• Bandras DaSilva #53733
    12x -es xp az nem olyan baj.Én most jöttem vissza és csináltam egy vadi új karit. lehet haladni és annyira a bolygókon lévő sztorik nem pérdekelnek. Megcsináltam már őket jópárszor anno. Most élvezem azt, hogy szépen csinálgatom a class questeket és haladok. Ma lettem 51es és most jön Corellia. Szóval legalább felszinteződöm hamar.

Az elején kikapcsoltam a 12x-es xpt mert úgy gondoltam, hogy úgyis régen csinálgattam ezeket a questeket, de már az első bolygó után kiderült, hogy túl jól emlékszem rájuk...

Persze abban igazad van, hogy ígí több lesz az olyan játékos aki bénázik vagy halvány fogalma sincs arról, hogy mi a szerepe egy tanknak, dpsnek, stb. Belefutottam azért FP-kben én is olyan dpsbe, aki folyamatosan behúzott mindent és csak szaladt előre mint az elmebeteg vagy olyan tankba, aki úgy gondolta, hogy elég neki egy sima mobot tankolnia, majd a bosst meg a többit mi leütjük... De ez van. Néha vicces, néha fájdalmas. Azért ezeknek az embereknek a nagy része a komolyabb nehézségi fokozatokra már be sem nevez,

Most, hogy elérem az alap raideket kíváncsi leszek, hogy milyen kaland lesz ha este összejön egy csapat, de majd kiderül:)