60268
-
Gudott #53372 Ahogy nézem most egész jól pörög a kódosztogatós post és sikerült számos magyar (v. más SW fóromból ismerős) nevet felfedezni :)
Igen, durva, de ezek az emberek veszik zsákszámra a hypercrate-eket is. Nekem eddig csak dye modulokat adott, de nem fogom az így is minimálisra redukálódott szabadidőmet ilyenekkel elcseszni. Aki akar, áldozzon a RNG istenségnek, én passzolom. -
Vincentcloud #53371 Köszi, ez is bezsákolva, mindenesetre kemény mikor írta valaki hogy már 300 karakter csinált a szobor miatt -
Gudott #53370 Papírforma szerint holnap :) -
#53369 Gudott, ma kezdődik a bounty week? -
Gudott #53368 Ajándék mount a Cantina Tour alkalmából -
#53367 Köszi a válaszokat! -
oz #53366 A legacy ablakban a "character perks" részben lévő dolgok mindig csak az adott karakterre vonatkoznak. A "global unlocks" legacy szintű. -
Big Boss Hu #53365 Csak az adott karakteren -
#53364 Legacy-ban ha unlockolom a speeder használatot az csak az adot karakternek lesz elérhető? Vagy a legacyn belül mindenkinek? -
#53363 Köszönöm!
Próbáltam már én is korábban de sajnos már nem érhető el minden.
A tomb of freedon nadd szerveren van egy Magyar guild : Light Transcendency
Barátságos, segítőkész, jó csapat, TS szobával, guild shippel.
PVE, PVP egyaránt.
Aki szeretne csatlakozni szívesen látjuk. -
Gudott #53362 Szia!
Sajnos nem tudok semmit a kérdéses oldallal kapcsolatban.
A régi tartalmak eléréséhez a https://archive.org/web/ -oldalt tudom ajánlani.
És nem feledni, ma estétől egészen szerda reggelig dupla xp jár mindenkinek ( F2P és prefered játékosoknak is) -
#53361 Gudott!
Tudsz valamit az swtorhungary.hu ról? Mi lett velük? Elég sok hasznos info volt elérhető náluk is. -
Gudott #53360 Áprilisi kitekintő -
gunji #53359 Jó ötlet, csak nem mertem kipróbálni, mert nem tudtam, hol a palló széle :) -
Pacho #53358 -
archetiz #53357 Igazából elég az is (legalábbis nálam müködik), ha átsétálsz a hídon és egy pillanatra visszanézel, onnantól meg fogja jeleníteni, amíg ki nem lépsz. -
gunji #53356 Igen, ott van a kutya elásva, találtam egy elég friss topikot a fórumban egy megoldással: a grafikus beállításoknál megváltoztatok valamit (bármit, akár árnyéknál), rányomok az APPLY-ra (nem OK!), majd amikor megkérdezi, hogy megtartsa-e az új beállításokat, akkor arra REVERT (azaz nem), így újragenerálja a képet, most már jól.
A fejlesztők hozzáállásán meg nem csodálkozok :D -
Pacho #53355 Minden felbontásban ilyen? Mert ha nem akkor Rishin több dolog sem stimmel a grafikai beállításokkal (legalábbis nálam). A kezdővideó High settingsben pl. kifagy, de durván. Át kell állítani Low-ra és akkor végigmegy. -
El Protector #53354 Ez nem olyan nagy probléma, hogy javítsák, kb egy hónapja ilyen már, ha nem több :S -
gunji #53353 Szuper ez az üvegpalló, csak nem tudom, hol a széle, s hova lehet lépni Kész üvegpalota ez a Rishi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#53352 Köszi a tippeket! :) -
Vincentcloud #53351 Igen, a tankolás van tervben -
Negritis #53350 gondolom akkor tankolni fogsz :D
a buff és a hp poti is fogyni fog :D és olcsóbb legyártani általában mint beszerezni GTN-ről :D
nameg kényelmesebb is :p
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 12:52:35 -
Vincentcloud #53349 Köszi a választ, azóta biochem+bioanalysis+diplomacy hármasával tolom, elég sokat azt tanácsolták guardiannak. -
Gudott #53348 Muli1986:
A rapid shot (alap Bounty hunter képesség) már tényleg nem gyógyít combat suport cilinder esetén , hanem lett egy külön képesség Kolto Shot néven, de ugyanazt a feladatott tölti be, segít a heat managmentben és alap healt ad. És igen, érdemes ellátogatni a trainerhez, mostanában variáltak a skillekkel, ami miatt újra kell párat tanulni, de szerencsére már egy ideje nem kerül creditbe.
Amúgy érdemes a supercharged gas-t minél gyakrabban használni ( esetleg kombinálni a régi 2 setes bonust az új 4 setessel) plus SOS esetben ott van a Vent heat és Thermal sensor override képesség is.
A Shadow-ot meg max viccként említhették meg. Volt kb 1,5 napig egy "érdekes" bug az infiltration ágon, amivel az új low slash stunlockba tudta vágni az ellent (de még hullaként is ) Szerencsére ma jött hotfix.
-
#53347 Közben skillfát is meg mindent kicsit átnyálaztam, próbálgattam, a lényeg hogy kiszedték a support cylinder gyógyító képességét és megdobtak más gyógyító képességekkel pluszba, csak ezeket be kellett tanulni a trainernél. Annyi, hogy most a heating kicsit lassabban megy fel mint eddig a gyógyitásoknál és az cooldown képesség is többet hűt vissza. Talán nem rontotta vissza sokat a dolgon. Egyébként full healer kari vagyok, nem kevert -
gunji #53346 Szerintem nem változott a helyzet a fenti FAQ-beli képhez képest. Ha egy crew skilled van, akkor a legjobbnak a slicing tűnik. Ha kettő, akkor érdemes lehet unlockolni a harmadikat, s olyanokat választani, amik kapcsolódnak egymáshoz (azaz egyikkel összegyűjtöd a nyersanyagot, a másikkal abból tudsz valamit gyártani, mint a képen).
Persze tetszőlegesen, a szánk íze szerint is választhatunk, csak egy megkötés van: csak egyetlen egy crafting skillt választhatunk, többet nem.
De dönthetünk aszerint is, hogy a leendő companionjaink milyen crew skill bónusszal fognak rendelkezni.
Wiki: link -
gunji #53345 A Repair gombot próbáltad? -
ChipHazard #53344 Huh a sok hülye látom értelmes választ adott, mi a fasz köze lenne a Jedi Shadow -nak ahoz hogy neked nem mükszik egy képességed. énb épp pár napja töröltem a mercenary karakterem, szóval nem tudok segíteni. De nézted pl a discipline rendszert? lehet hogy megváltoztatták és csak a tiszta gyógyító ága használhatja ezt a képességet, -
#53343 Nem azt mondtam, hogy egyik sem, de ugye mivel heating a karimnál elég durva, így az alap lövést használtam a combat support cilinderrel. Így a heating nem is nőt, még is áldottam a társakat a gyógyítással. Most nem megy csak a sima gyógyító képességem, de azzal 5-6 akció után túlmelegszek. Azért se értem ezt, mert a képesség, a combat support cyinder még mindig megvan, de csak lövésként funkcionál, gyógyításként nem. Az egyik srác azt irta játk közben, hogy azért nem megy, mert Shadow OP-ot csináltak az előző peccsel. Na most ez nekem kínai, meg nem tudom mi köze a Mercenary karakteremhez. De biztos van összefüggés. Ja és egy csomó régi képességem nem működik, csak úgy ott van, az akciógomb listában... -
#53342 Felpeccselt a kliens 87,5%ra, ott állt ~30 percet, amikoris kikapcsoltam az egészet. Persze most már 0% initializingről nem hajlandó elmozdulni :( Van valami megoldás azon kívül, hogy újra installálom az egész játékot? -
Gudott #53341 Nem megy egyetlen healing képességed sem? Egy kicsit lehetnél konkrétabb. -
#53340 Nobody? Azt olvastam, hogy a heat-et lehet valahogy csökkenteni most... -
#53339 Sziasztok! Ma próbálok játszani a healer bounty hunteremmel, de nem működik a combat support cylinderem. Nem tudok gyógyítani. Én felejtettem el valamit, vagy az utóbbi patchben valami változott? Valaki nem tudja hogy tudnám hasznosítani ezt a karit? -
Vincentcloud #53338 Van valamiféle friss lista hogy milyen crew skilleket érdemes felvenni, vagy ahogy tetszik? -
ChipHazard #53337 Ez kurva jo LOL
http://www.twitch.tv/kreea/b/647378970 -
El Protector #53336 pffff :DD így milyen érzéssel menjek be a sorcimmal, vagy a pt-vel? :D -
#53335 Menjenek a shadowok és a BW a francba :)
-
Pacho #53334 Hát remélem kicsit hamarabb, az előbb voltam a Shadow karimmal () voidstarban (republic ellen) és összesen 11 shadow volt a két csapatban. Hatalmas élmény, mindenki folyamatosan "dobálta" a low slasht. (Valaki azt írta a chaten, hogy ha nem respawnolsz, akkor a hulla is dobálja még egy ideig.) -
El Protector #53333 Áááá, majd pár hónap múlva javítják... ez biztos nem olyan fontos, mint az, hogy ne tudj wz-commokat küldeni a karaktereidnek... Rishi hídjára sem volt idő, gondolom a következő patch-ben majd az egész bolygó eltűnik majd...