60279
-
#52601 Mi az isten az a uniq item limit reached? Még ahhoz is előfizu kell, hogy tetves bounty contractot összeszedhessem? Most csináltam volna a 4.-et és már betelt. Mekkora egy f*** ez... -
Plata #52600 Nem,escrow-ról csak akkor tudsz venni pénzt ha veszel escrow vackot,vagy cc-ért vagy pénzért,de az rábaszás.GTN-en nagyon drága az escrow,mostanában nem néztem mennyi,de legutóbb majdnem dupla annyi volt mint amennyit kapsz érte. -
gunji #52599 Szeretnék kérdezni a credit cap/escrow-s dologgal kapcsolatban, mert valamit nem értek. Tehát van mondjuk 350k a normál pénztárcában és tökmindegy mennyi escrown. Ha veszek valamit, pl egy 70k-s itemet, akkor lesz 280k-m (+ escrow). A kérdésem az lenne, hogy a 'normál pénztárca' rész nem töltődik újra az escrow-ról ilyenkor? Vagy ez így két teljesen különálló dolog, ami között nincs ilyen kapcsolat? -
gunji #52598 Tényleg nem kéne nagyon változtatni a játékon, nekem is voltak olyan küldetéseim, ahol npc-k viselkedtek petként. De a lényeg ott van, amit Gudott említett: a készítők multiplayeres küldetéseknek szánták. Csak szvsz ez egy nagy butaság: játékélményt rombol így. Ő dolguk. :(
Ahogy az is, hogy - úgy tűnik - utálják a pénzt. Ez legyen az ő bajuk. A preferred első pillantásra nem tűnik rossznak, a pénz helyett persze valami mást ki kell még találni. A különbségeket meg meg lehet szokni, vagy végső esetben veszek majd rá CC-ért unlockot. -
Gudott #52597 Elvileg van un. előtöltés, pár gigát felrak és a kezdőbolygókon már játszhatsz is, és a háttérben tölti a többit (de javítsatok ki ha tévedek)
Amit Fred mond azt csak megerősíteni tudom a companion rendszer nagyon nagy áldás sokat dob mind a történeten mind a játékmechanikán.
A történet is jó, de attól függ mit szeretsz, pl a smuggler és a jedi knight történet eléggé eltérő egymástól (gondolom nem meglepő) minden classnak van nő és férfi voiceoverje is, szóval ha az egyik nem jön be, nyugodtan válthatsz másikra (nekem így van most női hunterem és inkvizítorom, a többiben a férfi hang a jobb, kivéve trooper, de ez csak saját vélemény :)
Ami egyezik az a frakciók bolygóinak a története így pl negyedszer végigmenni pl Nar Shaddán az osztott küldetésen lehet már unalmas.
- a fő storyk mellet van lehetőség több mindent csinálni pl Pve vagy Pvp űrharc, Warzone-ok, stb stb, vannak evenetk, most pl a Bounty Contract week (min 15-ös szint kell hozzá) javaslom olvasd el a Gyakran Ismételd Kérdések -et, bannerban van a link hozzá)
más:
level55 Kingpin Bounty, hát jó gearban esetleg szolózható, de jobb ha min ketten csináljátok + companionok
gunji: amit mondasz a több companionnal, ilyen volt a Bounty Hunter sztorijában valahol, egyszerre volt ott talán 4 v 5 társ is. talán chapter 3 kezdő küldetésén, szóval van ilyen, de a flashpointok sajnos csoportos tartalomnak vannak szánva. Írd be a chatbe hogy elsőnek csinálod nem akarod elnyomni a párbeszédeket, biztosan fog jelentkezni valaki. De normál módban jó felszereléssel, companionnal is meg lehet szinte mindet csinálni. -
#52596 Ezt az otletet mar nagyon regota szajkozom en is szinte minden fronton, ahol lehet. Bar annyi kulonbseggel, hogy nem FP-re gondoltam en elsosorban, hanem azokra a heroic kuldetesekre (foleg a 4-esekre), amelyekre nehez partyt talalni guild es/vagy ismeretseg nelkul, mert ritkan csinaljak az emberek, es akkor is csak a gond van a pug partyval :)
Ugyanezt felvetettem mar az ESO-val kapcsolatban is, igaz ott nincs ilyen gond, viszont a veteran teruleteken kezdetben szopott sok jatekos. Ott is van egy rakas tarsunk, akiket lehet hasznalni AI vezerles mellett. Meg akkor is segitseg lenne, ha nem tul sok "esz" szoorulnak belejuk, csak egy sima "petkent" mennenek es utnenek/gyogyitananak. SWTOR-ban meg ugyebar eleve van companion rendszer, meg konnyebb lenne, csak epp nem 1, hanem 3 aktiv tarsat lehetne idezni. Mint laikus, nem hiszem, hogy egetrengeto valtoztatasokra lenne szukseg, de az is lehet, hogy tevedek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.12. 21:41:32 -
gunji #52595 A flashpointok történetét nem ismerem, nem próbáltam még egyiket sem. Két dologra gondoltam. Az egyik az, hogy ezzel a Huttos bővítéssel nem rendelkezőket megint kihagyják. A másik az - amit már írtam korábban -, hogy a flashpointokat miért csak élő játékosokból álló csapatban lehet végrehajtani, ott van öt (vagy hat) companion, azokat miért nem lehet bevenni, akár loot, pénz meg xp nélkül? Így azok sem maradnának ki, akiket érdekel maga a történet is, nem csak a hosszútávfutást gyakoroltatják a karakterükkel.
Sokszor tényleg azon gondolkozom, hogy miért csak az ennyire balfék cégeknek adatik meg a lehetőség, hogy egy ilyen játékot csináljanak. :/ -
gunji #52594 DPS jedi knightnak 66/72-es ruciban nem megy a lvl55 coruscanti főgonosz szólóban, ezzel nem csak én vagyok így. Egy commando/smuggler karakterrel azt hiszem könnyebb, de sajnos még nem jutottam el azokkal odáig.
Az accountos bővítők a jobbak, igen. Most sikerült kicsit rendet vágni az inventorykban, úgyhogy most egy ideig megint nem lesz ezzel baj. De legfőképp azért, mert a játék bemondta az unalmast, s nem hajlandó a paypalomhoz nyúlni előfizu hosszabbítás gyanánt (An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. {0}). Nem hiszem, hogy létezhet egy ennyire balfék cég, mint a BW, hogy arra sem képesek évek óta, hogy ezt a hibát kijavítsák, elveszítve sok fizetni kívánó játékost.
(OFF Lehet, hogy az off Crypticnél kellene próbálkoznom :D ON) -
Plata #52593 Most megint mást mondott.Valami olyasmit mondott hogy felteszi a falra hintázni,vagy mi a rák. -
Plata #52592 Vedd meg a játékot,és nem kell 30 gigát leszedni,kapsz 1 havi előfizetést,így korlátlanul élvezheted a játékot,1 hónap után prefered leszel.
nekem jelenleg 36.9 giga az Sw Tor .
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.12. 13:32:29 -
#52591 Ket dolgoban biztos, hogy a legjobbat kapod a jelenlegi MMO-k kozul, ha az SWToR-t kiprobalod. A Companions rendszert es a sztori meselest. Elobbi zsenialis, utobbi Bioware minoseg, nuff said. Minden tevekenyseg monotonna valik egy ido utan, ha az ember tulzasba viszi annak gyakorlasat, legyen az barmi, finom kajatol kezdve a szexen at egeszen a kedvenc sorozatig. Az ember hajlamos erre, es ekkor van a "gond". Siman athidalhato a dolog, ha merteket tartasz es nem mindent most 24/7-ben csinalsz.
A karakter pedig nem torlodik, nem igazan hallottam meg arrol, hogy barkinek baja lett azert, mert nem lepett be. Az mar mas kerdes, hogy esetleg egyes Legacy vagy karakter neveket felszabadit a rendszer, de szerintem erre is csak az osszevonasok utan volt pelda, menet kozben nem hiszem.
F2P statuszban erdemes megismerkedned a jatek alapjaival. Ha tetszik, akkor mar 1000 Ft koruli osszeg utan Pref statuszba kerulsz, amely mar nem annyira megkotott es egesz jol lehet vele boldogulni. De havi 3000 kornyeken minden korlatot eltorolhetsz, sot, megkapod cserebe a digitalis kiegeszitoket is, ingyen. Elobb probald ki. A 30 gb pedig nem veszes, a jatek megvar, nem kell sietni a letoltessel, ha egy het alatt, akkor egy het alatt, ha egy nap alatt, akkor egy nap alatt. Ne a 30 gb szamitson/rettentsen el, ha a kiprobalasrol van szo. -
EricLenherr #52590 Sziasztok!
Régóta szemezgetek a játékkal, azonban sok helyen hallom/olvasom, hogy egy idő után monotonná és unalmassá válik. Nem akarok fölöslegesen leszedni 30 gigát, szóval a ti véleményeiteket is kikérném, hogy mivel nyújt többet az SWTOR a többi MMO-nál. (Persze az SW világon kívül.:D) Valamint hallottam valami olyasmit, hogyha nem játszol a játékkal x ideig, akkor törlődik a karaktered, ez hogy is van? Meg ti mennyi pénzt áldoztatok rá, mennyit kéne ráköltenem, hogy korlátok nélkül, élvezhetően játszhassak? -
#52589 Mi a baj az új Flashpointokkal? Mi a gond a Revan storyval? -
Plata #52588 Minek kell a hetihez partner?Én egyedül le szoktam verni a heti boss-t is.
CC-ből vettem már két vagy három alkalommal account szintű inventory növelőt,így nem olyan kicsi.Ha lesz cd galaxisnál újra 2400 cc kártya megint veszek 1-2 darabot. -
gunji #52587 A fejvadászkodásban nekem az a baj, hogy a sima napi küldiben nem sikerül karbonfagyasztani a pacienst, mindig elpatkol, hiába figyelek a HP-jára. A weeklynél meg nehéz partnert találni. :(
Vigyázzatok a levelezésnél, ha sokszor küldözgettek valami fontosat. Én a 30 napos állásidőt szoktam kihasználni, ha a karaktereimnél kevés a hely az inventorykban. Szóval nekem sokszor előfordul, hogy amikor kipakolom a levélből a cuccot, akkor elszáll a művelet mail server fail, vagy egy ehhez hasonló üzenettel, s ilyenkor az adott item is elveszik. Ma éppen valamilyen kristályt vesztettem, amit persze reménytelen lenne visszakapni, ha ticketelném. Úgyhogy csak lassan, óvatosan. :/
Szomorúan olvasom a híreket a leendő új kiegészítőről, s hát ha tényleg a mostani új FP-ket folytatják történetileg, akkor abból megint kimaradok, s kénytelen leszek kihagyni azt is :( Kár. De hát, akkor legalább kevesebb pénzt kell kiadnom a játékra :D -
Plata #52586 Híler scoundrelnek melyik a legjobb tank companion?Bowdaar van most,adapted armor van rajta,és a szintjének megfelelően modolva,de még is olyan gyöngének érzem.Most csináltam meg Tatuinon a fő küldit,és a vége kemény volt,Bowdaar többször is megpatkolt.
Gunslingerrel könnyebb volt,mert olyan sebzése volt hogy nem nagyon volt idejük lecsapni Bowdaar-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.11. 21:21:40 -
Gudott #52585 A kis jawa jó arc, nekem mintha az rémlene hogy szerelőasztalnak fogja használni (de lehet hogy mást mond a kingpinre és mást a henchmanre)
-
Plata #52584 Most először mentem Tatuinra fejvadász küldetéssel,általában dromund kaas küldit szoktam elvállalni,na meg nar shadda és hutta kingpin-t.De most gondoltam kis változatosság nem árt,és nem bántam meg mert irtó nagy poén volt a vége,aranyos kis Jawa volt a megbízó,ki iktattam akit kért,de nem öltem meg hanem lefagyasztottam és elvittem neki,aminek nem nagyon örült,de majd eladja befagyasztott fickót az ócskásnak vagy mi.Valami ilyesmit értelmeztem abból amit mondott. -
El Protector #52583 Ami biztos, hogy BoI és FE HM-nél a bónusz boss mindig ad "bútort", endboss néha, SM-ben meg nincs "kötelező" loot, csak esély van rá. -
oz #52582 Egyébként magas szinten csak pár perc a normál fp általában (ha nem csinálsz bónuszt), hiszen a legtöbb mob kikerülhető, gyakorlatilag csak a bosszokat kell legyakni, de az se sok idő. Lehet próbálkozni szerintem nyugodtan, előbb utóbb megkapod a kívánt cuccot. -
oz #52581 Nekem több is esett szólóban, de persze nem mindig. Csak achievmentek miatt mentem normál szóló Boarding Party, Black Talon, Foundry, Ilum, Kaon, Lost Island fp-ket (1x mind), 6-ból 4x esett item. Colicoidból kellet az ágyú, az első menetben kaptam 1-et, de kellett még egy, ott talán a 4.-5. futamon adta be a másodikat. Cademimuból kellettek a rakéták, ott kb 6.-ra dobta az endbossz.
Viszont groupban nem nagyon láttam még esni semmit. A conquest questek miatt mentem néhány fp-t group finder segítségével (főleg taktikaiakat), de ott nem láttam semmit esni. -
#52580 Koszonom. Ilyen, tapasztalatokbol szarmazo valaszokra vartam, mert ez igy (meg)erositi a gyanumat, es legalabb nem probalkozok feleslegesen :) -
Pacho #52579 Saját tapasztalat: 7 végén mentem 12 fp-t soloban. (4 hammer station, 4 athiss, 4 mando raiders normal). Egyetlen egy dekoration sem esett.
Gondoltam lehet, hogy ezekből csak a HM-ben esik dekor. Átlogoltam másik karira, mentem 4 red reapert és semmi. Utána ketten mentünk haverral red reapert 2 kompival és simán megesett a dekoration.
Szóval lehet, hogy eshet szólóban is, de abban biztos vagyok, hogy nagyon alacsony eséllyel. Az fenti 3 fp-nél még abban sem vagyok biztos, hogy normal modban esik egyáltalán. -
#52578 Mar en erzem magam kellemetlenul, mert ezek szerint nem volt vilagos a kerdesem. Mea culpa. Termeszetesen koszonet a segitsegert, de...
Szoval tudom (lattam, tapasztaltam), hogy flashpointokbol esik dekor cucc. Viszont eddig csak akkor esett nekem, ha partyval voltam lenn, cimborakkal vagy LFG-n keresztul. Ha EGYEDUL mentem a FP-re (companion + en, aka szolozva) - es erre vonatkozott a kerdesem -, akkor nem esett sosem egy dekor cucc sem, egyik FP-bol sem. Ezert kerdeztem, hogy szokott e mas is szolozni FP-ket dekor cuccokert, es ha igen, mit tapasztaltak? Esett e nekik egyedul, vagy nem?
Az, hogy partyban ugy esnek a dekor cuccok, mint Dombi Tibi fenykoraban a tizenhatoson belul, az oke. Sot, heroic kuldetesek kornyeken/teruleten is esnek diszek. Ezek nem kerdeses dolgok, ezek tenyek. A kerdes az, hogy szolozva vegigtolt FP-n esett e valakinek eddig barmilyen dekor cucc.
Mert a forumokon es a szoc. mediaban irnak mindent a joemberek, ember nem tudja, mi igaz es mi nem. Hivatalos allaspontot, vagy dev valaszt pedig nem talaltam eddig ezzel kapcsolatban. Lassan, mire megkapom a valaszaimat, mar nem is lesz aktualis a kerdes, ott tartok... :)
No, ennyi lenne roviden.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.09. 13:08:42 -
#52577 Vettük! ;) -
Plata #52576 Mi jár a felfedezésért?
Ha jár valami akkor vissza megyek felfedezni én is,tegnap például Vanguardal 21-es szinten jutott eszembe hogy csinálni kellene a fő történetszálat,gyorsan eltipliztem Taris-ra és végig rongyoltam a küldiken,a terület kb 20%-át ha felfedeztem. -
Plata #52575 Tegnap mentem 3 FP-t,kettőn nem esett semmi harmadikon igen de nem az enyém lett. -
Plata #52574 Selonai faj nem nagyon érdekel,de társak háttértörténete érdekelne. -
#52573 A full felfedezésért milyen bónusz jár? -
oz #52572 Melyik terület? Ha tudsz mutatni egy aktuális térkép képernyőt, esetleg megmondható, mi hiányzik. -
Gudott #52571 Végül is kiderült, hogy csak a quest kijelzése volt béna, nem ugrott a story, most viszont alderaanon nem bírtam felfedezni egy térképrészletet (ahol az imp és rep küldetéslánc összeér) és nem bírok rájönni hol lehet 12/11-en van, ahol gondolom hogy lehetne, ott állandóan exhaustion zone-okba futok :) -
#52570 A karbantartás alatt olvassátok el a Seloniai fajról írt ismeretterjesztőnket! :)
http://corellia.hu -
gunji #52569 Jah értem, sry, félreértettem. De attól még elképzelhető, nem csodálkoznék.
A planetary commos mondatra: nekem eddig is jól működött, igaz komolyabban január/február óta nem játszottam, de előtte tuti nem lehetett magasabb szintű modot venni.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.08. 23:35:59 -
Gudott #52568 Nem egészen, én már lerendeztem Zash-t, csak thanatonhoz nem mentem el, hanem inkább visszamentem Alderannra befejezni a bolygó (frakció) questet, na eközben hívott valaki, hogy segítsek leverni Zash-t és utána mentünk tovább, de végig spectator módban voltam, mivel papíron nem lehet class küldit úgy osztani mint a planetary-t , heroicot, stb. Régebben smuglerral, talán Vosson volt ilyen hogy sokáig együtt haladtunk, de a class storykat mindkettőnkén meg kellett csinálni, nem számított bele ha ott voltunk segíteni a másiknak. Na mindegy, holnap meglátjuk, nem fogok a kardomba dölni, de zavar. Ja igen, míg el nem felejtem, a planetary commos vendoroknál már nem tudtam a szintemnél magasabb modot kivenni, ezt is mostanában foltozták be, közel másfél évig nem zavarta őket ...
szerk: jön a Ranked Warzone Arena Season 3
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 23:29:04 -
gunji #52567 Ha jól értem, akkor a Chapter 1 záró küldetésében segítettél, de Te még történetileg nem jártál ott. Akkor igen, elképzelhető, hogy beszámítja neked is. Esetleg próbáld meg, hogy a neked kimaradt küldetéseket végre tudod-e hajtani. Ha jól emlékszek, akkor a sentinelemmel valami hasonló történt Alderaanon, amikor besegítettem a bónuszba, mielőtt a bolygót befejeztem volna (bár már régen volt :D)
A szint ilyenkor nem számít. -
#52566 De jó hogy szólsz, már kicsit hanyagoltam a gammát és most így megint fog vinni magával! :) -
Gudott #52565 Értem, úgy tényleg kissé nehéz a dolog.
Más: class story-ban van olyan bug, hogy ha azonos class storyjában segítek, akkor az én story-m is előrelép, hiába vagyok spectator módban a párbeszédek alatt? Konkrétan inkvizítor Chapter 1 vége, történt ami történt ( Zash/Khem, muhaha), visszamentem segíteni egy ismerősnek aki előrébb járt egy kicsivel, de szintben alattam volt, de azt vettem észre hogy már csak az ő class storyját jelzi ki, hogy menjen a hajóra és használja a holoterminált, de jobb felső sarokban még az van hogy menjek Zash negyedébe. Úgye class story, sem eldobás/újrafelvétel, sem reset nem jön szóba.. Ilyenkor mi van. Relog vajon megoldja, vagy így jártam? -
Plata #52564 Nem nagyon ismerek senkit,mert úgy általában magányosan járom a galaxist.Nyáron nem nagyon játszottam mert nem jutottam hozzá. -
Gudott #52563 Megkérsz valakit akit ismersz és részletekben megadod, perpil jobbat nem tudok.
(és nem kioktatásnak, de akkor kell vásárolni, mikor jó áron van, és ha lehet csak account wide-os cuccokat)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 18:54:01 -
Plata #52562 Az klassz,megyek a kicsi fejvadászommal megint napi és hetire.
Red Eclipsen megint iszonyat drága a kari slot.500 ezer körül van.Sajna nem tudtam venni CC kártyát mert cd galaxisban kifogyott.350k credites korlát kibaszás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.08. 18:41:25