Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
PVP szerveren akarunk haverral indulni. Melyik a legnormálisabb? A német az angol vagy a francia?
Akit érdekel egy HC beállítottságú MAGYAR guild annak ajánlom

Insomniac Brotherhood

Sajnos számomra túl kötöttnek tûnik. De hátha valaki egy ilyen stílusú klánhoz szeretne csatlakozni.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Valószínû hogy tucatszám jönnek majd Star Wars játékok az új konzolok miatt és mert EA megkapta a kizárólagos jogot erre, de úgy sejtem az SW mmo-t vagy 10 évre letudták swtor-al, majd ezt fejlesztgetik, de újat nem hinném hogy egyhamar csinálnának. Meg kellett volna hagyni a jogot a Sony-nál is, egy kis verseny jót tenne, mondjuk 2 SW mmo párhuzamosan. Egy új SWG az EQN-be tervezett technológiával, mechanikákkal megvalósítva nem lenne semmi.

Lenne egy kérdésem, kíváncsi vagyok mit gondoltok.
Ugye jön az új Star Wars trilógia. Itt vannak az új konzolok, jönnek az új játékok az új konzolokra és PC-re.
Itt van az SWTOR ami a 3. születésnapját fogja ünnepelni,
mit gondoltok mondjuk pár év múlva mikor az SWTOR-ból "kiszipolyoznak" mindent... lesz új Star Wars MMORPG? Én úgy gondolom, hogy az SW végtelen, tehát nincs akadálya annak, hogy pár év múlva egy új MMO szülessen.
Ti mit gondoltok?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Vannak benne érdekes dolgok, bár én annyira nem szeretek ilyenekkel szöszölni, de jó hogy legacy wide-os lesz a cucc (nyilván Dromund Kaas-on lévõ lakásba köztársasági kari nem tud elmenni, esetleg a knight benézhet ha arra jár 😊 )
És végre lesz LEGACY STORAGE (kb emiatt sírtak az emberek -joggal- kb másfél éve) is, de ez tippre inkább a f2p-nek lesz nagyon hasznos (kis karaktereknek lehet cuccokat küldeni és talán már így õk is megszerezhetik hk-51-et)

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

PiszkosFred
Erdemes megnezni egyben a tegnapi kb. 1 oras streamet is, akinek van ideje es lehetosege.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kijött némi új információ a strongholdokról. Dulfy összeszedte a dolgokat:
http://dulfy.net/category/swtor/

cispremium om van ha jol emlékszem 3. valahanyas még 2011es azóta csak frissitette magát meg párszor bövült. de a legutolsó verzió számát már nem tudom 😞
Melyik CIS-t használtad? Nálam az 5.12 van fenn, de eddig még nem zargatta a játékot.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Köszönöm, madarat lehet velem most fogatni, ki probicskálok még mást is, augusztustól tervezem hogy be ruházok 1 30 vagy 60 naposra feltéve hogy nem jön megint ilyen közbe mert akkor ugrik. elõtte még tesztelgetek. gyorsan 16ra fel is húztam a healert 😊 még vagy két küldi és meg is van a 17. 😊 Eddig semmi bajom nem volt a comodo internet security vel, 2.8b patch óta szivtam vele. most le van törölve, ki probálom a Eset-et azért valami net virus védelem nem árt ha van. bár ha ezzel is össze akad akkor tépem majd a hajam, milyen virus/tûzfal jöhet szóba ami nem szopat.
xem: gratula, vége sikerült megoldani. 😊
kicsitopi: te pedig nézd át ezeket a fórumokat, hátha lesz benne megoldás:
fórum1

fórum2

illetve amit Kyron linkelt alattam
Fórum3

Osztozom örömödben viszont sajnálattal olvasom, hogy a Sötét Oldalt erõsíted. 😄

Törölt felhasználó
Komolyan amilyen szenvedést megéltél, de nem adtad fel. Rendesen örülök, hogy sikerült megoldani. Bár azt sajnálom, hogy nem sikerült rálelni az igazi okra, de azért az a vírusírtó még mindig gyanús nekem és sok helyen arra hivatkoznak ilyen esetben.
Úgy tûnik, mintha a 2.8-as patchtõl kezdve összeakadna a vírusirtóval/tûzfallal. Más ötletek mellett érdemes kipróbálni egy másik vírusirtót, ha az nem használna, akkor hozzáadni a vírusirtóhoz/tûzfalhoz kivételként, mint megbízható fájlokat a launcher.exe-t és az swtor.exe-t. Ha nem használna más, akkor lentebb volt szó pár portról, amit a tûzfalon be kell engedni.
Elõtte még egy repairt is ki lehet próbálni.

Lol erre varjak gombot 😄 probáltam már ugy is hogy uninstall swtor- ujra rak virusirtó és tûzfal nélkül, ill hogy már fent van, a virusirtó és tûzfal. nincs szerver lista. töröl swtor könyvtár és a hozzá tartozó cash valami. launcher elindít proba nincs lista, elindít repair, akkor se nincs lista. port beállításnál se volt változás. Minden probálkozás elõtt gép reset. fent van a feltelepített swtor, most le töröltem a virus irtót és van listám végre tudok játszani ( van isten) köszönöm a segítséget aki irt 😊 most már tudok be ugrani guildba ha kell a Nagyon sötét oldalon vagyok 😄
Jaa,értem,azt hittem bug.Más MMO-ban ha eléred max szintet nincs xp többé.Vagy eltûnik xp bar vagy nem telik.

Az 50-es szint végéig növekszik az xp, a Huttosoknak meg az 55. végéig.

Nem értem ha nincs Hutt Cartel kiegem,és a karakterem 50-es szintû akkor miért van még xp bar neki?Ma mentem vele ûr pvp-t és akkor vettem észre hogy gyûl neki.

Ezt találtam, próbáljátok ki:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=635469

hehe végre ne mcsak én szopok ezzel a szerver szarsággal 😄
Sziasztok!

Vagy két hónapja nincs szerverlistám! Mi a fene van?
fekete sereg még aktív volt juni 17én, azóta nem tok róluk semmit.
Köszi, akkor maradok guild nélkül, ez a kérdõív kitöltögetés most nem nekem való.
A The Progenitor népesebb mint a The Red Eclipse?

Na annyit elértem error code 4001 😞
+1 (vagy hogy mondják)
Annyit még hogy aki el akarja kerülni hogy erõsebb/magasabb szintû karakterek ledarálják unalmukban (ganking) az inkább PvE serverre menjen.

A progenitoron ott a fényhozók pl azokat mindenhol látom. Ha már nagy gyûjtõklánt akartok inkább keressétek fel a nagyobb guildek vezetõit mint mégjobban szétdarabolni a közösséget. Biztos vagyok benne, hogy a többi szerveren is van magyar klán azoknak akik csak úgy elvannak a játékban és nem mennek rá valami célzott dologra mint pvp/progression.
Egyelõre nem tudom Disroder-t elérni a megadott e-mail címen, így lehet egy kis idõre lesz szükség amig a magyar oldal új cikkírót kap.
Hétvégére megpróbálom formailag is gatyábarázni az összefoglalót, linkekkel, stb. Ha még eszembe jut valami, beírom de várom az ötleteket hozzá.

más:
Tud-e valaki valami tescogazdaságos módot legacy átvitelre szerverek között, mert új server egyben új legacy-t is jelenet, és örülnék ha a drága unlockoat nem kellene megint sok százezer és millió kreditért beszerezni.

Tavaly még volt a Hungarikum.

Red Eclipse-n Empire oldalon van klán, ahol van felvétel? Teljesen casual jelleggel érdekelne, hc-bõl már kiégtem wowban😊
Jó ötlet.

Ment PM
Egy karakterrel majd belépek. Akiknek inaktív a guildje, de néha azért még visszajárnak, õket is be lehetne venni szerintem, ha jönnének. Így nekik sem olyan unalmas és a kezdõknek is tudnának segíteni, ha kérdeznek valamit, nekik pedig lenne kivel menniük, ha nem akarnak pugolni.

Witcher
Igen. Black army of hungary.

Kb. két perccel ezelõtt találtam rá erre
(Nephin pár napja írta, hogy van egy "szakszavakat" összefoglaló téma az SWTOR fórumon)
http://forum.swtor.hu/index.php?topic=224.0

The Red Eclipse-n van két karim ha sikerül ezt a vacakot mûködésre birni akkor csatlakozok, egy 13as sith healer meg 1 33as maruder.
Törölt felhasználó
Én szívesen belépnék!
Karakterek:
The Progenitor RP-PvE English 1db
Akansar 17 szint Free Copy Jedi Sentinel
The Red EclipsePvEEnglish 8db
Vaaskass 1 szint Free Copy Trooper
Pekmord 1 szint Free Copy Jedi
Drarrurk 10 szint Free Copy Fejvadász
Lankik 1 szint Free Copy Ügynök
Eloovi 1 szint Free Copy Sith inkvizitor
Treklinjo 1 szint Free Copy Sith lovag
Tsak'ganon 1 szint Free Copy Jedi Consular
Odorcane 11 szint Free Copy Csempész
Ez a free to copy nem tudom mit jelent. De valahol találtam olyat, hogy áthelyezhetõ más szerverre a karakter?!
Az jó, mert akkor független vagyok a szervertõl 😊
Van guildem (még ha nem is túl aktív az utóbbi idõben) és mostanában leginkább imp oldalom szintezgetek, amikor épp vagyok, de egy kis karival beléphetek 😊

Te jönnél? 😄

Névnek egy javaslat: Reload
Ha még nem foglalt 😊

Tombon egyébként van Repu klán?
Nekem pl a The Harbinger-en vannak a karaktereim , ott sok embernek tudnék segíteni (akár itemekkel, akár credittel), de akik már EU-s serveren kezdték azoknak az nem járható út

Jogos.
Egyelõre várok az alapítással... ha összejön min. 10 játékos megalapítom.

Nem akarom letörni a lelkesedést, de jó lenne tudni hány ember csatlakozna.

megalapítom*

Már csak egy nevet kellene találni és megalapítanám a guildet a Red Eclipse serveren.

Törölt felhasználó
Hát pld ez a közösség jó dolog lenne. Nekem van 8 karakterem az eclipsen. Ebbõl 2 van 10-es szinte na többi csak az elõfizu miatt el lett készítve. De várnak a sorukra. Aztán mint írtam én am is ilyen ha van idõm és kedvem játékos vagyok, de többet lógok forumon. TS-t én se biztos hogy erõltetném, elvégre ha valami info sürgõs be lehet írni a cset ablakba is. De tény hogy ha az ember felmegy jobb lenne ismerõsökkel csapatni. Lehet hogy az lesz hogy elkezdem vinni a legszimpibb sztorit aztán azzal maxolok, a következõvel nem jutok el csak 45-ös szintig, aztán szépen megyek lejjebb, ha valakinek a szintjéhez csatlakozni kell, FP-be, akkor legyen mindig karakter rá 😊
Meg vannak egy páran akik anno US serveren kezdtek.
Ahogy nézegettem a magyar guildek nagy része inaktív lett, bár lehet Nephin jobban benne van/volt ebben. Én pl gyûjtõklánban vagyok, ops-ra nem járok, de Heroic, Flashpointra és warzone-ra mindig találok pár embert akár guildben akár azon kívül.

Egy gond van,hogy 3 szerveren oszlanak meg a Magyarok.
Sõt semmi olyan szándékom nincs, hogy "mi legyünk a legnagyobbak, stb"
mint ahogy jó páran hirdették ezt a fajta valamit az ESO fórumon (errõl PiszkosFred tudna mesélni 😄)
Nem szeretnék sem ellenségeket... amit szeretnék az egy összetartó közösség. Mindenkit felvennék aki csak jelentkezik... nem kell elbeszélgetés, felvételi lap, stb... elõbb-utóbb úgyis kiderül ki az aki alkalmas arra, hogy a közösség tagja legyen és ki az aki nem alkalmas rá.