Gudott#53728
Én viszont látom az árnyoldalát is.
Tömegével fognak érkezni "képzetlen" játékosok. Ne értsen félre senki, mindenki volt kezdő én is balfaszkodtam eleget, de amikor ma volt szerencsém olyan assasinhoz aki egypengés lightsabert használt(papíron ő volt a tank....), fogalma nem volt arról hogyan kell interruptolni, a másik dpsnek első dolga volt az egyperces CC megtörése, akkor kicsit kiakadtam. De sebaj, visszaraktam a PT-re a tankcuccot és a totál profi healer segítségével minimális agysejtpusztulás mellett sikerült megcsinálni a küldetést.
A 12x xp és a PvE tartalom szénnénerfelése valamint a Tactical FP-k erőltetése előbb utóbb vissza fog ütni. (illetve már most visszaüt pl az eventek Heroic4-es küldetése során lehetett párszor csodát látni)
Az emberek nincsenek rákényszerítve, hogy legalább az alapokat megtanulják ( interrupt, LOS, tankoknál guard/taunt, stb).
Manapság gyakorlatilag "fillérekből" lehet up-to-date geart összerakni, de még az undergearelt játékos sincs nagy hátrányban, mert az un. "gyilkos" questek kikoptak/nerfelve lettek, a flashpointok totálisan megkerülhetőek, már nem kellenek a fejődéshez, heroic 2/4 szintén zenész kategória. És ha komolyabb tartalommal találkoznak az emberek akkor meg megy az anyázás hogy csak HardCore játékosoknak készül endgame tartalom...
És még egyszer, ez nem az un. casual játékosok ellen irányul (én is az vagyok) és nem is a most nagyobb tömegben érkező 12-20év közöttiek ellen, mert bunkóval szerencsére ritkán találkozok (és ha az ember mond egy két tanácsot, ne adj isten átad egy két régen porosodó itemet, azt megköszönik, stb), hanem a Bioware minimális ellenállás felé elmozduló stratégiája ellen.