Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
"Any gear that requires the expansion (i.e. any level 51-55 gear) does not require Artefact Equipment Authorisation."

Azert nem mindegy, hogy milyen lila itemekrol is beszelunk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mondom, hogy nem kell, lvl55 vagyok, és lilába öltözöm.

De ha nekem nem hisztek:

http://www.reddit.com/r/swtor/comments/25cizq/question_artifact_equipment_authorization_and/
én is így tudtam, ezért lepett meg ez a Hutt carteles kieg és a lv51+ lila cuccok szabad hordása preferredként...
Én is úgy tudom, minden "lila" cucchoz kell, az augumentekhez is, de ha jól emlékszem ha rajtad marad és nem veszed le még tudod hordani.
jogos, mentségemre szóljon, hogy az elmúlt két és fél évben még nem voltam preferred státuszban, így nem tudom, hogy mik a pontos megkötései 😊
#52082 erre valami forrást meg tudnál adni? Most én is elõfizetõ vagyok a megvett 5 eurós alapjáték és a +30 nap miatt de 5 nap és lejár az elõfizu. Akkor ne görcsöljek a lila cuccok miatt? A hutt cartert elvileg megkaptam mert van 30 nap elõfizum, így a lv51+ lila cuccokat tuti fogom tudni hordani? Én úgy tudtam mindenképpen kell az artifact authorisation cucc.
Mert a preferred a heti wz limitjével sem tud rankedre jelenteni.

Tomb of Freedon Nadd

Törölt felhasználó
+1700 ért is lehet ugyanezt kapni doboz nélkül és originen ugyanúgy ott van 😊
MerlinW
Ha azt veszed, hogy a játék ingyenes, azaz 5000 Ft-ért veszel egy dobozt és 1 havi elõfizetést, akkor sok pénz érte. 3500-4000Ft-ért 60 napos gamecard-ot lehet kapni.

[merlinw.org]

ha elõfizussal vagy csopiban és õ indítja a sima warzone-t, akkor preferred-ként is behív wz-re, akkor is, ha lejárt a limit 😊 ne reportoljátok azért :p 😊 rankeden nem mûködik 😊
Nem kell semmit pluszban fizetni, csak a gamecardot vagy a havidíjat.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Törölt felhasználó
Aki még nem volt elõfizetõ, annak ajálnom figyelméba a G2A-n lévõ ~1700HUF-bak kerülõ 30napos elõfizut + cd-kulcsot
amitoriginene be lehet aktiválni, majd bármelyik accounthoz hozzáadni. Én most így tolom le az elsõ hónapot. Van 8 karakterem a Red Eclipsen és mindegyik 10-12-es szinten van. Persze köszönhetem a dupla xp-s hétnek.
De majd AC-t most választok majd csak mind1-ikhez. 😊
Valszeg mindenki Tank, Tank+DPS, Healer+DPS, meg Tank+Healer kategória lesz.

Viszont van egy olyan kérdésem, hogy ha Elõfizu lejár, akkor preferedként folytatom tovább és a 8 kariból csak 6 marad meg, illetve a többit majd tudom unlockolni. Ezen kívül ha elkezdek fejlõdni, és megint elõfizus leszek, kell majd valamit pluszba fizetni vagy elég majd a Gamecard. Azért kérdezem, mert #52080-ban gunji írta, hogy ezt meg azt elveszít és kiunlockolni drága móka lenne.
@52082: Igen? Ez jó hír, köszi. Eddig csak azt tudtam, hogy ami rajtam van, azt tudom használni, csak újabbat nem. Önmagában ez a legnagyobb tétel (múltkor 3.8 millió volt a legacys, most csak 2.1)

@52083: Értem, elfogadom, de számomra ez nem ingyen pénz, mert 'megdolgozok' érte: feladatokat oldok meg (mint kvázi egy munkahelyen), s ezért 'fizetségként' ezt kapom. Úgymond van egy teljesítmény mögötte. Nekem ingyen akkor lenne, ha valaki átküldené a pénzt mailben, 'ingyen'.
A farmolással teljes mértékben egyetértek, bár én mindig lassabban szoktam játszani, így kicsit tovább tart a gyûjtögetés, igaz opra nem járok/jártam.

Úgy döntöttem, hogy rászánom azt az 5.000FT-t (ennyiért találtam dobozos kiadást)
annyira nem sok pénz érte. 😄

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

51810.

Tomb of Freedon Nadd

Ha megvan a Hutt cartel kieg, akkor lvl51+ artifact-okat fel tudod venni az unlock nélkül is. Csak a régi lilákhoz kell az unlock.
Fedv. Már ha eredetileg összesen annyi volt (kár, hogy nem lehet szerkeszteni a postot).

Múltkor egyszer már gondolkodtam a sub->pref váltáson, de az unlockokra költendõ pénz elriasztott attól, hogy úgy is tegyek. Elsõ menetben kb. 6000 CC vagy 7 millió credit jött ki (artifact, char slots, quickbar, crew skill), s akkor az escrow-k, fp/wz-ket és egyebeket nem is számoltam. Mindenesetre ez több, mint amennyim a játékban van subként is. Az 1-2 óra alatti milliós farmolásban tapasztalatok alapján nem hiszek.

S ha már escrow: 50k-s escrow 199.999 credit, 150k-s escrow 200.000 credit. Azaz, f2p-ként veszek egy 50k-s escrowt és a 200000 creditem helyett lesz 50001. Jó vicc <#falbav>

Egyelõre jó lesz a prefered. 4.000FT nem sok pénz, de nem "fektetek bele" még ennyit se. Magamat ismerve lehet, hogy megunom a játékot egy hét után 😄

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Prefered olyan mint a F2P,csak egy hangyányival jobb neki.Ha a teljes játékélményt szeretnéd fizess elõ.
Én is pref vagyok most,voltam elõfizetõs is,elõfizetõsként a játék élménye sokkal jobb,össze sem lehet hasonlítani.

Tárgytalan 😄 Már rájöttem.

Egyébként Preferedként végiglehet normálisan játszani a sztoriszálat?

Fp-re mehetsz,csak nem kapsz lootot.

Egyelõre nem fizetek elõ, veszek inkább egy kisebb értékû packet.
Az oldalon hol tudok SMS-el fizetni?

Fp-bõl tényleg 3 a limit, de többet is lehet csinálni, csak akkor a végén nem ad jutalmat a teljesítésért.
A WZ elvileg hetente 2x resetelõdik (talán kedd és szombat)
Lehet, hogy mindkettõ bug volt és javítva lett, majd megerõsítenek vagy cáfolnak.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Valamilyen pass jön küldetésért is,meg nem mondom melyik és milyen küldiért.Az 50-es karimmal nem nagyon játszom már.Hutt cartel nélkül nincs kedvem az 50-es karihoz,inkább kiskarival játszom,de néha felugrom vele 1-2 ûr pvp-t játszani,és úgy rémlik hogy valami napi küldinél láttam jutalmak közt valamilyen pass-t.

Akkor van pár lehetõség.Megpróbálok mindent:-)
köszi!
A passokat jónéhányan beteszik a gtn-re, és ingame creditekért megvásárolhatod õket. (WZ, FP, OPS-ot is), jellemzõen - ez szervertõl függ 200k-500k közötti árakon.
Az árak folyamatosan változnak, ha új OPS jön ki, akkor az operation pass a drágább, most hogy zajlik a warzone event a wz pass drágább.
Ingame credit pedig ugyebár mindenkinek esik.

Tomb of Freedon Nadd

2 lehetõség is van, sajnos mindkettõhöz kell egy legalább 50 körüli karakter, de addig úgyis eljutsz míg sztorizgatsz. Az egyik, hogy csinálod a napikat. A másik, ha a karaktered scavenging+slicing-es, és gyûjtögetsz/kereskedsz.

Kell hozzá egy 55-ös kari.Meg Section X,satubbi.

Hogyan lehetséges ez,elárulod?😊
Ne add fel ilyen könnyen 😊 1-2 óra alatt kifarmolható az unlockok ára.

Ahha,azt hittem az legalább nincs korlátozva.Akkor hát ennyi volt.Max majd még sztorizok néha-néha,arra jó lesz ha elkap SW hangulat😊
Azért köszi mindenkinek a válaszokat!
Wz: 5 Fp: 3

Tomb of Freedon Nadd

Igen, de van hozzá heti pass, amivel egy hétig akármennyit mehetsz.

Warzone csak 5 lehet hetente meg FP?
Rosszul emlékszel, eddig is így volt. Unlockold, akkor nincs ilyen gondod.

Most kicsit tanácstalan lettem mert úgy emlékszem eddig Preferred státuszban volt lehetõség 3 crew skillre és nekem most csak kettõt enged.Most vagy elvettek belõle v.rosszul emlékszem.

Így viszont Shadow melyiket érdemes Synthweaving szakihoz megtartani?Archeology vagy Underworld trading?
Nem vagyok benne biztos, de mintha lenne olyan, hogy amire need-elsz az automatikusan bound-os lesz, ninja szûrõ.

PiszkosFred
Keves az a targy amelyek FP-ben esnek bossokbol es utana at lehet adni masik karakternek/altnak. Companionnak oke, de smugglerkent osszeszedett BOP fenykardot tuti, hogy nem lehet atadni a jedi altodnak, mert ezek rendszerint BoP targyak. (Meg abban sem vagyok biztos, hogy a belole kiszedett modokat/enchantokat/kristalyokat, stb at lehet.) A timer, ami leporgott szerintem arra vonatkozott, hogy ennyi idod van, ha at akarod adni a party tobbi tagja kozul valakinek, de csak azoknak, akik Vokk agyonvereseben reszt vettek.

BoP (Binds on Pickup): ha felveszed a "foldrol", azonnal a tied, onnantol masnak nem adhatod at. Ezek rendszerint a boss dropok vagy kuldetesek rewardjai.

BoE (Binds on Equip): ha felveszed a "foldrol" a cuccost, meg eladhatod, elcserelheted mindaddig, amig NEM HASZNALOD. Ahogy felveszed, kiprobalod, azonnal BOP lesz, es onnantol csak es kizarolag a tied (vagy valamelyik segitode). Ezek rendszerint random lootok, vagy gyarthato targyak.

Törölt felhasználó
Nem guild, group
Törölt felhasználó
A pisztoly a Companiontól jött még a kezdõbolygón, de a fénykard az elsõ FP küldetésen esett amikor a sith-ek betámadják az egyik hajót, le kell hentelni õket, aztán átmenni a sith hajóra és ott is hentelni. Aztán ott kéne hagyni a twilek csajt, mert nem bírja senki az idióta döntései miatt.
Ott dobta a fénykardot az utolsó sith harcos. Csak mivel a többiek a guildban full parasztba lenyúltak mindent, úgy döntöttem, hogy erre a kardra rámegyek. (Smugglerként)
PiszkosFred
Melyik targyrol van szo pontosan, es hol szerezted/vetted/kaptad?

Törölt felhasználó
A fénykardot biztos nem használtam, mivel egy smuggler karakter kapta. Még se tudom elküldeni azt se. A kézi fegyver valóban volt használva.
BTW mi az a BoE?

Gudott! Újabb témával bõvültünk! 😄
Gondolom hasznaltad a Bound timer alatt.
A cartel cuccok BoE-k a bound timer csak eladasra/postazasra vonatkozik, ha hasznalod ugyanugy boundolodik.
Törölt felhasználó
Ez hülye vagy hülye? Elõfizu megvan még mindig. A narancs fénykardról és stukkerrõl most ment le a Bound. Konkrétan most számolta le, hogy 5,4,3,2,1 el is tûnt a felirat. Erre nem tudom elküldeni mert Bound. Ez WTF?
Csak ha már valami egyszer le van írva, azt könnyebb kimásolni után 😊
szóval ha van még valami észrevétel a [email protected] jöhet.

Törölt felhasználó
Figy, nem azért írtam, hogy most mindenre válaszolni kelljen, csak gondoltam adok neked Feedbacket, ha már ennyit dolgoztál vele. 😊 Szóval ha gondolod PÜ-ben lebeszélhetjük ezt a FAQ dolgot és akkor lehet pdf vagy rendes oldal is. Csak azt nem tudom, hogy ha én rendesen megcsinálom Word-ben, abból lehet-e HTML verziót csinálni. Elvileg lehet és kb 15 éve így tanítottak nekem középsuli elején honlapot csinálni. De biztos vagyok hogy van ennek egyszerûbb módja is manapság 😊
Törölt felhasználó
Hát ha PDF verzió kint lenne bannerba az igen sokat segítene mindenkinek. Illetve ha ezt tudnánk frissíteni. Mivel nem vagyok még profi játékos, így én csak olyan FAQ kérdésekkel tudnám bõvíteni a rendszert, amit a nagyon noob kezdõ játékosok kérdeznek.
Viszont ha PDF formátumban akarod, akkor lehetne olyat, hogy Word-be pld be Hiperhivatkozod az idegen kifejezéseket, amiket a végén, amolyan szótárba lehetne gyûjteni. Így ha valaki olvassa és nem tudja WTF, akkor a végén egy szómagyarázata is lenne. Ha gondolod ebben szivesen besegítek, mert még most friss az élmény. Kb 4 fajta hiperhivatkozás kellett a szagdogában alkalmaznom... 😊
Forged Alliance:
Egy új quest szállnak néz ki:
csak lvl55-ösöknek érhetõ el:
Bámulatos módon mindkét oldal egyszerre indít támadást a másik fél erõhasználió ellen (Assault on Tython és Korriban Incursion) ez gyak 2x2 új flashpoint mivel mindkét oldalon meg lehet csinálni támadóként és visszafoglalóként) A háttérben valami nagy susmus lehet, hogy mi azt csak találgatni lehet.

Törölt felhasználó
Fúú, hát ha tudnék segíteni, akkor segítenék, de bemásolm FB egy SW fan haveromnak a kérést hátha tud segíteni 😊