Egyszerusitettek sok mindent, az mar biztos.
- Hogy mindegyik companion minden szerepben johet velem, azt nagyon dijazom. Furcsa lesz persze latni Vettet gyogyitani vagy Dornet tankolni, esetleg Bowdaart ranged dpsnek (bar ez utobbinak egy crossbow a kezbe es mar most johet), de inkabb, mint kenyszerbol vigyek olyan tarsat, akik sosem voltak szimpatikusak.
- Az, hogy vegre nem kell oltoztetni oket folyamatosan, mert ocska ruhakban (statokkal) nem voltak tul hatekonyak, az sem rossz otlet, bar hozzateszem, hogy szerettem oket is upgradelni idorol idore, ez is egy plusz celt adott a tobbi jatekelem melle. Persze a 12x boost miatt ez rohadtul nehez volt (meg felesleges 36-40 token kiadas X szintenkent), de meg lehetett oldani. Talan troopernel volt, hogy mindenki AIM specces, ott volt helye a kinott goncnek/modnak :)
- Affection valtozas valahol ertheto, mert ha cska magambol indulok ki, a legtobb tarsam megrekedt egy bizonyos szinten, mert szartam bele, hogy maxoljam az affection erteket. Sztorira nem vittem oket magammal, annyi giftet meg nem vettem/bugaztam sosem, hogy maxoljak mindenkit mindenkivel. Megtehettem volna, de minek? Ha nem akartam vele "dugni", es tudtam, hogy nem ad personal kvesztet, akkor kvazi 2-3000 pont korul maradt es vegig csak mosogatott a hajoban. Azert, hogy fel percet nyerjek craftinban, annyit nem ert a dolog. A potya gifteket megkaptak es ennyi. Na most, hogy a ruhazasukat es a crew skilleket is osszemossak az infulence ertek alatt, talan megeri odafigyelni rajuk, bar akit eddig sem vittem magammal, vszinuleg ezutan sem fogom, szal jelenleg ertem is, meg nem is ezt a megoldast :)