Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert nem mindegy, hogy milyen lila itemekrol is beszelunk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ha nekem nem hisztek:
http://www.reddit.com/r/swtor/comments/25cizq/question_artifact_equipment_authorization_and/
Tomb of Freedon Nadd
[merlinw.org]
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
amitoriginene be lehet aktiválni, majd bármelyik accounthoz hozzáadni. Én most így tolom le az elsõ hónapot. Van 8 karakterem a Red Eclipsen és mindegyik 10-12-es szinten van. Persze köszönhetem a dupla xp-s hétnek.
De majd AC-t most választok majd csak mind1-ikhez. 😊
Valszeg mindenki Tank, Tank+DPS, Healer+DPS, meg Tank+Healer kategória lesz.
Viszont van egy olyan kérdésem, hogy ha Elõfizu lejár, akkor preferedként folytatom tovább és a 8 kariból csak 6 marad meg, illetve a többit majd tudom unlockolni. Ezen kívül ha elkezdek fejlõdni, és megint elõfizus leszek, kell majd valamit pluszba fizetni vagy elég majd a Gamecard. Azért kérdezem, mert #52080-ban gunji írta, hogy ezt meg azt elveszít és kiunlockolni drága móka lenne.
@52083: Értem, elfogadom, de számomra ez nem ingyen pénz, mert 'megdolgozok' érte: feladatokat oldok meg (mint kvázi egy munkahelyen), s ezért 'fizetségként' ezt kapom. Úgymond van egy teljesítmény mögötte. Nekem ingyen akkor lenne, ha valaki átküldené a pénzt mailben, 'ingyen'.
A farmolással teljes mértékben egyetértek, bár én mindig lassabban szoktam játszani, így kicsit tovább tart a gyûjtögetés, igaz opra nem járok/jártam.
annyira nem sok pénz érte. 😄
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Tomb of Freedon Nadd
S ha már escrow: 50k-s escrow 199.999 credit, 150k-s escrow 200.000 credit. Azaz, f2p-ként veszek egy 50k-s escrowt és a 200000 creditem helyett lesz 50001. Jó vicc <#falbav>#falbav>
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Én is pref vagyok most,voltam elõfizetõs is,elõfizetõsként a játék élménye sokkal jobb,össze sem lehet hasonlítani.
Egyébként Preferedként végiglehet normálisan játszani a sztoriszálat?
Az oldalon hol tudok SMS-el fizetni?
A WZ elvileg hetente 2x resetelõdik (talán kedd és szombat)
Lehet, hogy mindkettõ bug volt és javítva lett, majd megerõsítenek vagy cáfolnak.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
köszi!
Az árak folyamatosan változnak, ha új OPS jön ki, akkor az operation pass a drágább, most hogy zajlik a warzone event a wz pass drágább.
Ingame credit pedig ugyebár mindenkinek esik.
Tomb of Freedon Nadd
Azért köszi mindenkinek a válaszokat!
Tomb of Freedon Nadd
Így viszont Shadow melyiket érdemes Synthweaving szakihoz megtartani?Archeology vagy Underworld trading?
BoP (Binds on Pickup): ha felveszed a "foldrol", azonnal a tied, onnantol masnak nem adhatod at. Ezek rendszerint a boss dropok vagy kuldetesek rewardjai.
BoE (Binds on Equip): ha felveszed a "foldrol" a cuccost, meg eladhatod, elcserelheted mindaddig, amig NEM HASZNALOD. Ahogy felveszed, kiprobalod, azonnal BOP lesz, es onnantol csak es kizarolag a tied (vagy valamelyik segitode). Ezek rendszerint random lootok, vagy gyarthato targyak.
Ott dobta a fénykardot az utolsó sith harcos. Csak mivel a többiek a guildban full parasztba lenyúltak mindent, úgy döntöttem, hogy erre a kardra rámegyek. (Smugglerként)
BTW mi az a BoE?
Gudott! Újabb témával bõvültünk! 😄
A cartel cuccok BoE-k a bound timer csak eladasra/postazasra vonatkozik, ha hasznalod ugyanugy boundolodik.
szóval ha van még valami észrevétel a [email protected] jöhet.
Viszont ha PDF formátumban akarod, akkor lehetne olyat, hogy Word-be pld be Hiperhivatkozod az idegen kifejezéseket, amiket a végén, amolyan szótárba lehetne gyûjteni. Így ha valaki olvassa és nem tudja WTF, akkor a végén egy szómagyarázata is lenne. Ha gondolod ebben szivesen besegítek, mert még most friss az élmény. Kb 4 fajta hiperhivatkozás kellett a szagdogában alkalmaznom... 😊
Egy új quest szállnak néz ki:
csak lvl55-ösöknek érhetõ el:
Bámulatos módon mindkét oldal egyszerre indít támadást a másik fél erõhasználió ellen (Assault on Tython és Korriban Incursion) ez gyak 2x2 új flashpoint mivel mindkét oldalon meg lehet csinálni támadóként és visszafoglalóként) A háttérben valami nagy susmus lehet, hogy mi azt csak találgatni lehet.