Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Tudom, hogy szánalmas kérdés, de full kezdõ itt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Most már pl egy új class fejezetet könnyebb lenne megcsinálni de annak önmagában nem lenne értelme csak ha egy nagyobb ívû történetet adna i, ahhoz meg egy act nem lenne elég
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
A class storik jók, de nem igazán ösztökélnek újrajátszásra. A bolygók története elsõre jó, de már másodjára sem az igazi, pláne ha Tattooine módjára kb ugyanoda futnak ki ...
Akinek megvan mind a 8 class, az joggal unja el magát, fõleg ha se guild nincs, se pvp-zni nem szeret.
NWO-ban dettó, random loot miatt elég csak pár olyan modul, amely inkább hack-n-slash, mint sem sztori-vezérelt modul, és tuti, hogy a végén dugig a hátizsák.
Egyik sem cheat, mert a játék tárgyai esnek, de a nagy számok törvénye miatt esik annyi minden, hogy valahol mégis csak jogosulatlan elõny.
Nem hiányzik !ilyen! az SWToR-ban. Legyen foundry - az mmok egyik legnagyobb találmánya (örülök, hogy átvették a korai szerepjátékokból) évek óta mondom -, de akkor azt nagyon ésszel kell csinálni.
Az mondjuk a sors pikantériája, hogy az ember azt hinné, hogy pont egy BW játékban nem lenne erre szükség, hiszen ha valakik, akkor õk értenek a meséléshez...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Elment 1 év és még nem is látható lesz e komoly kiegészítõ mint a cartel volt. Kellene kezdeni valamit a melléküldik kapcsán is mert nagyon monoton egy kaptafás az egész. Csak duma van. személy szerint nekem mindegy mert idõnként nekiállok egy egy eredetsztorinak és kész jól eleszek, ami inkább érdekel közel 100-120 bejelölt ismerõs lépett le tavaly karácsony és az f2p bevezetése között.
Nem folytatom mert picket ezt úgyis összefoglalta röviden és velõsen lentebb.
Amúgy ez szerintem jó üzleti fogás volt a GS- hogy elõször az elõfizetõ kapták meg, utána a preferedek és legvégül a f2p. És bárki bármit mond, jót tett a játénak hogy vannak f2p játékosok is (eg a szerverösszevonás sem ártott) Sokan felteszik a GTN a cartel marketbõl vett cuccot és jó crediért eladják. Ez így win-win mert ez elõfizetõ könnyen jut credithez a f2p-pref meg hasznos/jól kinézõ tárgyhoz.
Szerintem ez ami tény. Érdemes elolvasni a reakciókat is.
Valamit realizált az EA is. Nincs nagy hírverés és nagy csinnadratta sem.
Ami pozitív az a DA3-nál úgy tûnik mintha kezdenék tudomásul venni kik a vásárlói a Biowarenak. De már mindennel úgy vagyunk, hiszük ha látjuk. Most az van le kell tenni valamit az asztalra. SWTOR kapcsán is nagyon nagy az elkeseredettség. Ez látható minden forumon. És sajnos jogos. Azt mondom a funcom nagyon jól döntött mikor elutasította az EA vételi ajánlatát.
http://dulfy.net/2014/03/23/swtor-boulder-colorado-cantina-tour-flashdrive-files/
A szokásos ígéreteken túl : (pazaak, open space pvp, stb) lesznek új bolygók (valahol 6 db-ot olvastam, de ha fele ennyi lesz már jó) level cap emelés, Voss mint játszható faj?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Pld a KOTOR-ban volt egy robot, aki a társaid közé tartozott, de egyébként gonosz volt. Na annak fasza beszólásai voltak 😊
Vagy ME-ben közelebbi viszont tudtál kialakítani szinte bárkivel. Volt sírás, röhögés, cinkelgetés, szeretet, aggódás és ez mind tök jól át is jött. Emiatt sokkal jobban bele tudtam élni magam a helyzetbe. Beleéltem miatta magamat a történetbe teljes egészében 😊 Így már értitek mit akarok mondani? 😊
Azt szeretném kérdezni,hogy a SweetFx mûködik Swtor-al?
Pont ez a szörnyû, nem gond te így értékeled mert nincs rálátásod ezek szerint amit írsz, hanem az hogy egy játéknál aminek ennyi fentesztikus eredet története van, ennyi zseniálisan jól megírt karaktere mitn az swtornak mmo szinten a lehetõ legrosszabb lehetõségek egyike az hogy az EA kezében van.
Ki kellene álljanak elmondani, gyerekek ha komolyabb tartalmakat akartok az nem fog menni f2p-vel, szavazásra bocsátani, amiben felvázolják egy b2p rendszerben ezeket a tartalmakat tudjuk biztosítani egy p2p esetén ezt és ha marad az f2p azt már ismeritek. döntsetek! Komolyan annyira dilettánsok, hogy az már fáj.
Amúgy nem kellene nagyon nagy dolgokat alkotni, mert a játékosok jelentõs része tisztában van a rendszer adta lehetõségekkel (pl. a Hero Engine-el, ami 20 playert bír kezelni). Egészen egyszerû apróságokkal fenn lehetne tartani az érdeklõdést a pvp iránt. Pl. egy-két item a Cartel Marketra, frissíteni a pvp-vendorok kínálatát, negyedévente egy pvp event (két hétre), új title-ok, egyedi festékek, pvp-reputation, félévente egy új map stb.
Nem kell újraírni a kedvükért a játékot, csak egy-két frissítés idõközönként, ami leköti az embereket.
Tomb of Freedon Nadd
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Tomb of Freedon Nadd
Lehet hadoválni mindenrõl, van conan, mass effect, tes lore és még sok más is. Mindez semmi tekintve a star wars dimenzióját.
Egy dolog volt számomra mikor beláttam tévedésem az elején, ez nem egy gagyi wow clone. És realizáltam minimum meg fog felezõdni a létszám. Ez okés. De amit azóta látok az egymondatba összesûríthetõ. Nem gondoltam valaha fogok idiótább társaságot találni, mint a funcom. Sikerült. 4 ember két órát beszélt arról karácsony este milyen játékot szerettek volna és mit kaptak. Picket gyakorlatilag egy lehetne közülük. Fel kell mérni milyen közössége van, kik játszanak a játékkal és mit akarnak. Nem igaz még most sem hogy egy ekkora címmel nem lehetne 10 szervert is megtölteni, még így is hogy hardcore rpg lett. Anno vitatkoztam Odhrn azon szerintem már csak tes szerû játékokra van igény tömegesen, erre egy mondatott írt vissza a facebookon 1,5millió mass effect rajongó van és csak 1.2 tes. Tehát eszerint van még igény az ilyen játékokra? Igen. Csak mire az EA/ bioware páros ezt realizálja az swtornál addigra régen késõ lesz.
Housing fontosságát hagyjuk, igazad van, nem fontos fejlesztés, nem új bolygó, nem új sztori. De van akinek kell, de persze van, akinek nem. Nyilván, ha senkinek sem kellene, nem lenne. Én jobban örültem volna, ha a saját kis hajónkat lehetett volna egyedire szabni, de hát ez van.
Fakezûségben is igazad van, nyilván minden megtanulható bárki számára, és semmi ügyesség nem szükséges, se kreativitás. Csak idõ és segg kérdése, hogy sikeresen és aranyér nélkül végigüld a raideket és a youtube videókat, mire megtanulod... de a fene tudja, én inkább kivágom az ilyen munkaerõt (irl és ingame is - mert ugyebár a játék munka, ahogy ezt a számba adtad), mint macskát szarni, mint sem 3 hónapig kivárjam, hogy megtanulja.
De, mint mondtam, én látom rosszul a dolgokat - bár ez legyen az én gondom 😊 Nem akartam veled vitázni, legfõképp' nem trollkodni veled (akkor már habár úrba kötök bele, mert megint olyan topikokban eszi a fene, ahol nem kellene - de megígértem, hogy békén hagyom, és megtisztelem a hülye fejit azzal, hogy nem reagálok rá), egyszerûen csak nem érte(tte)m ezt az ellenkezést a title/achi mellé kapott (volna) hajóval kapcsolatban 😊 EoS.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”