Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha lehetne még venni elõfizetést utánvéttel ma is elõfizetõ lennék,mert elõfizetõként a játék élmény sokkal jobb.De mivel nincs így 2400 cc-s kártyákat veszek és ami kell így veszem meg.Már jó pár 2400 cc-s kártyát elhasználtam,de még mindig vannak dolgok amik hiányoznak.

Mellesleg amíg elõfizetésed lesz mindenhez hozzá férsz,2400 cc korántsem elég hogy ezeknek a negyedét kiváltsd cc-bõl.

Megveszed a játékot 30 nap elõfizetés és utána prefered leszel,de az elõfizetés miatt valszeg megkapod a Hutt cartel kieget is.2400 cc-t veszel prefered leszel kieg nincs.

Üdv!

Most keztem a játékot, szerintetek mit érdemes venni: CC 2400 -as csomagot, vagy az alapjátékot 30 napos sub-bal? Mert egy webshopban a második olcsóbb.
Ha rendesen elolvastad volna amit írok akkor látnád azt se tartom jónak. Önmagában az f2p, a növekvõ igényeknek nem felel meg. De az Aoc-t már nem fogják fejleszteni igazán így ott még elmegy. Egy swtornál nem, funcom is "nagyszerû" csomagba teszi a mára semmit mondó fejlesztéseit, de sehol sincs ahhoz amit az EA mûvel, ez a bajom. Ennek a játéknak nem lenne szabad ugyanoda jutnia. Az egy iszonyat nyomasztó világ relatív kis de végtelenül kitartó és kicsit mindig növekvõ táborral. Ez meg ugye a világ elsõ számú franchise-a.
Tavaly egyébként a Conan a második helyen végzet a játékosok között több tízezres szavazáson a GW2 mögött az f2p kategóriában, ez egy 6 éves játéktól nem rossz. Jó lenne ha az swtor nem abba a kategóriába kerülne. Ha ez a játék f2p lesz az EA egy büdös vasat nem fog a fejlesztésére fordítani!

Törölt felhasználó
Escrow? A GTN-es váltó itt fabatkát sem ér.... <#idiota>
Csak kb annyiba kerül az escrow vétele mint amennyi pénzt szeretnék.<#idiota>

Létezik egy olyan "item" a játékban, hogy credit escrow, amivel a 350k-s limiten túl összegyûlt kreditjeidet le lehet hívni. Ez hasznos, ha mondjuk egy 2 milliós itemet akarsz megvenni.

(és elérhetõ a gtn-rõl is nem csak a cm-rõl)

Tomb of Freedon Nadd

gergod
vegyel isotope-5 -t... es tartsd abban a penzt. Szerintem van olyan aki ugy tradelne veled, hogy te iso-5-el fizetsz.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

MarkBlade
Amíg nem próbáltad ne mondj véleményt. Rengeteg jó ötlet, nagyszerû hangulat, sok bug és elcseszett marketig jellemzi a játékot.
Conanról összes tudásom annyi hogy egyszer valamelyik újság honlapján volt róla egy cikk hogy lehet benne félpucéran rohangászni.Asszem Gamestarban volt hír.Ott szoktak ilyen szuper fontos híreket kirakni.

MarkBlade
Azért a Conan jó..nagyon szép és jól összerakott. Csak õ is a megváltó mmok hibályába esett.
Én azt sem tudtam eddig mi az a funcom,most utánanéztem,és csupa vacak mmo-juk van.
Kíváncsi leszek majd a saját házra,és arra hogy vajon mennyibe fog kerülni.Preferedként úgy látom szeptember közepétõl kapom meg.Kíváncsi vagyok mennyibe kerül majd egy ház,és egyáltalán prefered vagy F2P meg tudja-e majd venni,hisz nekik brutálisan limitálva van a pénz.Prefered karival szinte semmit sem tudok megvenni GTN-rõl ami tetszene.Mert hiába gyûjtöm én a pénzt,úgyis csak 350k pézem lehet.

Omlás
No offense de számodra létezik bármi más mint a Funcom által alkalmazott "zseniális" alkotások és rendszerek ? Picit azért el vagy varázsolva ami nem gond csak szinte minden topicban szinte minden kommentedben errõl írsz. Fizetett alkalmazott vagy ? <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ahogy megnéztem a terveiket én is így látom, és jövõre se látok nagy terveket. Szerintem akár teljesen ingyenesé is tehetnék lassan. Vagy valami kompenzálás kellene a veterán elõfizetõknek. A mai világban amikor már egy fizetõs játéktól elvárás a félévenkénti, évenkénti komoly tartalmak vagy át kellene alakítsa valami hasonlóra a fizetõs rendszert mit amit a funcom is használ a conannal. Az se szép de ehhez képest még az is elfogadható. Ott már tényleg csak az fizet aki fanatikus annak meg mindegy.

Úgy tûnik, a házikók indulását késõbbre: nyár végére, illetve õszre tolták. Nem jó hír. 😞
Idén így már nem hiszem, hogy jönne még egy kiegészítõ.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Red eclipsen játszom,sajnos az unlockok csak egy szerveren érvényesek,így csak ott játszom.Preferedként max 350 ezer pízem lehet.

Elvileg minden szerveren külön-külön GTN üzemel különbözõ árakkal. Nálunk is valami hasonló áron lehetett beszerezni, már amikor volt.
De figyelni kell, hogy milyen statot ad a kristály. A poweres szokott a legkelendõbb lenni (a jedik miatt 😊), white, ill. white-black hawkeye-t nézegettem korábban, késõ nyáron még 5 millió körül mozgott darabja, ha volt egyáltalán. Azóta letettem róla (legalábbis egyelõre). 😄

Ha jól emlékszem 10-es szintû lila kristály már van,de vagy 380 vagy 800 ezer körül van az ára.

Dulfy kristályokról szóló cikke: http://dulfy.net/2012/05/07/endgame-color-crystals-post-1-2-and-how-to-obtain-them/

Ami a lila színt illeti: magam is a GTN-t tudnám ajánlani. Ha találni még, akkor talán nem olyan borsos árú, mint a fehér kristályok.

Maala
Hová mész, Windu?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azt hiszem lilát tényleg csak 50-es szinttõl lehet kraftolni,de Cartel Marketban biztos van,õszintén szólva még sosem akartam lila fénykardot.

GTN vagy csinálsz magadnak esetleg Cartel Market.Bár most õszintén nem tudom lilát lehet-e csinálni.Kicsit hanyagoltam a jedimet aki ért a kristály fabrikáláshoz.

Sziasztok, csináltam egy sötét lovagot(igen néger.😄)Nos a kérdés az lenne hogy olvasgattam utána, de midn régi bejegyzés volt. Lehetséges megszerezni lila kristályta lézerkardomba, lvl 50 elõtt? Republic karakter.😊

Csinálsz jobbat? Ha nem tetszik, nem nézed, kb. ennyi.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Szent ég honnan szedted ezeket az istentelenül rossz filmeket.

Kellemes húsvétot minden topiklakónak! 😊

Hétvégi mozik

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

A "The Progenitor" szerveren tevékenykedõ Dreadful Elite (Magyar) progression guild, Tankot és Healert keres meglévõ Operation csapatába.
Jelentkezés és további információk:

http://dfulelite.enjin.com/recruitment
Nem,azt hiszem.
Katt ide,itt vannak a crew skillek,minden gyártó skillhez 2 másik kell,itt mutatja is melyikhez melyik.

olvastam a honlapjukon ha vasarolsz a cartell marketon pref. leszel. Ha achievmenteken keresztül szerzett cc-kel vasarolok akkor is pref leszek?

megveszed a játékot kapsz 1 hónapot pref leszel,elõfizetsz lejár pref leszel,veszel cc-t pénzért pref leszel.
2400 cc kártyát szoktam venni,4990ft+szállítási költség.Nincs bankkártyám így utánvéttel veszem.

preferred hogy lehet valaki?
cc-t lehet szerezni valamilyen módon vagy csak ha fizetek érte? amúgy köszi a válaszokat

F2P játékosnak összesen 1 lehet,preferednek 2,fizetõnek 3,ha veszel cc-ért +crew skill slotot akkor lehet 3.Én vettem,1 crew skillel nem lehet rendeset húzni,2 crew skillel sem.Van 1 gyártó szakma ahhoz kell két másik szakma amivel a hozzávalókat szerzed be.Ha nincs 3 crew skilled ne is kezdj bele rendes szakmába,slicingel sok pénzt kereshetsz.

Shiwo
igen, le lehet cserélni, most így fejbõl nem is vagyok benne biztos, hogy engedi törölni, tán pont a Crew skill ablakban..

f2p-nek összesen 1, nem companiononként

én casual gémer fejjel a Slicing -ot ajánlanám f2p-nek, azzal pénzt (creditet) lehet szerezni, craftolni 1 crewskill-el nem igazán lehetséges effektíven

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok új vagyok a játékban kis segitseget kernek. Utána olvastam a Crew skill-es dolgoknak de meg mindig nem tiszta minden. Szoval tegnap rossz Crew skill-t valasztottam a smuggleremnek(synthweaving). Le lehet cserélni valami nekem valóra? Olvastam hogy f2p játékosoknak csak egy Crew skillje lehet. Akkor összesen 1 vagy minden companionnak 1? Ha meg csak Corso van meg akkor valami craftolosat vagy gyûjtögetoset valasszak?
tudom bena kérdések.😄 elore is koszonom a segitseget

Nálam az civil war a leggyûlöltebb wz, a toronyfoglalgatással, a HB meg a TOP, mert pörgõsebbnek dinamikusabbnak tartom, a csapdák és a terep sokkal több szívatást eredményez.<#idiota>

Tomb of Freedon Nadd

Sajnos nem rád és az assassinodra van kihegyezve a játék 😊 én pl. szeretem a HB-t 😄 Miért ne lehetne az alvilági népeknek nézni egy kis vérontásos focit? Honnan tudod, hogy a SW univerzumban nincs ilyen szórakozás?! 😄 +1 Alderánt én is imádom 😉
Törölt felhasználó
Abban igazad van, hogy ilyen dolog felesleges az SW-be, de Én csak szimplán a "Rühellem az amerikai focit!" kijelentésedre reagáltam
Witcher
LoL! Ugye ezt most nem komolyan kérdezted!? Ha focira vágyom fifázom egy jót a haverokkal, de egy SW univerzumban semmi keresnivalója ilyen marhaságnak! Én (mivel assassin vagyok) sokkal jobban szeretem az ilyen foglalós, bevédõs témákat ahol a sinek igazán érvényesülnek! Alderan a kedvencem, ha tehetném csak arra regelnék egyfolytában. Egyébként továbbra sem értem miért nem lehet WZ-t választani....

Törölt felhasználó
Te is a nem értem, tehát utálom kategóriába tartozol? 😊
Witcher
Sztem a régi is, meg az új is szar! Rühellem az amerikai focit! De ízlések és pofonok....

gergod
Hat mi elertunk 4/5-re, ami eleg szomoru tekintve az idot amit varakozassal toltottunk, valamint az idot amig a kovetkezo kijon.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Lehet, hogy mindenki a Dread Fortress NiM-et tolja😊

Amúgy az új Huttball király. <#eljen>

Tomb of Freedon Nadd

Törölt felhasználó
Na mi ez a nagy kuss? Senkinek semmi vélemény az új tartalmakról?
Ha jók az infóim 3féle megjegyzés van a fajokra, ebbõl kettõ van jobban kiemelve (inkvizitor: sith/ember/egyéb ; agent: chiss/ember/stb, stb stb)

Alapsztori ugyanaz, van pár eltérés a végkifejletet tekintve (pl fejvadész class story vége, de azt mondják az agent story a legjobban "befolyásolható" e téren, de ilyen karaterem még nincs)

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

szerintem független a shop az lesz így is úgy is mert pénz lehet belõle. Legfeljebb alap dolgok nem lesznek csak extrák. A befolyt pénzmennyiség szigorúan a tartalmakat a biztos kiegeket jelentheti. Nézd meg a Secret world topicot itt vagy forumot, nincs egy deka panasz mert folyamatosan nagy mennyiségben kapják az új anyagot. Nincs nagy közösség de az elégedett. Azt kapja amit vár. Ezt kell eldönteni mit akarunk, milyen játékot. De ez így megnézed a fejlesztési naplót benne van lesznek nagyobb kiegek csak nem tudjuk mikor. Erre én is azt mondanám persze. Ezt így nem lehet megcsinálni olyanokkal akik 1 éve fizetik a havi díjat, abba a reményben a cég majd valamit nekik is letesz az asztalra.

Köszi,még csak egy van belõle,az is ember.Terveztem hogy veszek 2400 cc-t abból veszek kari slotot meg sith fajt,de akkor fölösleges.
Viszont arra rájöttem hogy betegen nem nagyon bírom az ûr pvp-t.Pár meredekebb forduló és kikészülök,így vicces lesz megcsinálni a heti pvp küldit.

Az alap story ugyanaz, de fajtól függõen néha megjegyzéseket tesznek rád a beszélgetések során, úgy vettem észre.

Az árak megállapítása lenne a legegyszerûbb, mert tudják, hogy átlagban mennyi idõt játszanak havonta az elõfizetõk. Innentõl már csak le kell osztani a jelenlegi havidíjat az átlagosan játszott óraszámmal és kész is, a bevétel így változatlan. Az hogy egyénenként ki mennyi idõ alatt játssza le az nekik lényegtelen, az összesített számít.

Meg tudnák csinálni értelmesen, ha akarnák, szerintem igény is lenne rá. Megmaradnának az elõfizetés elõnyei, de sokkal kötetlenebb lenne mint a havidíjas rendszer. Bevétel se csökkenne. A f2p/b2p hátrányai is kiesnének, mint a korlátozások és a vizuális környezetszennyezés, amit a shop eredményez mindenhol.

Lenne egy kérdésem,tom hogy ökörség de foglalkoztat.Sith Inquisitor története minden fajjal ugyanaz?Nem tudok angolul de ember karit csináltam annó és azzal a történetbõl azt vettem le hogy szolga vagy rabszolga a karim,vajon ha sith fajt indítottam volna akkor is ez lett volna?