• El Protector
    nincs itt semmi image romboló hatás, mindössze reagáltam a saját tapasztalataim alapján. én több mint három éve vagyok Hungarikumos, nem vagyok officer, csak egy sima tag, s mivel én nem bírom a kötöttségeket, ezért nekem tökéletes a guild. Nem vagyunk progress banda, nálunk jól megfér egymás mellett a pve és a pvp-tartalom, kötelezni meg pláne nem kötelezünk senkit semmire, ezért is van az, hogy gyakorlatilag bárkit beveszünk. Top geart nem varunk el senkitől, nekünk sincs. Clickereket is ugyanúgy viszünk ops-ra, mint bindeseket, persze, ha csinálunk valamit, szeretnénk jól csinálni, de inkább segítünk a másiknak, minthogy kioktassuk, pláne elüldözzük. Ezért is van az, hogy az elmúlt három évben talán két-három embert kellett kirúgni, nem voltak komolyabb összezördülések Persze kilépők is akadtak, van aki a main karijával inkább átment progress guildbe, mert szeretett volna jobban haladni az endgame contenttel, de a többivel maradt, valószínűleg pont azért, mert jó a közösség. Ez nem a reklám helye, ilyen társaság vagyunk, fiúk, lányok egyaránt, nem véletlen, hogy találkozókat is rendezünk, a tavalyi is igen jó hangulatú volt, s a mostani sem lesz más, ebben biztos vagyok :)