. :/ Most inkább felpakoltam a 190-es modokat, nem bajlódok velük tovább.
HK-t egyszer már elkezdtem, már csak a HM FP-beli darab hiányzik, de épp most parkolópályán van.
A print screen érdekes dolog, nekem sem mindig működik :( -
Plata #53511 Nekem nem csinál semmit a PrintScreen.Más játékokban megy de itt nem. -
Gudott #53510 A 3.0-val egy csomó skillt újra kellett tanulni, masszív anyázás után pár hét múlva minden skillt ingyenessé tettek mindenkinek..
A Nar Shadda Sky Palace minden előfizetőnek ingyen jár, nem?
A PrintScreen miért nem menne?
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.05.31. 14:31:47 -
Plata #53509 Eszembe jutott hogy van egy 39-es sorcim,gyorsan felhúztam 40-re és neki is ingyen volt speeder.
-
Plata #53508 Már Nar Shadda Sky Palace is szopás preferedként.
Ezért is rendeztem be inkább a coruscanti házat.
Viszont lenne egy kérdésem,50-es szinten és 40-es szinten eddig is ingyen volt a speeder skill?Emlékeim szerint valami 250 ezer pénz volt 50-es szinten.Ma meg ingyen adta oda.
Átkozott Print screen nem működik Sw ToR-al.Steam meg homályos vacak képeket csinál.
És már meg is vettem a skillt,nyomtam prin screent,utána jutott eszembe hogy hiába,mert Sw ToR-ban nem megy valamiért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.31. 13:29:34 -
Gudott #53507 Elvileg csak az endgame gear nem lehet RE-lni, de ha bekapcsolod a RE akkor ha felé viszed, kiírja, hogy mekkora esély a tervrajz megszerzésére, szóval nem kell "vakon" próbálgatni.
Ha nem veszed meg külön a Section X unlockot, akkor az előfizetés után nem fogsz hozzáférni, így HK-51-et sem fogod tudni megszerezni. Szóval ezt esetleg érdmes megcsinálni.
Ha venni akarsz valamit kreditért, azt addig tedd meg, még él a sub (pl Tatooine Stronghold és egyén drágább dolgok) mivel preferedként elég nyögve nyelős lehet ezt megoldani. -
gunji #53506 Szerencsére javították, köszi, de a végigjátszás ez esetben a spoileressége miatt kiesett. Azóta Ziost is kész a weekly-vel együtt. Pár kérdés:
- van valami érdekes/értelmes küldetés, amit érdemes lenne még látnom, mielőtt lejár a 60 napom? :P
- a Ziost vendortól kapható 190-es modokra működik a reverse engineering?
- esik valahol 190-es main hand (elsősorban fénykard)?
Köszi ;)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.05.30. 21:02:12 -
Gudott #53505 Jahogy bug, megesik
Van fent YT-on végigjátszás, esetlég nézd meg azt, da ha tényleg bug, akkor várni kell a javításra (mivel ha továbbmész az adott karakterrel nem tudod megismételni)
Nekem most megint egy kicsit húzósabb időszak következik, elég kevéske szabadidővel. a Nar Shadda Nightlife eventről egy leírást még megcsinálok, és ha aktuális esz, akkor a Rakghoul eventről is. Remélem mire a FallenEmpire-ről valami bővebb infó kiderül, már jobban rá fogok érni. -
gunji #53504 Köszi, azt megcsináltam már elsőre, de nem is azzal van a nagyobb baj, hanem a Temporary Resistance/Time to Move résszel (nekem vagy eleve rosszul is írta ki a Dead Endhez, vagy éjjel már benéztem a sort). A többi a spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényeg, hogy a Save civilians résszel van a gond, mikor megpróbálom kiszabadítani őket, leöldösöm az enemy npc-ket, de ők csak álldogálnak és nézelődnek tovább, nem mozdulnak. Egy ember szaladt el, a többiek tovább bámészkodnak, hiába öltem meg az npc-ket többször is.
Reggel még a leállás előtt olvastam a játék fórumában, hogy másnál is előjött (de sokan nem foglalkoztak vele, bár teljesíteni kell aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!), meg hogy elvileg valamit csináltak vele a mai patchben. Este kiderül.speederhez -
Gudott #53503 Ott lesz a linkben képpel együtt (Link
)
Egy halott security officert kell lootolni először. -
gunji #53502 Ziostot valaki csinálja/csinálta? A Dead-End Security-t hogy lehet megoldani (a kiszabadított emberkék nem mozdulnak, nem interaktívak, hiába ölöm le az ellen npc-ket)?
Amúgy tök jó lenne a 190-es gear, ha nem most költöttem volna el közel ezer basic commt 186-osra :D -
Gudott #53501 Köszi.
A powertech tankommal ált nekem sem szokott gondot okozni, igaz sokszor szerencse is kell, hogy a knockback immunitást jókor használjam, illetve az addokat hamar lekapjam a healer companionról. -
Plata #53500 Elolvastam klassz leírás,volt benne pár dolog amiről fogalmam sem volt,pedig már pár eventet letoltam.
Nekem bounty hunterrel nem szokott gond lenni kingpin küldi,megizzaszt rendesen de sikerülni szokott. -
Gudott #53499 Bounty Contact Week event guide az swtor.hu-n -
Plata #53498 Klassz,majd elolvasom,köszi. -
Gudott #53497 Majd lesz, de előtte még a Bounty Contract Week leírását szeretném megcsinálni (szerintem ma estére meg is lesz)
A Nar Shadda Nightlife -ról meg jövőhétre fog elkészülni egy magyar nyelvű útmutató. -
Plata #53496 A Nar Shaddaa Nightlife eventről nincs valami jó leírásotok?
A gree eventes útmutató nagyon jó volt. -
gunji #53495 Mikor ma keresgéltem, véletlenül ráakadtam a 3.0-ás release notes-ra, ahol az alább idézendő résznél eszembe jutott az április elejei rossz tapasztalatom 'legyengült' jedimről:
"we are lowering the damage output across the board. Players at level 55 will find that their damage has dropped"
Hát akkor őszintén örülök, hogy mégse vagyok annyira béna
"while players at level 60 end up having about the same amount of damage output that they did pre-3.0 at 55."
Hehe, ezt akkor viccnek írtam, nem tudtam, hogy tényleg így van -
Gudott #53494 Update 3.2.1 az swtor.hu-n -
gunji #53493 Játékosokra gondoltam elsősorban :P
Más. Bevásároltam a jedimnek a Yavin 4-en 186-os cuccokat, de hogy mennyire jó/használható statokat adnak, arra nem igazán találtam sehol infót. Gondoltam, megnézem a dps-em, de a korábban használt torparse hálózati hibát ír (ami vicces, miközben megy a játék), de más se nagyon indul el.
Ti milyen dps-mérőt használtok? S watchmannél milyen dps mondható jónak?