-
Gudott #53314 Mondjuk úgy, viszonylag minimális ráfordítással, és sok türelemmel, majdnem subscriber szintet lehet elérni vele.
Leíriom, szerintem mi az optimális, legköltséghatékonyabb felállás.
Jelenleg 3 féle játékos létezik.
F2P: egy centet nem költött még a játékra.. Elég komoly korlátozások érik, de ezek nagy része kilockolható. Maximális szint ötven. Neki Ilumom utáni tartalom nem elérhet (ill CZ-198 igen, de ott egyedül 50-es szinten kicsit szado-mazo az élet)
Prefered (aki már elköltörr 5 dollárt ill eurót a játékra) Ha korábban előfizető volt az ember akár 30 napra, az megkapja az első kiegészítőtt a Rise of the Hutt cartelt és a max szint 55 lesz. Itt már kevesebb a korlátozás és tudsz levelet küldeni valamint kereskedni közvetlenül ajátékosokkal GTN nélkül! Ebbe a státuszbe kerülsz ha egyből megveszed a legújabb kiegészítőtt a Shadow of Revant (5000ft) ezzel a max szint 60-as lesz és a köv szintemelős kiegészítőig minden tartalomhoz hozzáférsz.
Előfizető: korlátozások nélkül játszat, viszont a SoR-t külön kell megvenni (nem tudjuk mikor lesz az előfizetés része, én nyár előtt nem várnám)
Ami szerintem a legköltséghatékonyabb.
Kinézel egy referáló linket (felmész redditre vagy itt swtor.hu-n kérsz valakitől, esetleg Dulfyét használod) ott veaktiválsz egy 30napos starter packot (kn 5-6euro körül találsz ilyet különböző játékkulcsokat forgalmazó weboldalakon) Ezzel is jár pár haszontalan és hasznos bonus item.
Majd megveszed a hivatalos oldalról a shadow of revan kiegészítőt, ezzel eléred a max szintet. Amíg aktív az előfizetés, felteszel egy security key-t ami ad havi +100 cartel coint és hozzáférsz a Security Key Vendorhoz játékon belül.
Ha elég kitartó vagy és sokat farmolsz jól keresdeksz v. craftolsz elég sok kredithez hozzá tudsz jutni.
Az unlckokból érdemes az account wide-osokat megvenni, mivel ezzel minden karakterednek, servertől függetlenül feloldod a korlátozásokat.
Fontosabb unlockok
-GTN slot unlock ( kezdetbenben minimális tárgyet tehetsz fel az aukciós ház helyi megfelelőjére a GTN-re, ezzekkel max 50 itemet tehetsz fel egyszerre)
-Section X unlock ( bonus napi zóna, feltétlenül szükséges HK-51 megszerzéséhez)
-Inventory slot (plusz tárhelyet szerezhetsz vele)
- Cargo Hold (ezt hiszem preferdeknek alapból jár egy, de nem vennék rá mérget. Ezzel un "raktárat" tudsz magadnak szerezni, max 5 oldalnyi lehet, minden nagyobb bázison találst hozzáférési lehetőséget)
- Legacy Cargo Hold (ugyanez, de laz egész legacy-ra kiterjed)
-Crew skill ( max 3 lehet, f2p 1, preferednek 2 jár, de ha jól rémlik referáló linket használva kapsz +1 slotot)
-Guild bank unlock (nem tudom jelenleg külön meg kell-e venni, de gondolom megemlítem)
-Artifact unlock (lvl 50-ig alapból csak előfizetők ill ezzel az unlockkaot használok hordhatnak lila un. artifact minőségű felszerelést, 51-es szinttől nem szükséges)
Van még "pár" kozmetikai unlock, de ezeket most nem részletezem
Vannak heti passok Warzonehoz (de ez kikerülhető) PVE űrharchpz (PVP űrharc korlátmentes) Raidekhez ill flashpointokhoz (flashpointokat korlátlan számban csinálhatsz, de az utolsó boss lootjából enélkül hetente max 3x részesülhetsz)
unlockot vehetsz GTN-en ingame creitért, vagy cartel coinért ( preferd kreditkorlát ideiglenes megkerülhető un. credit escrowokkal)
Nagyon röviden ennyi. Ha van kérdés tedd fel, igyekszünk megválaszolni. A lényeg az hogy Teljesen ingyen, csak farmolással nem tudsz endgame tartalomhoz hozzáférni, és jelenleg ingame creditért vehető játékidő sincs (de még lehet) Szóval kb 7000ft-ot rászánsz és hozzáférsz mindenhez, az esetlegesen még meglévő korlátozások pedig kis szerencsével/farmmal kikerülhetőek.
Szerk: bocsi a Wall of Text-ért, ha valamit kihagytam, a többiek majd kiegészítik
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.04.03. 16:42:13