Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=635469
Vagy két hónapja nincs szerverlistám! Mi a fene van?
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Annyit még hogy aki el akarja kerülni hogy erõsebb/magasabb szintû karakterek ledarálják unalmukban (ganking) az inkább PvE serverre menjen.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Hétvégére megpróbálom formailag is gatyábarázni az összefoglalót, linkekkel, stb. Ha még eszembe jut valami, beírom de várom az ötleteket hozzá.
más:
Tud-e valaki valami tescogazdaságos módot legacy átvitelre szerverek között, mert új server egyben új legacy-t is jelenet, és örülnék ha a drága unlockoat nem kellene megint sok százezer és millió kreditért beszerezni.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
(Nephin pár napja írta, hogy van egy "szakszavakat" összefoglaló téma az SWTOR fórumon)
http://forum.swtor.hu/index.php?topic=224.0
Karakterek:
The Progenitor RP-PvE English 1db
Akansar 17 szint Free Copy Jedi Sentinel
The Red EclipsePvEEnglish 8db
Vaaskass 1 szint Free Copy Trooper
Pekmord 1 szint Free Copy Jedi
Drarrurk 10 szint Free Copy Fejvadász
Lankik 1 szint Free Copy Ügynök
Eloovi 1 szint Free Copy Sith inkvizitor
Treklinjo 1 szint Free Copy Sith lovag
Tsak'ganon 1 szint Free Copy Jedi Consular
Odorcane 11 szint Free Copy Csempész
Ez a free to copy nem tudom mit jelent. De valahol találtam olyat, hogy áthelyezhetõ más szerverre a karakter?!
Az jó, mert akkor független vagyok a szervertõl 😊
Ha még nem foglalt 😊
Egyelõre várok az alapítással... ha összejön min. 10 játékos megalapítom.
Ahogy nézegettem a magyar guildek nagy része inaktív lett, bár lehet Nephin jobban benne van/volt ebben. Én pl gyûjtõklánban vagyok, ops-ra nem járok, de Heroic, Flashpointra és warzone-ra mindig találok pár embert akár guildben akár azon kívül.
mint ahogy jó páran hirdették ezt a fajta valamit az ESO fórumon (errõl PiszkosFred tudna mesélni 😄)
Nem szeretnék sem ellenségeket... amit szeretnék az egy összetartó közösség. Mindenkit felvennék aki csak jelentkezik... nem kell elbeszélgetés, felvételi lap, stb... elõbb-utóbb úgyis kiderül ki az aki alkalmas arra, hogy a közösség tagja legyen és ki az aki nem alkalmas rá.
- mindenki tartsa be az írott/íratlan szabályzatot,
- közösséget segítõ tevékenységek mindenki részérõl
(ha segítséget kérnek... segíts, stb)
TS meg mindenkinek szíve joga. Tény, hogy TS-en jobban "összeforrnak" a játékosok, de nem erõltetném rá soha senkire.
Ami pedig az RL-t illeti... az RL dolgok mindig fontosabbak mint a játék.
Az is igaz, hogy sokan játszanak külföldi klánokban.
Ami a csatlakozást illeti, magam is keresek magyar klán(oka)t, de nekem igazából olyasmik lennének fontosak, mint pl hogy ne legyen kötelezõ a TS, ne legyen baj, ha op-ra nem tudok menni (RL okokból, vagy épp mással szeretnék foglalkozni), stb.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Amúgy se vagyok nagy spíler, a történetek érdekelnek. Szóval fõleg soloba nyomom, mióta az rp guild amibe voltam meghalt.
és vegyétek nem létezõnek az elõzõ hozzászólásom.
Látom csak szélsõségekben tudsz gondolkodni, ezért félre érthettél. Én nem vagyok "lootbitch" vagy ahogy te fogalmaztál "alwaysneed" csupán, ha kell egy item need-elni fogok, ennyi. Amirõl írtál illemszabály és már nagyon régen egy könyvet megtöltöttek ezekhez hasonlóval, tehát nem íratlan. 😊
Válasz MÜTTYnek:
Köszönöm az általad levezetett okfejtést. Egyéb iránt a barátnõ lenyúlás sem "íratlan szabály" lásd Biblia (segítek: 10 parancsolat).
MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin
Persze leszarhatod, csak aztán ne csodálkozz azon, ha egyre több ember ignore listájára kerülsz fel, és játszhatsz egymagadban amikor a guildben senki sincs online. Amúgy biztos jó reput generálsz a guildednek is szerver szinten, amikor azt terjed el, hogy ott "alwaysneed" majmok játszanak. Persze gondolom ezt is leszarod.
Ez tudod olyan, mint a legtöbb otthonban az az íratlan szabály, hogy nem fingunk a vacsoraasztalnál, bármilyen vicces is. Nincs leírva a házirendben, mert a nagy többség magától értetõdõnek veszi ezt. Persze vannak olyanok akiket ez nem érdekel, és majd eleresztenek egyet-kettõt, de aztán ne csodálkozzanak, ha nem hívják meg õket legközelebb.
Tomb of Freedon Nadd
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
De valamilyen szinten meg tudlak téged is érteni, csak mondjuk hogy inkább nem veled értek egyet 😊
Am tök jó ez a PC dobálás, nem is vettem észre, hogy egyes vendoroknál csak ezzel lehet fizetni igen jó cuccokért. Plusz azt is észrevettem, hogy ha valakivel gruopba csinálom a sima küldiket, akkor lehet választani, hogy PC-t vagy valami gagyi itemet kapjak a küldi végén. Ráadásul több PC-t is dob. Sokkal jobban megéri, fõleg hogy utána tényleg olyan cuccot veszek belõle amilyet akarok 😊
Lehet hogy bicska nyitogató amit írok, de kérlek értsd/ek meg, az én nézõpontomat is. Régóta játszogatok online és nagyon elegem lett abból, hogy a játékosok külön szabályokat állítanak fel - a játékok alap szabályain felül - vagy is hogy utazzak a szamarammal, vigyem én, hogy üljek a hátán stb. ..sztem ismered/itek a történetet. Egy szó mint száz megfogadtam, hogy csak a játék szabályokat fogadom el és a un. kreált szabályokkal nem foglalkozom, csak közösségen(guilden) belül.
Ezzel én az etikai eszme futtatásomat be is fejezném, nem borzolva az érzékenyebb lelkû játékosok kedélyeit.
Végül válaszolva feltevésedre igen, ha kérik megnézem a karaktert és ha indokoltnak tartom átszoktam adni az itemet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”