Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Insomniac Brotherhood
Sajnos számomra túl kötöttnek tûnik. De hátha valaki egy ilyen stílusú klánhoz szeretne csatlakozni.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Ugye jön az új Star Wars trilógia. Itt vannak az új konzolok, jönnek az új játékok az új konzolokra és PC-re.
Itt van az SWTOR ami a 3. születésnapját fogja ünnepelni,
mit gondoltok mondjuk pár év múlva mikor az SWTOR-ból "kiszipolyoznak" mindent... lesz új Star Wars MMORPG? Én úgy gondolom, hogy az SW végtelen, tehát nincs akadálya annak, hogy pár év múlva egy új MMO szülessen.
Ti mit gondoltok?
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
És végre lesz LEGACY STORAGE (kb emiatt sírtak az emberek -joggal- kb másfél éve) is, de ez tippre inkább a f2p-nek lesz nagyon hasznos (kis karaktereknek lehet cuccokat küldeni és talán már így õk is megszerezhetik hk-51-et)
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://dulfy.net/category/swtor/
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Elõtte még egy repairt is ki lehet próbálni.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=635469
Vagy két hónapja nincs szerverlistám! Mi a fene van?
Annyit még hogy aki el akarja kerülni hogy erõsebb/magasabb szintû karakterek ledarálják unalmukban (ganking) az inkább PvE serverre menjen.
Hétvégére megpróbálom formailag is gatyábarázni az összefoglalót, linkekkel, stb. Ha még eszembe jut valami, beírom de várom az ötleteket hozzá.
más:
Tud-e valaki valami tescogazdaságos módot legacy átvitelre szerverek között, mert új server egyben új legacy-t is jelenet, és örülnék ha a drága unlockoat nem kellene megint sok százezer és millió kreditért beszerezni.
(Nephin pár napja írta, hogy van egy "szakszavakat" összefoglaló téma az SWTOR fórumon)
http://forum.swtor.hu/index.php?topic=224.0
Karakterek:
The Progenitor RP-PvE English 1db
Akansar 17 szint Free Copy Jedi Sentinel
The Red EclipsePvEEnglish 8db
Vaaskass 1 szint Free Copy Trooper
Pekmord 1 szint Free Copy Jedi
Drarrurk 10 szint Free Copy Fejvadász
Lankik 1 szint Free Copy Ügynök
Eloovi 1 szint Free Copy Sith inkvizitor
Treklinjo 1 szint Free Copy Sith lovag
Tsak'ganon 1 szint Free Copy Jedi Consular
Odorcane 11 szint Free Copy Csempész
Ez a free to copy nem tudom mit jelent. De valahol találtam olyat, hogy áthelyezhetõ más szerverre a karakter?!
Az jó, mert akkor független vagyok a szervertõl 😊
Ha még nem foglalt 😊
Egyelõre várok az alapítással... ha összejön min. 10 játékos megalapítom.
Ahogy nézegettem a magyar guildek nagy része inaktív lett, bár lehet Nephin jobban benne van/volt ebben. Én pl gyûjtõklánban vagyok, ops-ra nem járok, de Heroic, Flashpointra és warzone-ra mindig találok pár embert akár guildben akár azon kívül.
mint ahogy jó páran hirdették ezt a fajta valamit az ESO fórumon (errõl PiszkosFred tudna mesélni 😄)
Nem szeretnék sem ellenségeket... amit szeretnék az egy összetartó közösség. Mindenkit felvennék aki csak jelentkezik... nem kell elbeszélgetés, felvételi lap, stb... elõbb-utóbb úgyis kiderül ki az aki alkalmas arra, hogy a közösség tagja legyen és ki az aki nem alkalmas rá.