• Nomad90Hun
    Én egyáltalán nem akartam image romboló hatást gyakorolni, ha így jött le elnézést kérek, azt hogy mi van a tapasztalataim hátterében nem tudtam, megértem persze a ti helyzeteteket is, azonban én már túl sok magyar guildben fordultam meg ahhoz, hogy legyen lelkieröm 50-edszerre ugyanazt látni, mert akármelyik szerveren nézzük meg akármelyik guildet, vagy a komplett magyar közösséget sajnos mindig ugyanaz megy. Különbség a magyar és a nemzetközi guildek között, hogy míg a mi kis "mini napoleon"-jaink személyesre veszik a dolgokat, addig a nemzetközi guildekben (azok közül is megfordultam párban) rendszerint sokkal diplomatikusabban, egymás felé nyíltabban, megértőbben rendezik le az esetleges vitáikat, és meg is tudják azokat oldani, míg nálunk mindig a "na most megsértődtem megyek megmondalak ovónéninek" magatartás megy, aztán jön a táborokra szakadás a guildeken belül, meg az elitista magatartás, stb, és előbb-utóbb szakadnak a guildek, ez nemzetközi guildekben is megvan, csak ott normális hangulatban szakadnak ki a nem oda vágyók, a kapcsolatokat megtartva, és nem a másik hátába belevágva a kiskapát.. Voltam olyan guildben ahol ez az elitista magatartás abban jött ki, hogy ha nem fullos gear-ben feszítő top 50/55/60-as karival léptél be, akkor a tagok kétharmada már köszönni sem volt hajlandó, stb, a másik amit rendzeresen láttam magyar guildekben a kelletlenség, a megmozdulni nem akarás, aztán megint jön a veszekedés, pl ops esetében esetleg néhány embernek közben elmegy a kedve a dologtól kezdés elött, akkor lőttek a dolognak mert azonos oldalon lévő magyar guildek általában utálják egymást mint a nem mondom mit, és emiatt együttműködés nincs, arról meg amikor komplett guild a másik ellen áskálódik vagy a magyar közösség rovására tesz dolgokat meg megint nem szeretnék beszéllni (emiatt pl Progenitor szerveren flotta general chaten már jobb ha az ember meg sem említi ha magyar)...