• PiszkosFred
    Ami a butitast illeti, hat ketsegtelen, hogy sokat egyszerusodik a jatek. A tegnapi stream engem picit meggyozott, a korabbi infok alapjan rosszabbra gondoltam, de most inkabb ugy latom, hogy a fo szempont ezuttal a "kenyelem". A magamfajta nyugdijas tempoban halado, foleg a sztori es a karakterek fejlesztese miatt jatszo, a vilagot kedvelo jatekosoknak szerintem nagyon jo lesz. Most erzem azt - bar eddig is megvolt a feeling, de... -, hogy a 4.0 lesz az a KotOR 3 "szeru" elmeny, amire evek ota varok. Csak most multiban.

Aki szereti a bonyolult rendszereket, a minden osszefugg mindennel szintu komplex folyamatokat, aki szeret tesztelgetni, probalgatni uj megoldasokat (gear+stat+rota), azoknak a 4.0 fajdalmasan gagyi lesz, az is biztos.

Vannak/lesznek benne baromsagok (random mount/pet elohivas, miafasznak :D), de az tetszik, hogy account es/vagy legacy wide lesz nagyon sok minden. Tenyleg sosem lattam ertelmet annak, hogy huszadjara is szedjem ossze a szaros datacronokat, a legujabb karakterekkel mar magasrol szartam is bele, nem hianyoztak. A szakmai valtozasoknak is itt volt az ideje, hiszen annyi de annyi felesleges itemet tanultal meg az elmult evekben, amelyeket sosem gyartottal le. Se skill noveles miatt, se hasznalatra. Elobbire volt olcsobb targy (nyersanyag szempontbol), utobbira meg aztan plane nem volt szukseg, hiszen a narancs cuccok nem volt ertelme, kiveve, ha kellett a skin. Tetszik az UI valtozas is, foleg a grid es a export/import. De pl a Legendary jelnek semmi ertelmet nem latom, mert amikor egy idomitott felkezu vak majom is vegig tudja nyomni a class kveszteket, akkor ennek a legendary titulusnak semmi jelentosege sincs. Max azt jelzi, igen, faszagyerek vagy, volt idod mindegyikre X ido alatt - de ez nem garancia semmire sem, lasd pve, pvp, ertelmi szint, stb. Nem szeretem az ilyeneket, de am legyen, max nem kapcsolom be en sem.

Amit hianyolok, es evek ota nem tudom, miert nincs kihasznalva, az a Family Tree. Az most is marad parlagon, ha csak ez az Alliance akarmi, amit hianyoltal az esti adasbol, nem erinti majd ezt is.