Nomad90Hun#54044
Gudott kicsit kérdezősködtem Detox-ban ők mit tudnak a kiegről, és azt mondták többen is, hogy a kieg release után minden előfizető 1 db 60-as karaktert kreálhat majd, azt is kérdeztem, hogy ha már a "friss" 60-as karival a kaszt történetet átugorjuk lesz-e legalább valami mass effect 2 féle uj karakter generálós dolog, hogy meg lehessen adni pl. chapter 1-2-3 végén kivel mit tettünk, stb, ezt ők se tudták, hogy lesz-e ilyesmi, bioware-t ismerve én valami ilyesmit el tudnék képzelni.
@ Zolkanoble
A BitRaidert elég egyszerű kikapcsolni, a játék főkönyvtárában kell legyen egy launcher nvű Setting fájl azt megnyitod akár 1 laza notepad-el, de Notepad++ jobb szerintem, és keresel benne 1 olyan sort, hogy Bitraider_disable emelett lesz az érték "false"-re állítva, a "false" ("" jelek nélkül) szöveget átírod "true"-ra (szintén "" nélkül), majd mented a fájl-t és elindítod a launchert, ezután a launcher leszed kb 30 gigabájtnyi adatot, de bitraider nem fog menni többet. Én megcsináltam ezt, mert előjött nekem is az "unexpected error" hiba amit ezzel hathatósan meg tudtam oldani, mellékesen azóta nincsenek játékon belül mikro laggjaim, és gyorsabban is tölt mint amúgy töltene. ;)