• Pacho
    Végignéztem a streamet, Dulfy írt róla egy remek összefoglalót képekkel (aki lusta végignézni a streamet), és a fórumon érdekes kérdések/válaszok találgatások vannak, nekem azonban összességében nem tetszik.

Unalmas kifogás lesz, de ezek (és a "mai" - tegnapi - Cartel Marketes) bejelentések, amiket eddig megtudtunk....nos ezek nem új contentek.

Újra le lehet tolni a lvl 14-es Heroicot, de ezúttal a lvl 65-ös kari is csak lvl 16-osnak fog számítani.....hát kösz nem. Aki felhúzott 4nél több karit, annak ez nem jelent semmi bónuszt. Csak republic kariból van nekem pl. 8 (mind 60-as) és már a negyedikkel sem csináltam meg a heroic küldetéseket, mert egyszerűen kurva unalmas egy idő után. Most pedig ez lesz a heti grind alapja? (Apropó grind: aki annó 10 éve kitalálta, hogy a grind legyen egy mmorpg end game contentje úgy általánosságban az remélem eltörte azóta szilánkosra a kezét).

Nincs új fp és ops, de szinte:
    a; szinte mindegyik leszólózható (leskálázva)
    b; ami nem, azt lvl 65-re boostolják.
    Megint lehet majd menni Eternity Vaultot? Hűha, defasza...ja nem "defasza" az 2011-ben volt, 4 éve. Persze a bugok felét nem sikerült azóta sem sikerült kijavítani, de bejött néhány új rejtélyes bug (láthatatlan lépcsők a SOA fightban).

Aki előfizet az kap egy instant lvl 60-as karit....ennyit arról, hogy esetleg majd szintezzen valaki, mert CM-ből úgyis unlockolható lesz majd még vagy 5.

Mastery és a crit/surge: elhiszem, hogy voltak olyan idióták, akik strenghtet pakoltak a vanguardjukra, mert hogy attól majd nagyobbat üt a stockstrike, na de most komolyan....egyszerűen az idióta userek nem képesek kimatekozni az optimális statelosztást? Ennyire hülyék az emberek? Pedig ehhez nem kell mérnöknek lenni, ráadásul 5 perc találni egy dps-t mérő alkalmazást a neten. Aki meg 2015-ben annyit sem beszél angolul, hogy megértse mi van oda írva, az bújjon vissza a barlangjába.

Companion Gear/Role - ez mondjuk speciel pont tetszik. (De ez nem új content, ez egy feature).

Share keybinds - tök jó, de ez is csak egy kényelmi feature.

Temporary ability bars: ez is a hülyéknek lett kitalálva.

Crafting/gathering változások: ennek speciel van értelme, aztán majd a részletes infókból kiderül, hogy mit hoznak ki belőle. (Ez sem új content).

Currency changes: ezt minden szintemelésnél megcsinálják, a játékosok számára tökmindegy hogy kristályt, vagy vázát, vagy medált gyűjtöget.

Legacy datacron: na ez kurva jó!

Interface változások: kényelmi feature.

Cartel Market: na ezen jót nevettem:

Ezentúl a Hypercrate 30 packot tartalmaz majd, és bejönnek a Superpackok (5 pack egyben). Minden pack 2 itemet fog majd csak tartalmazni - és ebből az egyik az companion gift lesz.

Miután egy packot kivezetnek (embargo), visszahozzák az itemeket, de már bontva egyrészt minőség (Bronze, Silver, Gold szintű packok), másrészt típus (kristály pack, mount pack stb.) szerint. Pl. Gold Mount Wild Space Pack (amiből a 3 gold mountból mint amilyen a Vorantikus majd lesz 1)

Így garantálják, hogy 2-szer, 3-szor annyi packot fognak majd megvenni az emberek mint eddig. Kérdés milyen áron.

Az eddig pénzért megvehető cartel reputation itemek nagy részét kiveszik a játékból, de visszakerülnek mint Pack!

A jelenlegi "egyedi" vásárlási lehetőségeket (mint amilyen az armor szekció a CM-en) lecsökkentik, de beteszik ezeket Packokba!

A lényeg, hogy sok packot vegyél!

Szóval az az érzésem, hogy a casual, buta, lusta játékosoknak "fejlesztik" a játékot, akik:
    a; vagy előfizetők, de alig játszanak, így sosem jutnak OPS, vagy RWZ közelébe.
    b; preferredek, de zsákszámra veszik a CC-t (ezek a legbutábbak mind közül)

Csak nehogy más jövőbeli MMO-k is erre a következtetésre jussanak.