• Nomad90Hun
    Guddot szavaihoz annyit tennék hozzá, hogy közben még válaszoljak is az újabb kérdésedre, kinek mi tetszik igazából, mert tank is kevés van és heal is főleg endgame-ben, mivel az emberek többsége utállja ha felelősséget raknak a vállára ezért többség dps-t választ abból így meg rohadás sok van.. Rendszeresen látom a hirdetéseket Prog-on is imp flottán keresik tank/heal párost. Jelenleg Merc heal talán a legerősebb a 3 közül szorosan mellette/mögötte ott van sorci heal, régen a operative heal-t én imádtam, még a legdurvább flashpoint-okat is végig lehetett úgy nyomni operative heal-el, hogy közben meccset nézett az ember és néha fél kézzel rátenyerelt a billentyűzetre :D , komolyra véve az opi heal téynleg jó volt mert rádobta az ember a HoT (Healing over Time) healeket a tankra aztán sok dolga nem volt, bossnál volt kicsit trükkösebb, de mióta a Tactical Advantage-et kiherélték finoman szólva azóta kb. vért pisilős lett az opi heal..., Én személy szerint tank Assassin-t húzok új mainnek a régi Sorcim helyébe, és nem kell mondanom hogy pvp-ben milyen élvezet látni, hogy jönne elfoglalni a pylon-t pl a kis vérpistike ráugrok a "semmiből", röhög 1-et, hehe ez csak 1 assassin, aztán kezdenek dagadni az erek a fején a kezdődő agyvérzéstől amikor nem érti miért nem sebez rajtam szinte semmit, miközben én módszeresen leaprítom a hp-ját... :DD