Hat, ahogy en figyeltem az interjukat, dev trackert meg a mostani streames anyagokban elhangzott dolgokat, a skalazas lenyegeben a GW2 fele megoldas lesz jelenleg, ami nem lenne rossz megoldas, de lenyegeben teljesen feleslegesse teszi a szintezest, mert mi az anyamnak vagyok 60-as vilagmegmento/pusztito rettegett akarki, ha visszamenve DK-ra ismet csak 18-as "apprentice" szinten botladozok, akit az elso merges mandalorian orjarat megol az elso elerheto H2 dailyban :). Nagyon sok mmo hasznalja a skalas tartalmakat, de azok legtobbje az elejetol fogva, ezert is lesz nehez itt az atallas, mert 4 ev alatt ez nem nagyon valtozott (leszamitva a 12x bonuszt).
En ugy csinalnam meg, hogy minden heroicot instaba tennem (sajnos van eleg sok outdoor/open heroic, azokat is meg lehet oldani, egyedileg spawnoltatva a mobokat, mint sok "hivd elo a bosst es usd le" kvesztnel), es az erejuket a csapatom letszamatol tennem fuggove. Ha negyen vagyunk (akar downscale, akar nem) akkor legyen eredeti H4 szintu, ha viszont egyedul vagyok, akkor legyen H2 szintu, ami egy comppal megoldhato - meg ha nem is kes a vajban stilusban, de realis eselyekkel). A letszamnak megfeleloen essen/jojjon a reward is.
A masik meg, hogy minden heroic open lenne, de nem lenne mob tagging, mint sok mmoban, kozte az ESOban vagy ujabban a WoW nemelyik kveszt mobjanal. Aki epp arrajar, es belever 10%-nyi sebzest (vagy gyogyitast), az kapja meg a killt, es porogjon a progress, igy nem kellene vegigcsinalni a szokasos lfg rutint generalon/lfg-vel, csak mert 65-oskent le akarok nyomni egy lvl20-as H4-t valahol a kapott jutalom skinje miatt...