Gudott#53236
One tima password: Valaki tanácsolta, hogy lehet érdemes a [email protected][email protected] -ra átírni ( nekem is nagy wtf, de elvileg segíthet) Originen keresztül is elvileg hozzá tudsz férni az swtor fiókhoz. És nagyon tanácsos feltenni egy security key, és nem fog gondot okozni a jövőben a dinamikus IP (mert gondolom az esetek 90%-ban e miatt küldi ki)
PTS: szerintem április végétől korábban nem kell rá számítani,de ez a patch nem tartalmaz mindetn, eddig is több hullámban ment ki az adott pts, simán jöhet a togruta faj. Új Stronghold-ra viszont szerintem ne számítsunk ebben az update-ben.
Lesznek Ziost-on új GSI napi küldetések ( eléggé nagy ? és WTF egyben, szóval nagy összegben nem fogadok rá) változik a Czerky heti, kikerül a két FP, de az Anti-Toxin Heroic 2+ küldetéssé változik és talán lesz 3. CZ-198-as FP is.
A régebbi mountokat adaptívvá teszik, így minden régi egyedi mount 110% sebesség bonust ad.
És gagyogtak valami május 4.-ei jutalomról is ( egy astromech pet már biztos, de akár bonus itemek, dekorációk, stb is jöhet) Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.03.21. 13:15:40